as laikau rusy,viskas juk sukaitinta,tai laikosi puikiai
padariau siandien pagal Jolka kopustus, bet liko marinato tai ji panaudojau nupylusi ir dar karta uzvirinusi ant kopustu pagal ErikaN recepteli, tikiuosi nebus taip, jad skupas moka 2 kartus gal neteks ismesti
QUOTE(georgiana @ 2012 10 09, 11:49)
padariau siandien pagal Jolka kopustus, bet liko marinato tai ji panaudojau nupylusi ir dar karta uzvirinusi ant kopustu pagal ErikaN recepteli, tikiuosi nebus taip, jad skupas moka 2 kartus gal neteks ismesti
as ta marinata be gailescio ispilu lauk...man geriau,kai jo lieka,nei truksta
[quote=JOLKA999,2012 10 07, 19:44]
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos
Stiklinė 200 ml.
Koks kiekis gaunasi.
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos
Stiklinė 200 ml.
Koks kiekis gaunasi.
QUOTE(georgiana @ 2012 10 09, 11:49)
padariau siandien pagal Jolka kopustus, bet liko marinato tai ji panaudojau nupylusi ir dar karta uzvirinusi ant kopustu pagal ErikaN recepteli, tikiuosi nebus taip, jad skupas moka 2 kartus gal neteks ismesti
Atsakau pati sau marinaras liuks tik dapyliau aliejaus pagal ErikaN recepteli, siandien paragavau dziaugiuosi kad marinato pagal Jolka neispyliau kriauklen
QUOTE(georgiana @ 2012 10 13, 15:14)
Atsakau pati sau marinaras liuks tik dapyliau aliejaus pagal ErikaN recepteli, siandien paragavau dziaugiuosi kad marinato pagal Jolka neispyliau kriauklen
Papildyta:
[quote=WyWa,2012 10 12, 19:34]
[quote=JOLKA999,2012 10 07, 19:44]
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos
Stiklinė 200 ml.
Koks kiekis gaunasi.
[/quote]
apie 7 litrus
Vakar pabandžiau tokią mišrainę, radau pas ruses, gal jums patiks:
1kg kopūstų, 1 kg žalių pomidorų, 2 svogūnai, 2 paprikos, 100gr cukraus, 30gr druskos, 0,3 l acto(pyliau mažiau)5-7pipirai žirneliais.
daržoves susmulkinti, dėti druskos, palaikyti emaliuotam puode per naktį, nusunkti skystį. Dėti prieskonius, užvirinti ir virti 10-15 min. Karštą masę į stiklainius ir pasterizuoti 15 min.
Skonis visai nieko
1kg kopūstų, 1 kg žalių pomidorų, 2 svogūnai, 2 paprikos, 100gr cukraus, 30gr druskos, 0,3 l acto(pyliau mažiau)5-7pipirai žirneliais.
daržoves susmulkinti, dėti druskos, palaikyti emaliuotam puode per naktį, nusunkti skystį. Dėti prieskonius, užvirinti ir virti 10-15 min. Karštą masę į stiklainius ir pasterizuoti 15 min.
Skonis visai nieko
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 10 07, 19:44)
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos
Stiklinė 200 ml.
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais,o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos
Stiklinė 200 ml.
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais,o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
o actą irgi iš karto dėt ar kitą dieną verdant tik?
viska sudeti is karto
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 10 18, 22:22)
viska sudeti is karto
laukiau jūsų komentaro, kopūstai jau supjaustyti
ačiū
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 10 18, 22:25)
kopustus geriausia maisyti rankomis ner uz ka
http://www.kuharka.r...ving/10252.html
ka manote apie si receptuka
ka manote apie si receptuka