Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(meskute231 @ 2008 08 15, 18:19)
ačiū. nesuklydai čia linas kuo natūraliausias su medvilnės trupučiu

isduok paslapti kur tokio gaut siais laikais. issimatavau kelias anytos suknes ir sijona su bliuske dar is tarybu laiku - viskas per platu man, bet taip graziai tas linas atrodo ax.gif
Atsakyti
Siandien biki sunervino pardavejos. Susiruosiau siulu suknelei pirkt, nuejau, galvoju patarimo paklausiu, kokie geriau nesiojasi ir t.t,. Tai kai pradejo uzt, o kur aprasymas, sakau nera, is paveiksliuko, tai kaip tu apskaiciuosi kiek akiu reiks, kokiais virbalais megzt ir t.t. nesigincijau, nes maciau kad su siena protingiau pasisnekeciau doh.gif bash.gif Vaziuosiu ryt i kita miesta (30km) gal protingesniu zmoniu atrasiu, arba teks LT grizus nusipirkt

Meskute kokia grazi suknele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 08 15, 20:25)
isduok paslapti kur tokio gaut siais laikais. issimatavau kelias anytos suknes ir sijona su bliuske dar is tarybu laiku - viskas per platu man, bet taip graziai tas linas atrodo  ax.gif

vis vernitas. ieškojau ir sau bet jau šiuo metu neturi, o tai kas liko tik apgailėtinai trumpam sijonui
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 08 15, 16:05)
Nerodo ir man jokio vaizdo g.gif

Na, ar jau rodo?
Atsakyti
meskute231 labai grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
Dar vienas "grozis"
tikekimes rodys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 08 15, 19:25)
isduok paslapti kur tokio gaut siais laikais. issimatavau kelias anytos suknes ir sijona su bliuske dar is tarybu laiku - viskas per platu man, bet taip graziai tas linas atrodo  ax.gif

ar tik ne auksarankej maciau lino su medvilne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 rugpjūčio 2008 - 10:16
QUOTE(hakura @ 2008 08 15, 18:27)
Siandien biki sunervino pardavejos. Susiruosiau siulu suknelei pirkt, nuejau, galvoju patarimo paklausiu, kokie geriau nesiojasi ir t.t,. Tai kai pradejo uzt, o kur aprasymas, sakau nera, is paveiksliuko, tai kaip tu apskaiciuosi kiek akiu reiks, kokiais virbalais megzt ir t.t. nesigincijau, nes maciau kad su siena protingiau pasisnekeciau  doh.gif    bash.gif  Vaziuosiu ryt i kita miesta (30km) gal protingesniu zmoniu atrasiu, arba teks LT grizus nusipirkt

vaziuok pas mus apsipirkt lotuliukas.gif , pataria kiek reik, kaip graziau ir ko tik nori dar papasakoja.anksciau dar ir zurnala duodavo nusikopinimui, dabar jau intiku parsisiunciu ko noriu....

QUOTE(meskute231 @ 2008 08 15, 18:34)
vis vernitas. ieškojau ir sau bet jau šiuo metu neturi, o tai kas liko tik apgailėtinai trumpam sijonui

lotuliukas.gif

QUOTE(Ristina @ 2008 08 16, 09:33)
Dar vienas "grozis"
tikekimes rodys
user posted image

matosi

QUOTE(qqte @ 2008 08 16, 10:16)
ar tik ne auksarankej maciau lino su medvilne  g.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 08 15, 20:49)
Na, ar jau rodo?

rodo thumbup.gif
Atsakyti
Va, ka radau 4u.gif
cia kam reikia pasukneliu
http://public.fotki....tems/15016.html
Atsakyti
Levakas mano fotikas, bet bandom pasirodyt ax.gif
Realiai ta suknia juodesnė, apačioj atlasinis pamušalas atsišviečia doh.gif Na dar neskalbta(matosi šonai negražiai krenta)blush2.gifIšskalbta pasitiesins ax.gif Na svarbu bendras vaizdas matosi.Nerta iš viengubo Maxi'o ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
[/quote]
Nugi grazu, nesvietiskai bis.gif clap_1.gif
Atsakyti