Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio/vakarėlių žaidimai

QUOTE(Urtės mama @ 2008 09 10, 17:57)
Kažkurioj temoj skaičiau, kad per jubiliejų ar šiaip per gimtadienį surengia viktoriną apie jubiliatą. Man patiko ši idėja ir norėčiau ja pasinaudoti per vyro jubiliejų tik nelabai sugalvoju kokius klausimus užduoti. Gal galėtumėte patarti.

sveikos, keliu tema biggrin.gif

As dariau kryziazodi apie jubiliata. O klausimu ivairiu pridejau, po gimtadienio jei nepamirsiu idesiu cia.
Paskui dar paruosiau achrostika su jubiliato vardo, reiks sukurt eilerasti biggrin.gif
paskui dar padariau jubiliato laikrastuka 4u.gif placiau sausio vidury galesiu pasidalinti biggrin.gif
Papildyta:
Meškiuk, pabusk ***

Vienas žaidėjas atsisėda ant kėdės, o kiti žaidėjai stovi jam už nugaros. Sėdintysis žaidėjas turi nieko nematyti. Kuris nors žaidėjas stovintis už nugaros turi nepažįstamu balsu pasakyti: Meškiuk, meškiuk pabusk! Sėdintis žaidėjas turi atspėti, kas tai pasakė. Jei neatspėja, žaidimas tęsiamas. Jei atspėja, tas žaidėjas sėdasi ant kėdės ir žaidimas tęsiamas toliau...

man sitas patinka, naudosiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
girdetas bet turetu vykt idomiai 4u.gif
Kambarys ***

Vienas iš žaidėjų pasako raidę, pvz. S ir visi kiti turi vardinti šia raide prasidedančius daiktus, kurie yra kambaryje, pvz.: stalas, spinta, stiklinė... Laimi tas, kuris paskutinis pasako daiktą ir po kurio jau niekas nebesuranda ką įvardinti.
Atsakyti
Aš siūlau pažaisti tokius žaidimus:
Visi dalyviai įsikiša arbatinių šaukštelių kotelius į burną, tada vienam žaidėjui į šaukštelį įdėti gabalinio cukraus gabalėlį. Reikia neliečiant rankomis, iš šaukštelio į šaukštelį perdėti cukraus gabalėlį jo nenumetant. kas numeta gauna baudą - išgerti ar paimti fantą.
Buratinas[B] kaimynas kaimynui turi perduoti degtukų dėžutės viršelį(iš degtukų dėžutės ištraukti stalčiuką su degtukais, reikalinga tuščiavidurė degtukų dėžutės dalis) užmautą ant nosies. Kitas žmogus su nosimi be rankų turi paimti degtukų dėžutę ir perduoti kitam.
Labai juokingai atrodo žmogus su degtukų dėžute ant nosies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nadia1 @ 2010 12 27, 15:17)
Aš siūlau pažaisti tokius žaidimus:
Visi dalyviai įsikiša arbatinių šaukštelių kotelius į burną, tada vienam žaidėjui į šaukštelį įdėti gabalinio cukraus gabalėlį. Reikia neliečiant rankomis, iš šaukštelio į šaukštelį perdėti cukraus gabalėlį jo nenumetant. kas numeta gauna baudą - išgerti ar paimti fantą.
Buratinas[B] kaimynas kaimynui turi perduoti degtukų dėžutės viršelį(iš degtukų dėžutės ištraukti stalčiuką su degtukais, reikalinga tuščiavidurė degtukų dėžutės dalis) užmautą ant nosies. Kitas žmogus su nosimi be rankų turi paimti degtukų dėžutę ir perduoti kitam.
Labai juokingai atrodo žmogus su degtukų dėžute ant nosies bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
kadangi artėja Zuikio metai, tai noriu pasidalint savo sukurtu vaidinimo scenarijumi, kadangi švęsiu gimtadienį ir kartu sutiksim naujus tai manau tiks ir pritiks (gal dar kas nors suskubs pasinaudot, )

Nauji metai ir zuikiai

Veikėjai:
o Trys pachmielingi zuikiai
o Nauji Metai
o Seni Metai
o Briedis Goža
o Fėja
o Zuikutė viliokė

Pulkas zuikių susirinko
Jiems po pjankes kojos linko
Pakalbėję pasitarę
Jie miške pachmielą darė.

Darė alų ir arielką,
Keistai strakaliojo
Vienas rūkė, kitas spjaudės
O anas kvatojos.

Bet štai atėjo Nauji metai
Ir zuikius iškoliojo
Kad jie begėdžiai metų simboliai yra
O taip girtai kvailioja

O zuikiams kas, jie ausim plaka
Ir šaiposi iš Naujų metų.
-Mes niekur neisim,
Ne ne ne, alaus dar turim
Tai ate.

Supyko Nauji metai.
Pasikvietė Senus,
O šis jau atidirbęs,
Kaip belgas sau ramus:
- Tavo zuikiai, tavo bėdos
O man jau apvalius metus Kalėdos.

Bet pamatęs piktą Naujųjų metų rožą, pasakė:
- Kvieski briedį Gožą, gal jis padės.
Kur buvęs kur nebuvęs
Atbėga miško sargas Goža.

Jis Zuikius bando perklabėti
Ir su Naujais naujus metus pradėti.

O zuikiams briedžiai tai ne lygis
Ratus jie suka, strakalioja
Ir tiktai pažiūrėkit,
Briedis Goža jau irgi kvailioja.
Matyt įpylė jam alaus,
Ir viskas, kas dabar zuikius sugaus?

Bet kažkas padėti gali
Tai geroji fėja
Ji mosteli savo burtų lazdelę
Ir burtai prasidėjo:
Į mišką atšokavo
Graži maža dama
Zuikutė, zuikių norima ir geidžiama,
Zuikutė su Naujais pasilabino
Ir akį pamerkė
Senus jinai pakalbino
Ir tingiai prisimerkė:
- Aš eisiu su Naujaisiais metais
Man patiks ten būti
Gal kas norit su manim,
Paimčiau dar kokį zuikutį.

Zuikiai šokos kas pirmesnis
Tuoj jie prablaivėjo
Ir visi kaip vienas
Eit kartu užsinorėjo

Nauji metai šypsosi į ūsą
Burtai veikia, tad be triūso
Zuikiai ir Zuikutė su Naujais kartu,
Seniesiems pamojavo
Briedžiui oro bučkį pasiuntė ir
Iškeliavo.

Štai kokie tie zuikiai, štai kokie tie būsimi nauji metai.

Atsakyti
oi kiek daug ideju!!!!!
nezinau ar cia toks zaidymas buvo.
Ant lapeliu surasyti klausimus:
Ką darytum, jeigu būtum nematomas?
Ką darytum, jeigu būtų policininkai nematomi?
Ką darytum, jeigu kiaulės skraidytu?
Ką darytum, jeigu mokėtum skraidyti?
Ką darytum, jeigu laikas sustotų?
Ką darytum, jeigu turėtum trečią ranką?
Ką darytum, jeigu autobuse pamatytum kažkam ant nugaros lapelį "Spirk Man"?
Ką darytum, jeigu tavo vienas batas butu be pado, o kitas be raiščiu?
Atsakyti
Jurga spurga ***

Žaidimas tinka, kai reikia supažindinti daug svečių. Kiekvienas žaidėjas turi pasakyti savo vardą ir priderintą pravardę, pvz., „Jurga spurga“, „Justas kopūstas“ ir pan. Žaidėjai stovi ratu, pirmasis prisistato, antrasis po jo turi pakartoti pirmojo vardą ir pravardę ir pasakyti savo. Trečiasis turi pakartoti pirmojo ir antrojo vardus ir pravardes ir prisistatyti pats ir t.t. Kad svečiai geriau įsimintų vardus galima pereiti keletą tokių ratų.

thumbup.gif
Atsakyti
Čia tai super žaidimukai aprašyti biggrin.gif
Pasidalinsiu ir aš keliomis idėjomis.

Jei reikia išsiprikinėti fantus, tai galima kokių linksmų užduotėlių:
1 paliesti kojomis lubas
2 vaikščioti kurį laiką su dėže ant galvos
3 vaikščioti kurį laiką su žaliu kiaušiniu kišenėje
4 suvalgyti citriną...

Dar geras žaidimukas yra dviese: kas greičiau suvalgys obuolį. Ant stalo padedami du obuoliai, dvi žvakės, ir du žiebtuvėliai, ar degtukų dėžutės. Principas toks, kad gali valgyti obuolį tik tada, kai dega tavo žvakė. tai vienas kitam kenkia - užpučia žvakes, tada turi vėl iš naujo prisidegti. Labai azartiškas žaidimas ir prisijuokėm ir apsispjaudėm lotuliukas.gif

Kitas žaidimas komandinis. susėda dvi eilės žmonių ant kėdžių - suremtų nugaromis, kiekviena komanda susikimba rankomis. Eilės pradžioje ir gale gali būti stalas, ar taburetė. Vienam gale vedantysis meta monetą, kai iškrenta herbas, pirmieji, kurie sėdi eilėje prie pat priekinio stalo - turi suspuasti ranką taip, kad kiekvienas perduotų tą suspaudimą ir signalas prieitų iki eilės galo. gale gali būti padėtas plastikinis butelis, paskutinis žmogus, kuris sėdi prie stalo su buteliu - turi kuo greičiau pagriebti. Tada laimėjusios komandos nariai pasislenka per vieną kėdę. kai visi būna pabuvoję skirtingose sėdėjimo vietose - ta komanda laimi.

Dar vienas komadinis žaidimas, tinkamas žaisti vasarą lauke. aAnt žemės nubrėžiamos dvi linijos, vienoje pusėje pusė komandos narių, kitoje pusėje kita pusė, atstumas, tarp linijų, nežinau, gal kokie 4 metrai. vienoje pusėje du kibirai vandens, kitoje pusėje vienas tuščias kibiras. Vienas ar du žmonės reikalingi būti viduryje. Tuomet imami du ar trys rankšluosčiai, merkiami į vandenį ir metami į kitą pusę, ten komandos nariai išgręžia ir meta juos atgal. Viduryje esantys paduoda rankšluosčius, jei kas nors nedameta, nes niekas negali peržengti linijų. Galutiniam variante visi būna šlapi. Laimi ta komanda, kuri daugiau prigręžė vandens.

Atsakyti
gal kas turit "klausymai atsakymai" zaidimuka, pritrukau ideju reiktu pasipildyti.
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2011 01 28, 19:39)
gal kas turit "klausymai atsakymai" zaidimuka, pritrukau ideju reiktu pasipildyti.

Knygynuose galima rasti zaidima su kortelemis su uzrasu"Baliams". Jo kaina apie 8Lt. Ten yra korteles su klausimais ir uzduotimis. Eini prie kiekvieno svecio is eiles ir duodi issitraukti kortele. Joje parasyta uzduotis,pvz. sudainuoti atsiklaupus "skinsiu raudona roze",issirinkti pati blaiviausia svecia ir kartu su juo isgerti arba issirinkti viena svecia ir kartu su juo susokti lambada, pabuciuoti kaimyna sedinti is kaires, pasakyti visiems priesingos lyties atsovams po komplimenta ir t.t. Uz ivykdyta uzduoti kiekvienam turi iteikti po maza dovanele. Dovanelemis pasirupinti reikia is anksto,pvz. tai gali buti degtuku dezute, ziebtuvelis, dantu krapstukai,kempine,vazelinas, loterijos bilietas,tualet. popieriaus rulonas, kaciu maistas ir pan.Tokie prizai/siurprizai sukelia daug juoko. Ivykdes uzduoti kisa ranka i maisa ir issitraukia sau priza.
Galvosukiu pasaulyje galima rasti suaugusiems skirtu zaidimu. Yta toks mediniu kubeliu zaidimas Viking. Jis kainuoja apie 80Lt. Bet jis yra zaidziamas lauke. Pagal taisykles tam tikra tvarka yra pastatomi kubeliai, reikia pasiskirstyti i dvi komandas .Laimi ta komanda, kuri pirma ismusineja priesininko kubus.
Tikrai idomus, rekomenduoju;)
Atsakyti
Aciu mamytes! wub.gif
Atsakyti
Padėkite man help.gif noriu svečiams padaryti trumpas užduotėles. reikia tokių 21, o sugalvojau tik 7. na pvz.
1.su kaimunų(ę) iš dešinės sudainuoti dainą.
2. pasakyti tostą
3.su kaimynų(ę) sušokti kartu lambadą.
4. padeklamuoti eilėraštį.
5.sudainuoti dainėlę-du gaideliai.
6.įminti mįslę
7.padainuoti karaoke su kaimynais iš dešinės ir kairės.
8.....................................
ir viskas. padėkite........ man reika labai, trumpu užuoteliu, gali buti ir juokingos, bet su proto ribose.
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2011 02 19, 16:13)
Padėkite man  help.gif noriu svečiams padaryti trumpas užduotėles. reikia tokių 21, o sugalvojau tik 7. na pvz.
1.su kaimunų(ę) iš dešinės sudainuoti dainą.
2. pasakyti tostą
3.su kaimynų(ę) sušokti kartu lambadą.
4. padeklamuoti eilėraštį.
5.sudainuoti dainėlę-du gaideliai.
6.įminti mįslę
7.padainuoti karaoke su kaimynais iš dešinės ir kairės.
8.....................................
ir viskas. padėkite........ man reika labai, trumpu užuoteliu, gali buti ir juokingos, bet su proto ribose.

9. pvz kaimynui iš dešinės papasakoti (arba sukurti trumpą istoriją), kaip susipažino su kaimynu iš kairės biggrin.gif
Atsakyti