Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstai žiemai

Kiek maždaug sveria vidutinio dydžio kopūsto galva g.gif Nu niekaip neprisiruošiu nusipirkti svarstyklių blush2.gif
Atsakyti
Kažin kaip raugia kopūstus tuos, kuriais prekiauja turgeliuose? g.gif Jie kažkokie išskirtiniai - balti, traškūs, o kiek sulčių turi .... Ne kartą mačiau puodais ant žemės pilant blink.gif
Atsakyti
Seiminkeles,kada raugsit kopustelius tongue.gif
Nepykit ,bet mano klavetura lietuviskai neberaso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2009 10 29, 13:21)
Seiminkeles,kada raugsit kopustelius tongue.gif 
Nepykit ,bet mano klavetura lietuviskai neberaso wub.gif

man mama sake kad per delcia, ateinancia savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 10 26, 13:19)
Kažin kaip raugia kopūstus tuos, kuriais prekiauja turgeliuose?  g.gif  Jie kažkokie išskirtiniai - balti, traškūs, o kiek sulčių turi .... Ne kartą mačiau puodais ant žemės pilant  blink.gif

Mūsų kaimynai raugia pardavimui 4u.gif : pila karštą vandenį ir jie trečią dieną jau būna įrūgę pardavimui. Dėl to ir to skysčio daug.... Bet man atrodo g.gif , kad jie nėra tokie tikri, su tiek vitaminų, kaip įraugti tradiciškai smile.gif
Atsakyti
labutis
nusipirkau turguj mašą kopūstų užraugiau. Bet sulčių primušt nepavyko. Skaitinėjau temą ir matau reiks vandens dapilti. užraugiau tai vakat jau, galvojau gal dar atsiras vandens,, nes diedas tai gerai sumušė, šlapi..
nusprendėm kad nusipirkau baltarusiškus kopūstus, tuos kur mama augindavo laikymui. dėjimui būdavo minkštesnės galvos, jos nesilaiko per žiemą. bet kur gaut tų normalių - dėjimui. g.gif šituos tai suvalgysim, nedaug užraugiau, ale reikės dar daryti. vėlaiu biški.Mat pirma syki raugium, nelabai žinau druskos proporcijų, pabijojau ,kad neskaniai gausis, tai daug nedėjau
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 31, 21:20)
Mūsų kaimynai raugia pardavimui  4u.gif : pila karštą vandenį ir jie trečią dieną jau būna įrūgę pardavimui. Dėl to ir to skysčio daug.... Bet man atrodo  g.gif , kad jie nėra tokie tikri, su tiek vitaminų, kaip įraugti tradiciškai  smile.gif

persudziau raugintus kopustus,gal kas zinot kaip istaisyt padeti!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2009 11 10, 19:57)
persudziau raugintus kopustus,gal kas zinot kaip istaisyt padeti!!!!!!

Fenia,man taip nera nutikę,bet pabandysiu,padėti,gal reikia dadėti morkų,juk jos saldžios gal kiek sumažins,ta druskytę.
Antras varijantas,gal reikia įdėt cielų obuolių,gal jie surtauks sūrumą,o,paskui,gal jeigu jie sūrūs paprasčiausiai išmesti.
Na,gal pasirinksi kurį varijantą.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 11 10, 21:59)
Fenia,man taip nera nutikę,bet pabandysiu,padėti,gal reikia dadėti morkų,juk jos saldžios gal kiek sumažins,ta druskytę.
Antras varijantas,gal reikia įdėt cielų obuolių,gal jie surtauks sūrumą,o,paskui,gal jeigu jie sūrūs paprasčiausiai išmesti.
Na,gal pasirinksi kurį varijantą.

aciu,pabandysiu g.gif
Atsakyti
As irgi praeita sestadieni uzsiraugiau kopustukus.Tai siandien jau isnese vyriskis i rusi.Sultytes tai labai skanios ax.gif po kokios savaiteles paragausim.
Atsakyti
Sveikutės , gal pasakysit kokia dabar diena geriausia raugti kopūstus g.gif
Atsakyti
As ir uzsiraugiau kopustu ir kaip skaniai gavosi, pirma kart dariau bet gerai pavyko thumbup.gif
Atsakyti