QUOTE(Nulika @ 2011 08 20, 12:27)
parasykite kas nors, kaip su kopustais susitvarkyti, labai noriu kakiek pasidaryti, bet visiskai nazinau kaip.
aciu is anksto
as daznai darau marinuotus kopustus,saldytuve laikau iki 2sav,marinuoju ankstyvus kopustus
darau taip susmulkinu su peiliu kopusta,itarkuoju nemaza morka ir ipjaustau kelias skilteles cesnako(istrizai),tada uzpilu kelis saukstus aliejaus ir viska labai gerai ismaisau
verdu marinata(jo kiekis priklauso nuo darzoviu kiekio)
0.5litro vandens
150gcukraus
150ml 9% acto
2valgomi saukstai druskos
pilti tik atvesusi,para laikyti kambario temperaturoj paslegus,tada i saldytuva.
p.s.mano vyrui tinka sios proporcijos,man truputi astroka,receptas rastas kazkurios mamytes bloge,tik nepamenu kokios
dar kazkuriam rusu kulinariniam tinklapy radau,kad ir ankstyvi kopustai tinka ziemai marinuot ir toki recepta
5stiklines vandens
1stikline cukraus
3saukstai druskos
150g acto lauro lapu,pipiru
uzpilti karstu isvirtu marinatu susmulkintus kopustus su morkom ir uzsukti dangteliais
p,s. nebandziau pati