Įkraunama...
Įkraunama...

daugkartinės sauskelnės

QUOTE(Edora @ 2009 06 01, 23:15)
O aš pasigirti naujausiu savo darbeliu - megztomis kelnytėmis. Mezgiau iš lietuviškų ABC siūlų, kad būtų mezginys tankesnis, blogas akis mezgiau apsuktas, o virvelei įverti ir klešnytėm naudojau dvigubą mezgimą smile.gif
Klešnytes prisiuvau apsiūlėjimo dygsniu

Reiktų tik dar šiek tiek brėžinį patobulinti ir kitos bus išvis nerealios  thumbup.gif

Kai tik pataisysi, tai labai jau lauksim, kad cia brezini imestum. Kaip tik vasatai atejus lanai jau reik puosniu kelnikiu prie sukneliu bigsmile.gif Jau moraliskai pasiruosiau mezgimui, tik reik viska i viena vieta susirinkt.

Siandien radau pirkt plastikines spaudes, tokias i medziaga ispaustas, paruostas prisiuvimui bigsmile.gif Nepigiai gaunas, bet manau bus verta to. Labai jau man atsibodo sauskelnes su lipukais, jau ir metalines spaudes siuvau, bet sitas dalykas tai man atradimas buvo. Reik tik iki savo siuvimo masinos nusigaut ir kelis vnt isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tian @ 2009 06 02, 12:46)
aciu 4u.gif
o per kiek mazdaug laiko isauga is tokiu kelnyciu? idomu ar bent kokius 3 menesiukus uzenka? rolleyes.gif

Neįsivaizduoju, kaip toliau vaikas augs. Gal ir turėtų užtekti g.gif

O schemą pataisysiu dar negreit, nes dabar kelnyčių turim sočiai. Megziu kada turimas pradės išauginėt. Turbūt ne anksčiau kaip po poros mėnesių. Bet iš principo aš naudojaus standartine schema iš neto, taigi, viskas nuo turimų siūlų priklauso
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 02, 15:09)
Siandien radau pirkt plastikines spaudes, tokias i medziaga ispaustas, paruostas prisiuvimui  bigsmile.gif Nepigiai gaunas, bet manau bus verta to.

gal kaune pirkai? kur?
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 06 02, 18:25)
gal kaune pirkai? kur?

atvažiuokit į svečius- sumušiu (knopkes ta prasme lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 06 02, 18:25)
gal kaune pirkai? kur?

Klaipedoj radau, bet manau, kad ir kituose miestuose butu mirksiukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2009 06 02, 22:34)
atvažiuokit į svečius- sumušiu (knopkes ta prasme  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 05 15, 12:09)
Napagaliau baigiau pirmuosius ranksluostinius-bambukinius pampius karsta.gif
Pavyko tikrai puikiai ir siut labai lengva buvo, Kur kas lengviau nei su flanele. Ate ate flanele, daugiau su tavim nezaisiu  tongue.gif
Tiesa idejos autorines teises priklauso Akvilytei, bet as vis vien kazkiek pagal save padariau  ax.gif  4u.gif Tai kaip ir kombinuota gaunas  4u.gif  rolleyes.gif
user posted image

Gavos laaabaaai jau panasus i bambinex hihihi.gif Ir pigiau kelis kartus ax.gif

P.S. sori uz belietuvybe, kompas vakar parejo, tai daba prie skolinto...

Kvaki - gal tu galetum paiest iskarpa pagar kuria siuvai sauskelnytes su ismataviais?
Labai prastos mano siuvimo zinios, bet gal kaip nors susisiuciau, o labai patinka toks kaip tavo modeliukas - beveik tokias pacias maciau Vaiku mieste - 25Lt kainavo, tik ten dar kazkoks neperslampaas sluoksnis detas...

Tema skaiciau visa, jeigu ka, tik, schemas radau pirmam psl., o jos ne tokios kaip tavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 08 birželio 2009 - 08:51
O kokie žmonės, aaagnex drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Sveikinu! nestuke.gif

Parodysiu ir aš savo burbulių su super sauskelnėm thumbup.gif
user posted image

Voveraitės biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idommi: 08 birželio 2009 - 09:59
QUOTE(Edora @ 2009 06 02, 11:27)
Dėkui  wub.gif
šitos gana elastingos. tą tamprumą duoda persuktos akys. Tik patikslinsiu, kad persukdavau ne blogas, o geras akis  blush2.gif

O už kiek mezgė, jei ne paslaptis?

Ne paslaptis. Mokejau 40 Lt įskaitat siuntimą.
Atsakyti
Laba laba 4u.gif biggrin.gif

Jungiames ir mes i rankdarbiu bureli, ir rodom kelis variantus prilaikanciu vilnoniu klenyciu rolleyes.gif
(taip pat ir vilnos kepurele, megzta is jauno eriuko nebalintos vilnos)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tian @ 2009 06 09, 10:35)
Laba laba 4u.gif  biggrin.gif

Jungiames ir mes i rankdarbiu bureli, ir rodom kelis variantus prilaikanciu vilnoniu klenyciu rolleyes.gif

user posted image

kokios gražios wub.gif tikri meno kūriniai wub.gif
Atsakyti
blush2.gif sveikos, turiu kelis klausimus:

1. kur yra iskarpos sauskelnem siut pirmam puslapy, tai kas ten ta antra dalis? as niekaip nesuprantu... ruosiuosi pradet siut, tai dar tik teoriskai ziurineju smile.gif

2. sauskelnes reikia laikyt vandeny? as tai tai jas laikau sausai ir man jos nesmirda... 4u.gif

3. gal zinot kur bambukines medziagos isigyt? ar kiekvienoj maximoj tu ranksluosciu buna?... ir idomu kiek jie kainuoja ne akcijos metu... g.gif

o siaip tai super merginos, labai graziai siuvat thumbup.gif ir is kur tiek laiko randat, kai aukseliai aplink sukiojasi?... as tai kol kas is rasakilos turiu nusipirkus ir kai neuztenka tai paprasta merliu dedu..

tiesa, 4 klausimas: ar sauskelnes kai plaunat - virinat? as tai virinu, tai flanele biski traukiasi, tai ar nereikia pries siuvant flaneles isvirint koki karta, ir tik tada karpyt iskarpas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte_pi: 09 birželio 2009 - 11:20
QUOTE(Tian @ 2009 06 09, 10:35)

Kokie grožiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti