AČIŪ VAIZELE 100 KARTŲ pažiūrėjusi visą procesą, atradau bent tris savo klaidas, pasitaisysiu tik flanelės atsargos baigėsi, o dabar esu pleduko mezgimo kūrybiniame procese vakar pradėjau, lyg ir neblogai einasi, tai kai pabaigsiu, dar būtinai imsiuosi sauskelnių siuvimo pagal Tavo technologiją dar turiu laiko maždaug mėnesiuką, tai gal spėsiu įgyvendinti visus užmanymus
QUOTE(Stasikė @ 2008 08 06, 08:10)
AČIŪ VAIZELE 100 KARTŲ pažiūrėjusi visą procesą, atradau bent tris savo klaidas, pasitaisysiu tik flanelės atsargos baigėsi
Sėkmės pleduko kūrimo procese Po to parodysi?
Džiaugiuosi, jei pravers mano instrukcijos. O ką anksčiau darei kitaip?
1. Per arti krašto prisiuvau gumytes
2. Dėjau tik du sluoksnius flanelės
3. Neapkirpau vidinių sluoksnių pirmosiose, kuriose siuvau po 4 sluoksnius.
Reziume, gavosi storai ties kojytėmis, gerai, kad tik dvejas tokia turiu pasiuvusi ir kai gumas prisiuvau prie pat krašto , tai kai jau reikia apsiūti paskutinę siūlę, tai ties gumomis gaunasi labai standu ir kieta dabar būsiu gudri....
P.S.Parodysiu, jei gausis kas nors padoraus iš manęs tokia siuvėja ir mezgėja, kad mioku tik kojines paprastas normaliai numegzti siuvimo mašinai tik dabar išmokau siūlus suvarstyti, taip, kad aš žaliai žalia, tik norai dideli
2. Dėjau tik du sluoksnius flanelės
3. Neapkirpau vidinių sluoksnių pirmosiose, kuriose siuvau po 4 sluoksnius.
Reziume, gavosi storai ties kojytėmis, gerai, kad tik dvejas tokia turiu pasiuvusi ir kai gumas prisiuvau prie pat krašto , tai kai jau reikia apsiūti paskutinę siūlę, tai ties gumomis gaunasi labai standu ir kieta dabar būsiu gudri....
P.S.Parodysiu, jei gausis kas nors padoraus iš manęs tokia siuvėja ir mezgėja, kad mioku tik kojines paprastas normaliai numegzti siuvimo mašinai tik dabar išmokau siūlus suvarstyti, taip, kad aš žaliai žalia, tik norai dideli
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 06, 16:20)
puikus darbas, bandysiu ir as, labai jums aciu. turiu klausima - ar prie kojyciu guma tokia pat plati, kaip ir prie nugarytes?
Apie tai jau rašiau, žr. čia: http://www.blogas.lt...u-atradimu.html
Punktas nr. 5.
Tai niekas nebandėt iš banbuko megzt ar nert įklotukų ar prilaikančių kelnyčių?
[quote=Vaizele,2008 08 06, 10:21]
Sveikos, na bandau parodyti, ir siūtąjį ir megztąjį-apnertąjį, nors čia temukės off topas http://www.talpink.c...re0114ff2e.html
kai kojų tinimas atlėgs, bandysiu jau kibt į sauskelnių siuvimą
Sveikos, na bandau parodyti, ir siūtąjį ir megztąjį-apnertąjį, nors čia temukės off topas http://www.talpink.c...re0114ff2e.html
QUOTE(Olesta @ 2008 08 13, 20:45)
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 06, 10:21)
Nors ir OT, pledukai labai smagūs ir linksmi
Vargšiukė, laikykis dėl tinimo o dar kaip tyčia tie karščiai aš turėjau tokią specialią žolelių arbatą nėščioms nuo tinimo, vienintelis dalykas, kas padėdavo. Turi jos?
[quote=Vaizele,2008 08 13, 22:15]
[/quote]
Vargšiukė, laikykis dėl tinimo o dar kaip tyčia tie karščiai aš turėjau tokią specialią žolelių arbatą nėščioms nuo tinimo, vienintelis dalykas, kas padėdavo. Turi jos?
[/quote]
Ačiū, turiu, bet nebepadeda, kai tik karšta, taip ir tinsta, tai vakar pirkausi Cyclo 3 forte :unsure:bet kažkaip neimu labai galvon, palyginus su tais tinimais, kokius turėjau pirmojo nėštumo 2,3 semestrus, tai čia dar baika kojų kauliukai dar matosi
[/quote]
[/quote]
Ačiū, turiu, bet nebepadeda, kai tik karšta, taip ir tinsta, tai vakar pirkausi Cyclo 3 forte :unsure:bet kažkaip neimu labai galvon, palyginus su tais tinimais, kokius turėjau pirmojo nėštumo 2,3 semestrus, tai čia dar baika kojų kauliukai dar matosi
Noriu pasidžiaugti - mano aprašymą kaip aš siuvau daugkartines sauskelnes Delfi.lt įdėjo į savo blogą "Pasidaryk pats".
Pakėlė man nuotaiką šiandien
Pakėlė man nuotaiką šiandien