Kas siomis dienomis vaziuojat, turekit omenyje, kad galimi trukdziai kelioneje, del SEAFRANCE firmos bankroto. Siuo metu ju keltai neveikia. Tik P&Q kelia
sveikos. jus kai daznai keliaujat (na bent jau dazniau negu as ) tai norejau pasiklausti kur uzsisakinejat keltu bilietus? na, tiesiok gal zinot kokiu pigesniu vieteliu kur butu galima tai padaryti. mes per kaledas planuojam is anglijos vykti i airija.
QUOTE(Limcamca @ 2011 11 22, 08:37)
Kas siomis dienomis vaziuojat, turekit omenyje, kad galimi trukdziai kelioneje, del SEAFRANCE firmos bankroto. Siuo metu ju keltai neveikia. Tik P&Q kelia
Aciu uz info
Planuojam Kaledom su masina i Airija vaziuot,dar tiksliai nenusprendem,nes ir kelto ir lektuvo bilietai brangus.220 euru ir dar 35 eurai uz zmogu :-/ kurios keliavot,gal galit ka patart arba gal kas noretumet kartu vaziuot?mes isvaziuotume gruodzio 22-23d.ir grizttume sausio 2d
Labai naudinga tema, emigruojam su seima po Kaledu i UK, esam ir vasara prisikeliave, bet su lektuvais ir mikriukais (i Vokietija bei UK), o db didysis isbandymas laukia, kelione su sava mazina ir 2.5m zvirbliu labiausiai bijau keliones per lenkija ir, kad tik kas su masina nenutiktu ( 97 metu senute )
QUOTE(ciku_caku @ 2011 12 17, 20:34)
Labai naudinga tema, emigruojam su seima po Kaledu i UK, esam ir vasara prisikeliave, bet su lektuvais ir mikriukais (i Vokietija bei UK), o db didysis isbandymas laukia, kelione su sava mazina ir 2.5m zvirbliu labiausiai bijau keliones per lenkija ir, kad tik kas su masina nenutiktu ( 97 metu senute )
svarbiausia stipriai nespausti ir pries lekiant masina patikrinti
A'kute,o kaip su pasikeitusia vairavimo puse? Normaliai galima vaziuoti keire puse,jei vairas kaireje?
Mes is Lt galvojam vasarai i Irl nukakti. Pakeliauti.
MB isgirdes mano planus prie smilkinio pirsta pasukiojo Sako,kaip tu vairuosi nieko nematydama,kai eismas kaire puse,geriau skrisk ir nuomokis masina ten.
Ispreskit mano seimos ginca
MB isgirdes mano planus prie smilkinio pirsta pasukiojo Sako,kaip tu vairuosi nieko nematydama,kai eismas kaire puse,geriau skrisk ir nuomokis masina ten.
QUOTE(ciku_caku @ 2011 12 17, 22:34)
kelkites is Klaipedos keltu i Vokietija tiesiai,nereikes tos Lenkijos.Siaubas ten
QUOTE(romuciukas @ 2012 01 06, 16:00)
kelkites is Klaipedos keltu i Vokietija tiesiai,nereikes tos Lenkijos.Siaubas ten
na pravaziavom Lenkija normaliai, Vokietijoj hotelyje per nakti pamiegojom, nes tik vyras vairavo, o daiktu tiek prisikrovem, kad ir koju nelabai ejo istiest... o dar prie Eurotunelio kapitaliai iskrate masina, visus daiktus iseme, sedynes iseme, dureles is vidaus apziurinejo... toki jausmeli patyriau, kad ojojoj... kaip kokie didziausi zulikai butume, poto perkreiptais veidais palinkejo sekmes... tai va, jau virs savaites gyvenam UK, pagaliau esu interneto rysyje
QUOTE(vvilmaa @ 2012 01 06, 13:15)
A'kute,o kaip su pasikeitusia vairavimo puse? Normaliai galima vaziuoti keire puse,jei vairas kaireje?
Kas del pacio vaziavimo, tai greit pripranti , zinoma sunkiau tik ant lenkimu man bent su angliska masina lt pirma diena buna sunku, kad neisvaziuoti i priespriesine juosta, o veliau jokiu problemu Bet kazka esu girdejusi kad i airija ivaziuojant su lt masina ten kazkokio draudimo reikia ar kazko, tiksliai nzn tad daug ir nepasakosiu.
Bet va jusu situacijoje, jei tik po airija pakeliauti tai tada tikrai su lektuvu gal labiau apsimoketu, nes vien tik kurui kiek pinigeliui padetumet nuo lt iki irl butu kokie 3 bakai i viena puse, kai tuo tarpu ten issinomavus masiniuka galima pakeliauti . Bet jei siaip norit po visur pakeliauti, tai tik su masina, nes tiek ir pacioje UK daug graziu vietu yra o jei jau pradejus nuo LT, lenkija, vokietija,olandija,belgija,prancuzija, uk ir irl tai jums cia gero menesio atostogu reiktu
nezinau ar kuo padejau, siandien galva nelabai beveikianti , tad klauskit daugiau jei ko reikia
Aciu, A'kute
Gal kuri zinote ar lenkijoje vis dar tvarkomi tie keliai?