ačiū, bet merginos sakė, kad čia netinkamas daiktas.
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 16:41)
ačiū, bet merginos sakė, kad čia netinkamas daiktas.
Pas mane ne toks pats, bet kaip suprantu, ten tai, ko tau reikia. Ir tai ne ta pati nuoroda, kurią tu pati suradai.
Va tuo ir mane glumina Sonett produkcija, kad atsidarau vonioj spintelę ir visi buteliai vienodai atrodo, žinok dabar, kurį išsitraukt reik skaityt viską, kas užrašyta ant pakuotės
aaaaaaaa, vėl dėmėsio stoka, aš pati jį buvau radusi, abu radau ir rasakiloje ir ekomamaoje, bet ,kad buteliai vienodi pasirodė,tai ir pagalvojau,kad tas pats daiktas, tai vienu žodžiu man reikia šio ačiū
šiandien išbandėm naujas sauskelnes liux tik pagailėjau ilgesnės tos vietos kur snapius uzkabint.. bet bėda tik tame kad jei pilvuko apimtis padidės tai nelabai jos mum betiks.. na gerai kad tokio dydžio tik tris pasiuvau.. kitos didesnės...
Akvilyte kažkieno fortinis chalačiukas suėjo puikiai atrodo
na aš šiandien tikiuosi jau irgi iki audinių parduotuvės dasikrapštyti, reikės pasiuvinėti sauskelnių bent kelias
na aš šiandien tikiuosi jau irgi iki audinių parduotuvės dasikrapštyti, reikės pasiuvinėti sauskelnių bent kelias
QUOTE(Olesta @ 2008 08 21, 08:04)
Akvilyte kažkieno fortinis chalačiukas suėjo puikiai atrodo
aha vyro senas.. buvau pasilikus skuduram.. prie statybų jų reik ale va kas gavos tai iš vyriško chalato jei vienas sluoksnis froto vienas flanelės išreina 10 sauskelnių
na pasirodyk kanors
Rodžiausi anoj temelėj, bet ir čia manau bus visai į temą
Pasigirsiu savo megztom ir pasiūtom sauskelnytėm
Iš priekio
Iš nugarytės
Na ir megztos
Pasigirsiu savo megztom ir pasiūtom sauskelnytėm
Iš priekio
Iš nugarytės
Na ir megztos
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 20, 19:02)
Atrodo super ir tokios stilingos
ilja, puikios daugkartinės sauskelnės
kai pasiūsiu, vakar vakare tik baigiau vakavimus žiemai, tai dabar jau sėsiu prie kūrinių šitų, medžiagėles vakar nusipirkau, bus matyt. Vis pamirštu paklausti, o kur panaudojat atraižas, kurios lieka nuo sauskelnių siuvimo, metat, ar panaudojat iki paskutinio siūlo kažkur?
Sveikos, darbstuoles. Padekite prasau, apvaziavau puse Kauno, bet niekur nerandu normalios flaneles. Savanoriu pr "Silko tekstilej" buvo, bet tokia plona, kad i marle man kiek panasi.
dar merginos kalbejo apie rudyjancias ir ne knopkes, tai as siandiena isigijau plastmasiniu, manau jkos tikrai tiks
dar merginos kalbejo apie rudyjancias ir ne knopkes, tai as siandiena isigijau plastmasiniu, manau jkos tikrai tiks