Va čia įdėjau pasirodyti naujus vilnonius šortus dar kažkodėl oficialiai vadinamus prilaikančiomis kelnytėmis
Tik nesumąstau, kai atvės orai, tai man juos dėti ant daugkartinių sauskelnių ir ant viršaus pėdkelnes, ar pirmiau pėdkelnes, o tada ant viršaus šituos šortus?
QUOTE(Vaizele @ 2008 09 07, 21:07)
Va čia įdėjau pasirodyti naujus vilnonius šortus dar kažkodėl oficialiai vadinamus prilaikančiomis kelnytėmis
Tik nesumąstau, kai atvės orai, tai man juos dėti ant daugkartinių sauskelnių ir ant viršaus pėdkelnes, ar pirmiau pėdkelnes, o tada ant viršaus šituos šortus?
Labai liuksiški šortukai
O dėl uždėjimo, tai juk pati puikiai žinai, kam tokie vilnoniai dalykėliai yra naudojami Jeigu šortukai bus virš pėdkelnių, tai galima tik spėti, ar ilgai tos pėdkelnės išliks sausos Juk šie šortukai skirti ne "kai atvės orai...", o kaip prilaikančios, apsaugančios drabužėlius nuo pratekėjimo. Jeigu tai būtų ne šiam tikslui, tai visai gerai atrodytų šortukai ir virš pėdkelnių
Tai taip, kaip ir žinau paskirtį. Tik va sunku kažkaip sutalpint į galvą, kad storas ir šiltas rūbas kaip ir apatinis
QUOTE(Vaizele @ 2008 09 07, 21:07)
na žinoma kad ant viršaus pėdkelnes.. ir nieko čia keisto kad vilnonis bus apatinis rūbas aš ir vasarą taip dėdavau... ir nieko
patys šortukai fainuoliukai bet užkliuvo keli dalykėliai kaip suprantu jie nerti, ar nesigavo per dideli tarpai??? kazkaip pakankamai reti atrodo.. ar laikys drėgmę prašom paskui pasidalint
ir dar laaaaabai užkliuvo tos sagos tavo vaikis juk greit turėtų pradėt vaikščiot kažkaip man neatrodo kad bus jos patogu.. per didelės.. per masyvios ir net nelabai supratau kam jos reikalingos
QUOTE(akvilyte @ 2008 09 08, 07:59)
na žinoma kad ant viršaus pėdkelnes.. ir nieko čia keisto kad vilnonis bus apatinis rūbas aš ir vasarą taip dėdavau... ir nieko
patys šortukai fainuoliukai bet užkliuvo keli dalykėliai kaip suprantu jie nerti, ar nesigavo per dideli tarpai??? kazkaip pakankamai reti atrodo.. ar laikys drėgmę prašom paskui pasidalint rankdarbių temoj
ir dar laaaaabai užkliuvo tos sagos tavo vaikis juk greit turėtų pradėt vaikščiot kažkaip man neatrodo kad bus jos patogu.. per didelės.. per masyvios ir net nelabai supratau kam jos reikalingos
patys šortukai fainuoliukai bet užkliuvo keli dalykėliai kaip suprantu jie nerti, ar nesigavo per dideli tarpai??? kazkaip pakankamai reti atrodo.. ar laikys drėgmę prašom paskui pasidalint rankdarbių temoj
Tai jo jo, man pačiai reik pratintis prie mintis, kad vilnoniai rūbai po apačia
Ne, tarpų tikrai nesijaučiau, drėgmę laiko puikiai
O dėl sagų tai jos čia tam, kad pakeisti po apačia daugkartines sauskelnes nenumovus šių prilaikančių kelnyčių. Ten atsisega.
O sagos būtent tokios todėl, kad norėjosi kažkokio akcento, kad tas rūbelis (vistiek rūbelis) nebūtų toks visiškai nykus ir beveidis... O prie tokios faktūros kažkaip netiko niekas Tai radau tokias sagas auksines blizgančias su inkaru, man jos pasirodė kontrastuojančios ir dėl to kažkiek tinkančios
O dėl jų dydžio tai aš pamąsčiau ir jos yra labiau priekyje nei apačioje, tai vaikščioti netrukdo. Nors nėriau vasarą, kai nedėjau ant viršaus jokių pėdkelnių, tai įdomu, ar sagos netrukdys kai ant viršaus dėsiu viršutinius rūbelius
QUOTE(Vaizele @ 2008 09 08, 09:09)
Ne, tarpų tikrai nesijaučiau, drėgmę laiko puikiai
O dėl sagų tai jos čia tam, kad pakeisti po apačia daugkartines sauskelnes nenumovus šių prilaikančių kelnyčių. Ten atsisega.
tada super
gera mintis
Aciu Akvilytei ir Vaizelei uz puiku pavyzdi. Maciau ir nauja Akvilytes tema su labai graziom sauskelnem. Jau buvo kilusi ranka rasyti ir uzsisakyti, bet galu gale pasiryzau ir jau susikirpau vienas sauskelnes, kol maziukas miegos bandysiu siuti. Dabar einu dar karta perskaityti Vaizeles instrukcija. kai tik turesiu rezultata, o tikiuosi, kad turesiu, butinai jums pasirodysiu
Ritukasx, labai mielos sauskelnytės
Aš ankstesnę partiją siuvau su dviguba juosta prie kurios limpa lipukas, o antrą - tik su viena (labai taupiau, kad visiems užtektų kiek turėjau), tai man pirmieji geriau laikosi. O tu žiūriu irgi vieną juostelę siuvai, tau kaip laiko užsegimas?
Aš ankstesnę partiją siuvau su dviguba juosta prie kurios limpa lipukas, o antrą - tik su viena (labai taupiau, kad visiems užtektų kiek turėjau), tai man pirmieji geriau laikosi. O tu žiūriu irgi vieną juostelę siuvai, tau kaip laiko užsegimas?
QUOTE(ritukasx @ 2008 09 18, 16:57)
Sveikutes
super
QUOTE(Vaizele @ 2008 09 21, 09:56)
Aš ankstesnę partiją siuvau su dviguba juosta prie kurios limpa lipukas,
bet ar nesigauna labai jau ten kieta