Cia merino siulai "Knitcol", bet tarp kojyciu dar isiuvau papildomai is storesnes vilnos numegzta iklotuka, nes vienas sluoksnis gal siek tiek per mazai siems siulams buvo.
Laaaabi gražios kelnytės. Laaabai
Aciu uz musu kelnyciu ivertinima
QUOTE(gitulia @ 2010 03 05, 18:05)
Cia merino siulai "Knitcol", bet tarp kojyciu dar isiuvau papildomai is storesnes vilnos numegzta iklotuka, nes vienas sluoksnis gal siek tiek per mazai siems siulams buvo.
labai patiko sitos jusu kelnytes. labai noreciau ir as tokiu savo sunui o i vidu ka dedat? medvilne, bambuka ar dar kazka?
Akvilyte, kadangi cia tavo tema, tai gal ir naujus namucius pastatysi, kai sie jau baigsis? As kol kas tik renku informacija visokiausia, bet jau greitai gali prireikti ir is kitos puses pasireiksti, nes gimus leliukui tikriausiai pabandysiu ir pati pasisiuti kazka, tai klausimu tikriausiai milijonas iskils...
gitulia labai gražios kelnytės . ir vilononytės tokios mielos. O flanelines iš kokių sluoksnių siuvai? Jos kišeninės?
eling, as flanelines visada siunu is dvieju sluoksniu flaneles ir trys-keturi sluoksniai plonesnio froto iklotuko. Ne, cia ne kisenines, kazkodel kiseniniu nesiunu, man taip paprasciau, uzdedi visa sauskelne ir viskas.
O cia vakarykstis pazaidimas - du sluoksniai flaneles, froto iklotukas ir virsus medvilnes veliuras
O cia vakarykstis pazaidimas - du sluoksniai flaneles, froto iklotukas ir virsus medvilnes veliuras
QUOTE(gitulia @ 2010 03 11, 13:32)
eling, as flanelines visada siunu is dvieju sluoksniu flaneles ir trys-keturi sluoksniai plonesnio froto iklotuko. Ne, cia ne kisenines, kazkodel kiseniniu nesiunu, man taip paprasciau, uzdedi visa sauskelne ir viskas.
Kokios mielos ! Aš siūnu kišenines dėl trumpesnio džiuvimo laiko. O patį sauskelnių modelį pati išmąstei, ar iš kur nors atsisiuntei? Sakyčiau, toks paprastesnis variantas, nei tas populiarusis.