Įkraunama...
Įkraunama...

daugkartinės sauskelnės

QUOTE(Vaizele @ 2008 08 17, 22:29)
Aš ir tą patį pagalvojau - nu kodėlgi niekas nepradeda Lietuvoj tokių siūt?  g.gif Taigi būtų ir kažkiek pigiau nei skandinaviškos arba angliškos Kinijoj siūtos  blink.gif

Bet tai būsiu ne aš  schmoll.gif  biggrin.gif

pirmiausia tai neįsivaizduoju kur lt galima gaut bambukinio audinio.. taigi būt galima siūt medvilnines.. nors šiaip mūsų klimato sąlygom tai jos gal ir geriau nes bambukas visgi ilgaaaaaaaaaaaai džūna...
dėl pigumo tai turėtų pigiau tikrai.. tik va įdomu kiek.. nu įdomumo dėlei pabandysiu nusipirkt ir paskaičiuot kiek čia savaikaina gaunas lotuliukas.gif

na jei už darbą ne kaip kinei užsimetus tai gal ir pabandyčiau lotuliukas.gif man tai vbisai smagu buvo jas siūt biggrin.gif

va ir daba pačiupinau pirktines bambukines.. tai nu.. neįsivaizduoju už ką tokei pinigai blush2.gif turbūt už bambuką.. ale sugeria jos kolkas daug prasčiau nei maniškės lotuliukas.gif nors sako kad jų tikrasis sugeriamumas pasirodo tik po kelių skalbimų.. o kadangi jos mum didelės tai ri nenaudojam kolkas biggrin.gif

na žodžiu ant nakties pezėt pradėjau lotuliukas.gif einu miegot biggrin.gif
Atsakyti
dabar yra bambukinių rankšluosčių mirksiukas.gif tiesa, jie nepigūs, bet variantas, kaip gauti bambukinio audinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 08 18, 10:57)
dabar yra bambukinių rankšluosčių  mirksiukas.gif tiesa, jie nepigūs, bet variantas, kaip gauti bambukinio audinio  mirksiukas.gif

tada jau pigiau nusipirkt gatavą sauskelnę ax.gif
Atsakyti
šiandien susišvietė kažkas galvoj ir puoliau siūt sauskelnių lotuliukas.gif ale gumos pritrūkau tai tik vienos išėjo doh.gif žodž išorinis sluoksnis iš vyro seno chalato frotinio rolleyes.gif prie užpakaliuko kaip visada flanelė.. o viduj dar frotinio audinio keli sluoksniukai.. bet man fainumas tas kad nereikia jiem lipukų.. puikiai susisega frotas su snapiu thumbup.gif ir dar gumytę siuvau viduj tik paskui kai išvertus apsiuvinėjau tai ten kur guma nesiuvau schmoll.gif žodžiu gavosi labai smagios tik čiut per didelės.. tai kitas mažesnes susikirpai o šitas paliksiu ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 18, 21:56)
šiandien susišvietė kažkas galvoj ir puoliau siūt sauskelnių  lotuliukas.gif  ale gumos pritrūkau tai tik vienos išėjo  doh.gif  žodž išorinis sluoksnis iš vyro seno chalato frotinio  rolleyes.gif prie užpakaliuko kaip visada flanelė.. o viduj dar frotinio audinio keli sluoksniukai.. bet man fainumas tas kad nereikia jiem lipukų.. puikiai susisega frotas su snapiu  thumbup.gif  ir dar gumytę siuvau viduj tik paskui kai išvertus apsiuvinėjau tai ten kur guma nesiuvau  schmoll.gif  žodžiu gavosi labai smagios tik čiut per didelės.. tai kitas mažesnes susikirpai o šitas paliksiu ateičiai  biggrin.gif

thumbup.gif aš tokias dvejas turiu pasiuvusi, tik irgi per dideles, nes išmatavimus nusiėmiau nuo Imse Vimse flanelinio visam vystyklystės laikotarpiui tinkančio dydžio vystyklo, bet irgi jokių lipukų nesiuvau, nes su snapiais puikiai segasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 08 19, 09:01)
bet irgi jokių lipukų nesiuvau,

jo va man lipukai nepatinka nes nusidėvi sad.gif pačių pirmųjų siūtų jau ne visi užsisega schmoll.gif pamenu mano tėtis senais laikasi turėjo ir mušdavo plastmasines knopkutes.. reiks pasiklaust jo.. ar dar turi įrankius ir knopkių g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 19, 08:50)
pamenu mano tėtis senais laikasi turėjo ir mušdavo plastmasines knopkutes.. reiks pasiklaust jo.. ar dar turi įrankius ir knopkių  g.gif

yra ir prisiuvamų metalinių "knopkių", tai nereikia jokių specialių įrankių - užtenka adatos ir siūlo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 08 19, 10:10)
yra ir prisiuvamų metalinių "knopkių", tai nereikia jokių specialių įrankių - užtenka adatos ir siūlo  mirksiukas.gif

aha turiu nusipirkus tokių biggrin.gif tik galvoju ar nepradeda jos rudyt g.gif reiks bandyt gal i vienas įsiūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 19, 10:16)
aha turiu nusipirkus tokių biggrin.gif  tik galvoju ar nepradeda jos rudyt  g.gif  reiks bandyt gal i vienas įsiūt  g.gif

neturėtų rūdyti, gi jos skirtos rūbams, o rūbai šiaip ar taip skalbiami, nemanau, kad rūdys schmoll.gif mąstau, kiek čia tų sauskelnių prisisiūti, jei gerai eisis?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 17, 19:05)
manęs jau kelios klausė ar nesiuvu pardavimui  lotuliukas.gif įdomu būtų paskaičiuot kokia gaunasi savikaina perkant visus audinius ir priedus.. nes aš tai siuvau iš to ką turėjau  biggrin.gif

Nu manau eilute butų prie tokių siuvinukų,nes tos siūtinės sauskelnės man šauniai atrodo mirksiukas.gif Aš į eilutę stočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau ir as siuti kelnytes tik man su nuotraukom ne kas,seip esu baigus siuvejas galeciau ir kitom mamytem pasiuti.Tik dar tebesu bandymuose ka geriausiai i vidu isiuti.
Atsakyti
QUOTE(zilka69 @ 2008 08 19, 17:03)
Bandau ir as siuti kelnytes tik man su nuotraukom ne kas,seip esu baigus siuvejas galeciau ir kitom mamytem pasiuti.Tik dar tebesu bandymuose ka geriausiai i vidu isiuti.

Frotinį seną rankšluostuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 10 cm pločio mirksiukas.gif daugiau idėjų neturiu, nebent tą pačią flanelę keliais sluoksniais, na dar marlę, bet čia jau prasčiausias variantas. Frote ir bambukas būtų liuks thumbup.gif
Atsakyti