Vaizele bet kaip gražu kokios spalvingos ir gražios sauskelnytės aš tai įtariu, kad aš per arti kraštų gumytes įsiuvu, nes kai reikia jau apsiūti galutiniame variante, tai man kažkas gaunasi ne taip, nors tokių, kaip Tavosios, tai turbūt ne mano nosiai pasiūti, man reikia veiksmą pamatyti nuo....iki tada galėčiau padaryti. Vienintelis, kas labai greitai ir gerai gavosi, tai megzti vilnonukai batukai naujagimiui pagal aprašymą...nors dabar galvoju, jei užsispirčiau ir išsiversčiau tą anglišką aprašymą, gi tikriausiai pavyktų ir man taip dailiai pasiūti sauskelnes, kaip Tau
Vaizele siuvi pagal šią nuorodą? http://www.ottobrede...f/vaippa_en.pdf. Gal galėčiau paprašyti pagalbos ir trumpai aprašyti, kaip siuvat savo gražuoles sauskelnytes, nes man tas aprašymas angliškas , tai
QUOTE(Stasikė @ 2008 08 04, 08:10)
Vaizele bet kaip gražu kokios spalvingos ir gražios sauskelnytės
Oi ačiū kam tos pagyros gal grynais galima bajeris
QUOTE(Stasikė @ 2008 08 04, 08:10)
Vaizele siuvi pagal šią nuorodą? http://www.ottobrede...f/vaippa_en.pdf. Gal galėčiau paprašyti pagalbos ir trumpai aprašyti, kaip siuvat savo gražuoles sauskelnytes, nes man tas aprašymas angliškas , tai
Taip, būtent pagal šitą
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 04, 08:38)
sveikos mamytes, ir as noreciau ismokti tokias sauskelnes pasigaminti, gal yra kuri mamyte Vilniuje ar kur netoliese pas kuria butu galima praktiskai visa reikala pasiziureti, megzti bandysiu pati, bet norint siuti turiu visokiu klausimu. ir siaip visokiu klausimu turiu
Kaip tik pafotkinau siūdama, tai galėsiu sudėti su savo komentarais ką aš pati išradau, ok? Nes nebe pirmą kartą siūnu
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 04, 10:13)
O kurioj vieto Vilniuje yra ta Rasakilos parduotuve?
Rasakilos parduotuvė yra labai netoli autobusų stoties, jeigu ką nors sako man regis tinklapyje, kur kontaktai, tai ir žemėlapis yra įdėtas http://www.rasakila....zsakyti-prekes/
Vaizele, laukiam, nesulaukiam
QUOTE(Stasikė @ 2008 08 04, 12:05)
Pirma darbai, po to pramogos vystyklų siuvimas ir SM pas mane prie pramogų skyrelio jei viskas gerai eisis, gal net šiandien vakare sudėsiu
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 04, 18:35)
radau Rasakilos puslapi, aciu. Jei buciau turejus interneta namie anksciau, tai ir pirmaji vaikiuka buciau ekologiskai auginusi, dabar pabandysiu su antruoju
Nežinau, kada gimė tavo pirmasis, bet dar prieš kelis metus nebuvo jokios informacijos
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 02, 13:40)
Dekui dekui, siurprizas buvo mergaites gimimas, del tam tikru priezasciu visi buvo isitikine, kad gims berniukas...
Suzinojusi, kad gime dukra, atsipuciau, gi nebereikes saugoti vyrishkumo nuo perkaitimo, galesiu siek tiek atsipust nuo paluciu skalbimo, deja, mazosios uzpakalis labai jautrus, nuo vienkartiniu sauskelniu ja beria, taigi vel vystome/skalbiame/ vystome... mazdaug 50% / 50% naudojam vienkartines ir vystyklus, vienkartines naudoju kai jau nebeturiu i ka vystyt, arba pavargstu,arba pvz kaip dabar - 3 paras gyvenam su nudususiu hidroforu su minimum vandens... o po to gydau uzpakali vystyklais
kelnaiciu kol kas neveliau, nematau prasmes tokiam mazam ir taip greit auganciam zmogui velt toki sudetinga daikta, nuveliau keleta dideliu ir mazesniu vilnoniu vystyklu, tarp kojyciu dedu medvilnes ar lino vystykla ir suvystau i kita, vilnoni arba medviles vystykla(priklauso nuo kambario temperaturos) tada paguldau dukriuka ant savo velto veltinio paklodes (vis dar neturiu lanolino, ale ji ir be lanolino labai sunkiai skyscius praleidzia), po ja del visa ko dedu neperslampama pakloteli.
Stai taip ir gyvename
nzn, kazhkada velsiu tas kelnikes, ale artimiausiuose planuose dar DAUUUG vilnoniu paklodziu, pakloteliu, vystyklu, pagalviu - labai patogu, bent jau man
QUOTE(Stasikė @ 2008 08 04, 12:05)
Na, va, pagaliau sudėjau visą reportažą kaip aš ten jas siuvau.
Bet nemažai darbelio buvo viską sudėt ir surašyt tai tikiuosi, kad bent kam nors pravers mano vargelis
Kaip aš siuvau daugkartines sauskelnes (beveik instrukcija)
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 05, 23:26)
Na, va, pagaliau sudėjau visą reportažą kaip aš ten jas siuvau.
Bet nemažai darbelio buvo viską sudėt ir surašyt tai tikiuosi, kad bent kam nors pravers mano vargelis
Labai šauniai padirbėta ir aprašyta
Dėkui, kaip tik jau pribrendau sauskelnių siuvimui, tad pastabos labai tiks