Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(lauma @ 2008 07 21, 08:00)
labai gražu wub.gif , aš vis žaviuosi jūsų visų kantrybe nerti sukneles, bo pati tik kepurytę tesugebu blush2.gif (pradėjau megztuką vasarai - kaklo iškirptė nerta įsistato... visa kita megzta, tai ir guli spintoj... blush2.gif ta iškirptė įpusėta... blush2.gif )

Na man tai labai patinka megzti/nerti..aš prie teliko negaliu be jokio mezginio, tuomet man gaunasi kaip ir laikas veltui eina lotuliukas.gif Gal kantrybės šiek tiek trūksta, o gal tiesiog savojo "vežančio" mezginio neradai? g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Latina, labai graži suknelė wub.gif mmmm 4u.gif thumbup.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 07 20, 20:16)
sveikutes, dideliu sukneliu neturiu tai mazute, kad netersciau temos galit pasiziureti CIA kam smalsu   ax.gif

wub.gif thumbup.gif

Latina daili suknele, mes su ingriduska dar "darom " ja drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Latina @ 2008 07 21, 08:12)
Na man tai labai patinka megzti/nerti..aš prie teliko negaliu be jokio mezginio, tuomet man gaunasi kaip ir laikas veltui eina lotuliukas.gif Gal kantrybės šiek tiek trūksta, o gal tiesiog savojo "vežančio" mezginio neradai? g.gif
Ačiū 4u.gif

aukso zodziai thumbup.gif ir man taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 21 liepos 2008 - 07:39
Ačiū 4u.gif

na - megzti galiu ir užsimerkus, bet nerti... tik dabar dukrai gimus pradėjau rimčiau, kol kas tik kepurytės
kas link televizoriaus tai tik megzti prie jo ir temoku (anyta pvz vis stebisi kad dirbu ir dirbu, t.y mezgu, nors man tai poilsis)
važiavom kelionėn autobusu - tai per lenkija važiuojant praktiškai nunėriau kepurytę, darba budėjimo metu irgi panarplioju kai laiko yra (vis ten koks mezginukas budi...)
na nežinau virbalais man viskas greit ir aišku (megztinį galima per 2-3d pasigaminti), o vat vašeliu megzti grožiai patinka labai gražu wub.gif labai noriu tokių ir aš - bet vargstu blush2.gif , užmetu... paskum sunku vėl į rankas paimti... blush2.gif
Atsakyti
Latina labai grazi suknele wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir spalvyte super drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif

va va tiesiog mano zodziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif negaliu veltui laiko leisti prie televizoriaus smile.gif
Atsakyti
Kiek maždaug sunaudojat siūlų suknelei, S dydžiui? Jei būtų maždaug metražas 50g - 200 m? rolleyes.gif kokių 700 gr. užtektų? g.gif tokiai pilkai pavyzdiui:
user posted image
Aš jau labai jos užsinorėjau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif flirt.gif pamiršau tą moherinę, vis tiek man ji kąstų, tai kam čia apsisunkint... irnesakyk.gif
Atsakyti
ziurekit kokia originalia suknele radau biggrin.gif

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image

O kaip reiktų megzti stulpelius,kad jie nesutrauktų g.gif Kalbu apie tuos apačioje ir ant rankogalių blush2.gif
Aš irgi jau šitą nusižiūrėjau,tik reik pradėtus darbus baigt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 21 liepos 2008 - 08:45
QUOTE(netikėtai @ 2008 07 21, 09:45)
O kaip reiktų megzti stulpelius,kad jie nesutrauktų g.gif Kalbu apie tuos apačioje ir ant rankogalių blush2.gif

Aš galvoju, kad reikia uždėt akis tokiu itališku būdu, tada būna apačia laisvesnė negu kai dedi paprastai, o tie stulpeliai kai išsilygina ir būna tokie "nesusitraukę" rolleyes.gif gal rolleyes.gif
Atsakyti
Gal gali pasufleruot kaip tie itališki akių uždėjimai atrodo?Ar kokią nuorodėlę kur pasižiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 07 21, 09:49)
Gal gali pasufleruot kaip tie itališki akių uždėjimai atrodo?Ar kokią nuorodėlę kur pasižiūrėt g.gif

Paieškosiu, kažkas buvo įdėjęs kai mezgė Evos Longorijos liemenę, o gal iš rusaičių forumo ten buvo g.gif pas save neturiu išsisaugojus, bet pabandysiu paieškot, jei nerasiu, tai bandysiu nupasakot 4u.gif

Papildyta:
užklausiau mezgimo raštų temoj, nes pažiūrėjau per paiešką, ten buvo įdėta, tik dabar jau nesimato paveikslėlio, nes ištrinta per photobucketą doh.gif tai gal kas atgamins 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 21 liepos 2008 - 09:03
Dovyda, ingriduska prisijungiu ir aš prie Jūsų suknelės darymo.. Sugalvojau, kad man dar vienos reikia.. lotuliukas.gif , tik biski saviveikla užsiimu, tai nežinau kas gausis..
Va, parodau pradžia.. ax.gif

http://www.talpink.c...30368b59ad.html
Atsakyti