Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(liepa50 @ 2008 07 19, 19:41)
Nors cia ir ne tema, bet idesiu prie sukneliu. Neriau pries 5 metus.

user posted image user posted image

Oi Liepa,labai gražios.Man ir patinka mažiams megzti,bet tik ne skrybėlaites schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 07 19, 09:34)
Mexxica - aš nėriau ilgoką tuniką kriauklytėm - ir man normaliai išsiplatino keičiant vašelius  mirksiukas.gif Taip, kad gali nebijot šito rašto  mirksiukas.gif
O va kas dėl siuliukų - man irgi kanda... Va vienintelis kidmocheris kolkas nekanda.  mirksiukas.gif  Aišku aš Tos vilnelės dar nebandžiau  mirksiukas.gif O apie ploną kidmocherio suknikę aš jau dabar pagalvoju  mirksiukas.gif  Reiks ir man pasiryžti šiam projektui  blush2.gif

Aš jau dabar pasimečiau - taip užsinorėjau tokios pilkos, kaip Dovyda buvo įdėjus... wub.gif wub.gif wub.gif
Vienu žodžiu visiškai dabar susipainiojau, noriu ir juodos moherio plono, ir pilkos tos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 07 19, 21:40)
Aš jau dabar pasimečiau - taip užsinorėjau tokios pilkos, kaip Dovyda buvo įdėjus...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Vienu žodžiu visiškai dabar susipainiojau, noriu ir juodos moherio plono, ir pilkos tos  lotuliukas.gif

Oj dar kiek painiosies kai pradėsi megzt doh.gif Aš vieną pradedu ir jau kitos noriu, kažkiek paneri ir jau tos nebenori ir t.t.Bet reik susikaupt ir pabaigt pioneer.gif , nes tokių pradėtų darbų ir nebaigtų- begalė Ir jei jau į šoną numetu , niekaip nesusikaupiu vėl prie seno prisėst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 07 20, 00:39)
Oj dar kiek painiosies kai pradėsi megzt doh.gif Aš vieną pradedu ir jau kitos noriu, kažkiek paneri ir jau tos nebenori ir t.t.Bet reik susikaupt ir pabaigt pioneer.gif , nes tokių pradėtų darbų ir nebaigtų- begalė Ir jei jau į šoną numetu , niekaip nesusikaupiu vėl prie seno prisėst blush2.gif

Aš tai visada pabaigiu, bet labai mažai ką nešioju blush2.gif gal man tas pats procesas patinka, o paskui pasižiūriu, kad nežinau kur man eit su tuo mezginiu, lyg jau ir nelabai patinka, tai atrodo storina, tai dar kas nors... rolleyes.gif bet dabar labai labai noriu kokios suknelės, tai vistiek megsiu arba tą, arba tą 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, va dar sukniuku idejoms, gal kas patiks ax.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 07 20, 18:08)
sveikutes, va dar sukniuku idejoms, gal kas patiks ax.gif

labutis,man tai ta apatine labai patiko,bet dabar turiu darbelio iki kaklo,kai baigsiu manau ir vasara bus pasibaigus ax.gif
Atsakyti
sveikutes, dideliu sukneliu neturiu tai mazute, kad netersciau temos galit pasiziureti CIA kam smalsu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisižiūriu aš pas jus visokiausių grožybių. Ačiū visoms už įdėtas idėjas drinks_cheers.gif Daug kas mačiau mezgė/nėrė suknelę berods auksinę ar pilką, jau net nebepamenu originalo. Va kas man gavosi, aš nedariau visiškai taip pat kaip buvo foto, savaip perdariau šiek tiek:
user posted image
Seniai jau bedėjau ką aš padarau, tai dabar pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Latina, labai daili suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Latina, labai faina žydriukė! Man ši spalva jau antri metai pati gražiausia... wub.gif
Atsakyti
Ačiū bielra, diudas 4u.gif ...mane irgi kažko šita spalva paskutiniu metu labai jau traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 07 20, 21:22)
Sveikos,
prisižiūriu aš pas jus visokiausių grožybių. Ačiū visoms už įdėtas idėjas drinks_cheers.gif Daug kas mačiau mezgė/nėrė suknelę berods auksinę ar pilką, jau net nebepamenu originalo. Va kas man gavosi, aš nedariau visiškai taip pat kaip buvo foto, savaip perdariau šiek tiek:
Seniai jau bedėjau ką aš padarau, tai dabar pasirodysiu ax.gif

labai gražu wub.gif , aš vis žaviuosi jūsų visų kantrybe nerti sukneles, bo pati tik kepurytę tesugebu blush2.gif (pradėjau megztuką vasarai - kaklo iškirptė nerta įsistato... visa kita megzta, tai ir guli spintoj... blush2.gif ta iškirptė įpusėta... blush2.gif )
Atsakyti