Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(Alacka33 @ 2008 07 15, 13:00)
Nagi labai gražu  4u.gif ,o ir spalvytė tokia faina  thumbup.gif

QUOTE(norali @ 2008 07 15, 13:20)
Niu tikrai beveik suknele 4u.gif ir labai labai grazu wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(*zuikulis* @ 2008 07 15, 21:56)
super spalvyte ,man labai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(dovyda @ 2008 07 16, 11:24)

QUOTE(Kerpena @ 2008 07 16, 11:27)
Karusios ir *zuikulio* mezginiai, nėriniai puikūs.

QUOTE(barsukele @ 2008 07 16, 10:06)
thumbup.gif  Puikus darbas. Ir per kiek laiko numezgei?

aciuks.gif :buckis: Ačiū už pagyrimus smile.gif
Barsukėle - neilgai, nes buvo tarpas, kai privalėjau gulėti. o teko ilgai laukti kol siūlus padalkoms atveš ax.gif
Atsakyti
Kelios idėjos.. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikos visos,
bielra graziu ideju mestelejai, man vidurine labai liuks, tik ne mano gabumams.
baigiau vakar nakti savo pirma gyvenime nerini. liko apnert 'papuku trikampius' ir pasijoni pasiut, turiu drauge siuveja, bet ji irgi suka galva nes sukne be jokiu atsegimu, kaip i ta pasijoni ilist man reik be uztrauktuku. sake kazkaip istrizai kirps, kad tampytusi....vienu zodziu nesumastau kaip apnert ta krasteli virsuj, veziuko zingsneliu nelabai, neriu is maxi storesniu tai man per stora, bangeles irgi negrazu, jei as tik siaip paprastai apeiciau ir viskas...nu ir su liemenuku kariaunu, tokios trikampes fomos neradau(kaip maudymkese buna), o jei radau viena tai jis baltas su raudonom gelem. o sukne turkio spalvos. tada sumasciau kad kauselius isiusiu, nes be nieko tai ziauriai atrodo (krutine maza).labai jau noris pasirodyt, bet reik iskalbt ir galutinai pabaigt...bent jau iskalbt kad akys susivienodintu....
jei turit ideju del virsaus apnerimo - susvilpkit su visom schemom.aciu
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 17, 10:58)
jei turit ideju del virsaus apnerimo - susvilpkit su visom schemom.aciu

i viena aki tris stulpelius su uzmetimu sunerti i viena, sekanti akute paprastai (arba dvi) o toliau vel tas pats, gaunasi tokie neblogi simpatiski "bumbuliukai"

sveikos dabar smile.gif
praziopsojau visa tema tai dabar jau leksiu ziuret visko smile.gif
beje, mergaites prasau pagalbos kazkuri maciau neret tas suknutes kur pusrutuliais, gal imestumet kokia schemute ar nuoroda i rusaiciu foruma? noriu isbandyti turiu ideja.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 17 liepos 2008 - 16:51
QUOTE(La Perla @ 2008 07 17, 17:48)
i viena aki tris stulpelius su uzmetimu sunerti i viena, sekanti akute paprastai (arba dvi) o toliau vel tas pats, gaunasi tokie neblogi simpatiski "bumbuliukai"

sveikos dabar smile.gif
praziopsojau visa tema tai dabar jau leksiu ziuret visko smile.gif
beje, mergaites prasau pagalbos kazkuri maciau neret tas suknutes kur pusrutuliais, gal imestumet kokia schemute ar nuoroda i rusaiciu foruma? noriu isbandyti turiu ideja.. smile.gif

http://club.osinka.r...pic.php?t=29061

nors aš tai nėriau iš galvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 07 17, 16:54)

be galo be galo be galo dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 07 17, 17:06)
be galo be galo be galo dekinga  drinks_cheers.gif

as irgi tau dekinga. padariau krasteli su tavo burbuliukais. varau ryt i kaima, gal vesiuos, mazgiuku uzkaisymui, drauge jau iskirpo pamusala. vienu zodziu kita sav kazkada rodysiuos...
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 17, 23:54)
as irgi tau dekinga. padariau krasteli su tavo burbuliukais. varau ryt i kaima, gal vesiuos, mazgiuku uzkaisymui, drauge jau iskirpo pamusala. vienu zodziu kita sav kazkada rodysiuos...

Lauksim su nekantrumu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai nieko nemezgiau, nenėriau - gal jau pusę metų, tai žiūriu į jūsų grožybės, rankos niežti tiesiog lotuliukas.gif
Galvoju apie suknelę, bet ne vasarinę, o jau rudeniui. Turiu tokią viziją, kad turėtų būt iš juodos siūlinės moheros wub.gif bet kad turiu bėdą - kanda man ta mohera, nepanešiosiu schmoll.gif verysad.gif tai galvoju gal su kokiu kitu siūliuku dėt? kaip jūs manot? Ir susimaisytų, nekąstų taip, ir nebūtų tokia plona, peršviečiama. Apačią tai galėčiau vien iš siūlinės megzt, aš toką įsivaizduoju tą suknelę platėjančią, ilgis apie kelius.
Dar dėl rašto. Galvojau gal vąšeliu tokiu kriauklyčių raštu, čia kažkuri yra nėrus. Bet kažin ar nesunku ten išplatint būtų tą sijono dalį g.gif šiaip labiau virbalais mėgstu, tai irgi turiu raštų variantų rolleyes.gif
Žodžiu laukiu jūsų patarimų, o tai aš jau pati nebežinau ką daryt doh.gif mastau.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 07 18, 10:39)
Sveikos  4u.gif
Seniai nieko nemezgiau, nenėriau - gal jau pusę metų, tai žiūriu į jūsų grožybės, rankos niežti tiesiog  lotuliukas.gif
Galvoju apie suknelę, bet ne vasarinę, o jau rudeniui. Turiu tokią viziją, kad turėtų būt iš juodos siūlinės moheros  wub.gif  bet kad turiu bėdą - kanda man ta mohera, nepanešiosiu  schmoll.gif  verysad.gif  tai galvoju gal su kokiu kitu siūliuku dėt? kaip jūs manot? Ir susimaisytų, nekąstų taip, ir nebūtų tokia plona, peršviečiama. Apačią tai galėčiau vien iš siūlinės megzt, aš toką įsivaizduoju tą suknelę platėjančią, ilgis apie kelius.
Dar dėl rašto. Galvojau gal vąšeliu tokiu kriauklyčių raštu, čia kažkuri yra nėrus. Bet kažin ar nesunku ten išplatint būtų tą sijono dalį  g.gif  šiaip labiau virbalais mėgstu, tai irgi turiu raštų variantų  rolleyes.gif
Žodžiu laukiu jūsų patarimų, o tai aš jau pati nebežinau ką daryt  doh.gif  mastau.gif  4u.gif

Man irgi visos mocheros kanda, išskyrus Lama mocherą arba Kids mocherą
Kai pridedi siūlą vistiek kanda.

Atsakyti
chmmm..vat idomu, kaip neriasi is moherio? g.gif ar kas pabandet? ax.gif

va kokiu turiu "zieminiu" suknuciu ideju, gal tau pravers mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Mexxica, man mohera irgi kanda, tik kai su silku, tai dar gal gal, bet ir tai, ant nuogo kuno schmoll.gif mezgu dabar suknele is kazkokios kitokios vilneles, plonyteliai siuliukai, ir jau tokie svelnus, kad net saldu thumbup.gif wub.gif neturiu dabar etiketes, bet greiciausia ten Lamos vilna, kaip Rife ir rase, jie svelnesni. ir metrazas super - 1,5 matkelio gal sueis, tai sukneles savikaina maziau 16 lt, neskaitant darbo thumbup.gif drinks_cheers.gif bet as mezgu kiaurarasciu, ant sleikuciu, tai maziau reikia, o ir pasuknele reikalinga..
Atsakyti