QUOTE(IndruteUK @ 2008 08 19, 13:47)
O man tai keltas kaip siaubo filmas
plaukiau is Kylio i Klaipeda viena karta... tai tikejaus kad ir paskutinis bus, nes ziauru man ten... uzlingavo, uzsiubavo, zalia gulejau visa kelione, o dar ryte pavalgiau pusrycius laive.. pasigailejau kad pavalgiau
islipus perzegnojau ta kelta ir pasakiau kad niekada gyvenime daugiau
o db mama pas mane atskrenda, tai atgal grisim irgi su keltu is Kylio... jau pries menesi pradejau save moraliskai nusiteikinet kad viskas bus gerai...
o dar ir su mergyte savo plauksiu, tai kazi kaip vaikas atlaikys kelione... Siaip pats geriausias budas tai lektuvas... nepilnos 3val ir lt jau
o per tuneli is uk i f irgi fajna vaziuot
ten suvaro masinas i tokius gelezinius vagonus, paskui atvaziuoja autobusiukas, surenka zmones ir nuveza i zmoniu vagona... duoda pavalgyt
skaniai... faina, man patiko... o sausuma vaziuot tai beprotybe... ypac per lenkija...
nes keliukai tai ka as zn... kaip pas mus zvyrkeliai... dar ziauriau
zodziu lektuvai jega!
na mes Eurotuneliu kėlėmės 4 kartus, bet ten nė karto neatvažiavo joks autobusiukas, nesurinko žmonių ir niekur nenuvežė, o juo labiau valgyt nedavė...šiaip ką ten duoti, kai visa kelionė trunka iki 30min
keliai Lenkijoje ir jau netokie blogi(na žinoma nelygu pro kur jūs ten važiavot, žinau, kad žmonės taupo ir renkasi aplinkinius kelius, nevažiuoja autostrada, nes už ją reik sumokėti virš 30 zlotų)
kad lėktuvu geriausia, tai sutinku
, nes greičiausiai pasieki kelionės tikslą, bet jei daiktų nemažai nori pasiimti su savimi, ar dar kartu pavažinėt po europą, tai gerai ir automobiliu
o Euro tunelio kainos ir labai įvairios, vieną kartą gali sumokėti 40, o jau kitą net 170svarų už mašiniuką...t0dėl geriausia keltis jau išanksto įsigijus bilietą internetu
, jei atvažiuosi anksčiau ir kelte bus vietos, tai nereiks laukti savo reiso, perkels ir anksčiau