Sveikos!!!
Visur gerai, bet namie (niu ir SM
) - geriausia!!!!
Iki kriaukleles starto man liko niekingi du pleduko gabaliukai!!!!!!!!!!!!!
Baisiai daznus nukritimus man sukele tie neskaityti puslapiai -TIEK sauniu kureju parode NUOSTABIAS sukneles!!!!!
Google paleidau "nerimo masina" - tai kinai pardavineja tokius pramoninius gargarus. Prie ko cia sitai? Ogi po SITIEKOS puikiu nertu sukneliu (kuriu aisku 10000 proc. visu uzsigeidziau) tai isgelbeti gali tik a) kiniskai mezgimo masina arba beeee) 10-20 vergiu kiniu nereju....
Zengiau zingsni link mezgimo masinytes - gebejau nuvykti i banka ir uzsisakyti PayPAL pripazistama kortele. Ziuresiu ziuresiu, kaip vykdysiu si projekta "jei busiu gera tai Kaledoms pasidovanosiu masinyyyte". Va tada kaaaaaip uzkursiu....
QUOTE(bielra @ 2008 08 13, 08:34)
Labas rytas! Na įmetu parodyti savo senąją-pirmąją suknelę..
Suknelė sena, bet mergelė nauja..
Puiku. Suknele, spalva, modelis.....
QUOTE(katuks @ 2008 08 13, 14:57)
o kaip manot kokie siūlai tiktų šiai?
kad galima būtų nešioti vėsesniu metu, kad nebūtų permatoma
, kad netįstų
oi net nežinau, noriu kažko rudeniui, bet neišsirenku tai modelio, tai siūlų....
As tai sita dailuma gaminciau is siulo (galima ir medvilnes, ir vilnos - kaip jau suveiks fantazija ir pagaus faktura) su viskoziniu siuleliu pridetu, ir deciau pasuknele. Tada ir kiaurumas netrukdytu ja dziaugtis rudeni.
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 08 13, 17:41)
daznai cia uzsuku, bet neturejau kuo psigirt. dabar jau kaip ir turiu.
Cia mano pirmoji suknele ir rankinukas prie jos.
Girkis dazniau!!! Labai saunus margumas!!!
O kaip tu cia ja sugalvojai ir padarei?
QUOTE(dovyda @ 2008 08 14, 09:40)
aciukas gadget uz polekiu vejo gusi, einu tuojau pat pora eileliu apnersiu, o kai pora panersiu, tai gal sakau ir patiks, taip pamazu ir baigsiu :4u
QUOTE(Mexxica @ 2008 08 14, 20:17)
Na aš jau savo suknės numezgiau nugarą
Greitoji!!!!
QUOTE(Mexxica @ 2008 08 15, 18:44)
Meskute231 šaunuole, kiek darbo įdėta!
QUOTE(dovyda @ 2008 08 15, 18:46)
Meskute[/size][/color][/b], na saunuole, is tokiu kvadratuku ir tokia labai nematyta
PRISIJUNGIU.
QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 16, 13:48)
bandom pasirodyt