QUOTE(romi @ 2008 07 15, 01:16)
sveikos
su g00tes pagalba savo dukrytei nuveliau tokius triusikelius
mano tikslas buvo pasigaminti uzmaunamas kelnaites, kad nereiktu jau lakstanciam (ant puodo pratinamam) vaikui segioti lipuku ar sagyciu.
taigi suveliau didelius triusikus, o krastus ir juosmeni apsiuvau guma. praktiskai gavosi universalaus dydzio kelnaites. savo kurini jau naudoju praktiskai. pliusas, jog net nelanolizavus, pro jas beveik neprateka. minusu gal daugiau: gal kiek per storos (pagauta azarto suklojau per stora klojini, teks mokytis juvelyriskumo), gumytes neaplenktos veltiniu, todel liecia oda (mano vaikas didelis, tai jai del to nieko blogo), neapgaubia-neapraukia pilnai rietuku. na, tiesiog liko erdves patobulinti technologija
O dabar eik i mano tema ir idek savo fotke
baisiai grazu... man rods greit galesi ir tu veltinio fabrikeli atidarinet
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 15, 07:00)
Kaip šauniai čia jūs darbuojatės
Galbūt veliant verta naudoti tas pačias iškarpas kurios skirtos siuvimui, kad išgaut teisingą formą, kad visur apgultų?
Nes aš kai sukirpinėjau pagal iškarpas siūti, tai pagalvojau, kad kai kuriose vietose nebūčiau pati taip išmąsčius kaip kad buvo iškarpoje
Mes matavom nuo daugkartiniu sauskelniu, apie tas schemas man mintis kilo, rods ir Romi uzsiminiau,mol kazhkada senai senai, dar sunui tik gimus, kazhkur kazhkokiam vokishkam www tokias maciusi, ale as kai vokishkai anei bum bum...
Joop, pries 2-3 metus rast LT info apie daugkartines ekologishkas paciu darytas sauskelnes buvo tikrai sunku + tas amzinas nesupratimas, mol KAM TAU JU REIKIA...
o dabar labai smagu - vien rugpjutinukiu temoj nemaza mamau, kurios pacios domisi, ruosiasi augint savo vaikus be daugkartiniu.
As artimiausiomis dienomis velsiu maziukui smelinuka su vieta vystyklui, mano galva, jis turetu but paprastesnis, uzteks gumikiu tik ties rietukais, veliau vaikui gimus paeksperimentuosiu su cia idetomis scemutemis ir "pratestuosiu" ant savo vaiko. Tada galesiu kazhka tiksliai pasakyt.