QUOTE(Kvaki @ 2009 05 16, 12:08)
Monciuke, nzn kur yra to audinio, as ir ranksluoscio siuvau
Truputi ne i tema, bet paklausiu. Nakti irgi dedat medziagines sauskelnes? Ir vaikai normaliai ismiegia?
As labai tingiu naktim keltis keisti pampiu, tai dedu vienkartines, nes mano princesa nemegsta slapia but nei minutes
O ir uzpakalis tokio naktinio kruvio neatlaiko, jei nepakeiciu.
Kaip jusu klecku uzupakaliai? atlaiko nakties dregme?
Taip ir nakčiai dedu medžiagines, tik storesnį sluoksnį įklotukų įdedu. Na ir nemiega visą naktį šlapia
Aš ją prieš nakties miegą primaitinu, tada leidžiu pabūti be sauskelnių, kai pamatau kad pasisioja, tada greit sutvarkau, uždedu sauskelnes ir greit užmigdau
Jau kai soti, tai greit užmiega
Nu ir miegodama nesisioja, tik paryčiui kažkada pasimuisto ir pasisisioja, bet nepabunda, tada dar pora valandų pamiega drėgnai
O jau kai pasidaro nebepatogu tai pabunda
Nors kartais per visą naktį iki ryto nepasisioja, bet jau prabudus tai tokią gerą porciją išsisioja, kad kiaurai per visus sluoksnius
Tai va, dėl poros valandų nemanau, kad yra prasmė dėti vienkartines, juk jas irgi reiktų iš karto pakeisti, kai tik prišlapina, tai jos vaikučio tikrai nesaugo, nebent rūbus... Bet va kol keldavosi naktį valgyt, tai ir keisdavau kiekvieną kartą, nes bevalgydama prisisiodavo
O su tais rankšluosčiais tai pasisekė
Kad dar tokių akcijų kas pametėtų
Na dar galvoju pabandyt nusivelt tokių storokų vilnonių iklotukų. Esu pora nusivėlus, bet nelabai storų, tai ir tie padeda, bet va storesni nakčiai manau būtų pats tas