Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 16, 13:48)
Levakas mano fotikas, bet bandom pasirodyt ax.gif
Realiai ta suknia juodesnė, apačioj atlasinis pamušalas atsišviečia doh.gif Na dar neskalbta(matosi šonai negražiai krenta)blush2.gifIšskalbta pasitiesins ax.gif  Na svarbu bendras vaizdas matosi.Nerta iš viengubo Maxi'o ax.gif

Žiogiene, nu labai, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 16, 12:48)
Realiai ta suknia juodesnė, apačioj atlasinis pamušalas atsišviečia doh.gif Na dar neskalbta(matosi šonai negražiai krenta)blush2.gifIšskalbta pasitiesins ax.gif  Na svarbu bendras vaizdas matosi.Nerta iš viengubo Maxi'o ax.gif

man irgi grazi, tokia puosni su tais atlasais.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 16, 14:48)
user posted image

fantastika. wub.gif wub.gif wub.gif aš irgi savo citrinukę parodysiu kai vyras gryš
Atsakyti
Neškute, Žiogiene - nerealiai gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!!!

Visur gerai, bet namie (niu ir SM 4u.gif ) - geriausia!!!!

Iki kriaukleles starto man liko niekingi du pleduko gabaliukai!!!!!!!!!!!!!

Baisiai daznus nukritimus man sukele tie neskaityti puslapiai -TIEK sauniu kureju parode NUOSTABIAS sukneles!!!!!

Google paleidau "nerimo masina" - tai kinai pardavineja tokius pramoninius gargarus. Prie ko cia sitai? Ogi po SITIEKOS puikiu nertu sukneliu (kuriu aisku 10000 proc. visu uzsigeidziau) tai isgelbeti gali tik a) kiniskai mezgimo masina arba beeee) 10-20 vergiu kiniu nereju....

Zengiau zingsni link mezgimo masinytes - gebejau nuvykti i banka ir uzsisakyti PayPAL pripazistama kortele. Ziuresiu ziuresiu, kaip vykdysiu si projekta "jei busiu gera tai Kaledoms pasidovanosiu masinyyyte". Va tada kaaaaaip uzkursiu....

QUOTE(bielra @ 2008 08 13, 08:34)
Labas rytas! Na įmetu parodyti savo senąją-pirmąją suknelę..  biggrin.gif
Suknelė sena, bet mergelė nauja..  lotuliukas.gif
user posted image

Puiku. Suknele, spalva, modelis.....

QUOTE(katuks @ 2008 08 13, 14:57)
o kaip manot kokie siūlai tiktų šiai?
kad galima būtų nešioti vėsesniu metu, kad nebūtų permatoma smile.gif, kad netįstų
oi net nežinau, noriu kažko rudeniui, bet neišsirenku tai modelio, tai siūlų....
user posted image

As tai sita dailuma gaminciau is siulo (galima ir medvilnes, ir vilnos - kaip jau suveiks fantazija ir pagaus faktura) su viskoziniu siuleliu pridetu, ir deciau pasuknele. Tada ir kiaurumas netrukdytu ja dziaugtis rudeni.

QUOTE(IwonaBogd @ 2008 08 13, 17:41)
daznai cia uzsuku, bet neturejau kuo psigirt. dabar jau kaip ir turiu.
Cia mano pirmoji suknele ir rankinukas prie jos.
user posted image

4u.gif
Girkis dazniau!!! Labai saunus margumas!!!
O kaip tu cia ja sugalvojai ir padarei?

QUOTE(dovyda @ 2008 08 14, 09:40)
aciukas gadget uz polekiu vejo gusi, einu tuojau pat pora eileliu apnersiu, o kai pora panersiu, tai gal sakau ir patiks, taip pamazu ir baigsiu  :4u

4u.gif

QUOTE(Mexxica @ 2008 08 14, 20:17)
Na aš jau savo suknės numezgiau nugarą 

Greitoji!!!!

QUOTE(Mexxica @ 2008 08 15, 18:44)
Meskute231 šaunuole, kiek darbo įdėta!  thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(dovyda @ 2008 08 15, 18:46)
Meskute[/size][/color][/b], na saunuole, is tokiu kvadratuku ir tokia labai nematyta thumbup.gif

PRISIJUNGIU.

QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 16, 13:48)
bandom pasirodyt ax.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 16 rugpjūčio 2008 - 20:30
Dar viena uzmatyta ideja - o ka, jei i megzta/nerta suknele ikomponuot kitos spalvos liemens juosta? Tos sagulytes man LABAI patinka
user posted image
Papildyta:
iskirptei ideja
user posted image

ir - rankovems
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 16 rugpjūčio 2008 - 20:51
Ziogiene, fantastiska suknele! thumbup.gif 4u.gif wub.gif

o as turiu klausimyti "auksinuke"nerusioms ax.gif ar iseminejote kaklo iskirptei kazkiek, ar tiesiog pati savaime issiformavo g.gif va cia papaisiau kur man neaisku blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 16, 22:12)
Ziogiene, fantastiska suknele! thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

o as turiu klausimyti "auksinuke"nerusioms  ax.gif ar iseminejote kaklo iskirptei kazkiek, ar tiesiog pati savaime issiformavo g.gif va cia papaisiau kur man neaisku blush2.gif

user posted image

Dovyda, aš truputi nuiminėjau toje vietoje kur su klaustuku..

Žiogiene, kruopštus ir gražus darbelis! 4u.gif
Atsakyti
Žiogiene, labai labai gražu wub.gif didis.gif

Aš savo suknės jau numezgiau priekį ir nugarą assa.gif tik kadangi dar nesusiuvau, nežinau, kaip atrodo, tai gali tekt ir paardyt, kai apsivilksiu ir pamatysiu, kad kas nors ne taip ax.gif bet tikiuosi, kad bus gerai rolleyes.gif pradėjau rankoves, abi iš karto mezgu, tai jau kiekvienos po kokius 7 cm pavariau sokiai.gif bet didžiausias darbas dar laukia ateity, kai reikės tą sijoną primezginėt... rolleyes.gif na gal per porą savaičių ir pabaigsiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 17 rugpjūčio 2008 - 13:09
ZIOGIENE daili suknute 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziogiene,labai grazi suknute 4u.gif Dar is tokio plono siuliuko ir kruopsciai nunerta tikrai grazu 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes
vat gime man ideja (staiga ir netiketai lotuliukas.gif ) nusinert rudeniui figura isryskinancia suknele-megztu virbalais turiu-kol kas nenoriu
bet norisi tokios tankesnes...nesugalvoju rastelio vaseliu kad galima butu ir apvaliai nerti ir atskirai bet nebutu stulpeliais...atsibodo man jie
vat kazka tokiam stiliuj tik rankoves iki alkuniu ir butu suknele o ne bliuzele
gal turit sito rasto schemute

user posted image

arba ka nors dar tankesnio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 rugpjūčio 2008 - 15:03