Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

Rain labai grazi suknele thumbup.gif o man kirba pakeist savo nerta suknele,nusipirkau siulu dar ir ziuresiu ka cia padarius g.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės.. 4u.gif
Kadangi suknelė rado savo šeimininkę, tai ir įmečiau parodyti.., šiaip pasimaivymui.. hihihi.gif Čia yra pati pirmoji mano nerta suknelė.. nuo jos ir prasidėjo suknelių "liga"..

Akire, vakare atsiusiu tau i az, ok?
Atsakyti
bielra labai labai grazhi suknia wub.gif
Atsakyti
o kas nori tokio grožio? mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...753906700394802

tam albume toliau ir schema yra:)
Atsakyti
Sveikos, seku tema, bet nepakomentuoju kiekvieno darbelio. Pagirsiu visas iskart, SUPER sukneles wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Akire3 @ 2008 08 12, 15:45)
as irgi vis apneriu rata ir padedu, det kai kitos ideda jau pribaigta tada staigiai prisimenu ir vel puolu rata nert. per ziema tikrai pabaigsiu tik nesinori visai numest.

Man irgi ta rutuline skersai kaklo stovi, priekis baigtas, jau ir nugaros puse yra, bet taip nebesineria, o ir vasara jau baigias unsure.gif Galvoju padet biski sonan ir pradet kazka nauja, pvz ta juodai balta zigzaguota wub.gif
Atsakyti
o kaip manot kokie siūlai tiktų šiai?
kad galima būtų nešioti vėsesniu metu, kad nebūtų permatoma smile.gif, kad netįstų
oi net nežinau, noriu kažko rudeniui, bet neišsirenku tai modelio, tai siūlų....

user posted image
Atsakyti
Šita suknelė ir man ramybės neduoda g.gif
Atsakyti
daznai cia uzsuku, bet neturejau kuo psigirt. dabar jau kaip ir turiu.
Cia mano pirmoji suknele ir rankinukas prie jos.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 13, 06:43)
Mexxica, sveikinu issirinkus siulus!!!!

PS ateina juodas periodas!!!!!!!  Dovydai, man (jip, ta laukianti sunerimo viskoze yra JUODA), tau smile.gif Kas dar jungsis elegantisku juodybiu kurti?

Ačiūūūū 4u.gif juoda yra gėėris thumbup.gif žiemą rolleyes.gif vasarai tai noris šviesių ir linksmų spalvų 4u.gif

QUOTE(netikėtai @ 2008 08 13, 07:49)
Mexxica ačiū už archyvo duomenis 4u.gif Čia man labai reikėjo biggrin.gif

Nėr už ką irnesakyk.gif Geriau vėliau nei niekada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 08 13, 11:42)
Ačiū mergaitės..  4u.gif
Kadangi suknelė rado savo šeimininkę, tai ir įmečiau parodyti.., šiaip pasimaivymui..  hihihi.gif  Čia yra pati pirmoji mano nerta suknelė.. nuo jos ir prasidėjo suknelių "liga"..

Akire, vakare atsiusiu tau i az, ok?

aciu ir tau, gavau az, pasidejau i lobyna savo.
Atsakyti
BIELRA, labai grazi suknute user posted image O spalva tiesiog thumbup.gif Ir puikiai tinka seimininkei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 08 13, 11:46)
labai grazi - jei galima prasyt, gal schema turi???matau kad neusdetinga, bet....bent gelytes.viskas kitas lyg ir aisku.

Na suknele tikrai gerule.....ir mergele nieko gi.... thumbup.gif
Atsakyti