Rain labai grazi suknele o man kirba pakeist savo nerta suknele,nusipirkau siulu dar ir ziuresiu ka cia padarius
Ačiū mergaitės..
Kadangi suknelė rado savo šeimininkę, tai ir įmečiau parodyti.., šiaip pasimaivymui.. Čia yra pati pirmoji mano nerta suknelė.. nuo jos ir prasidėjo suknelių "liga"..
Akire, vakare atsiusiu tau i az, ok?
Kadangi suknelė rado savo šeimininkę, tai ir įmečiau parodyti.., šiaip pasimaivymui.. Čia yra pati pirmoji mano nerta suknelė.. nuo jos ir prasidėjo suknelių "liga"..
bielra labai labai grazhi suknia
Sveikos, seku tema, bet nepakomentuoju kiekvieno darbelio. Pagirsiu visas iskart, SUPER sukneles
Man irgi ta rutuline skersai kaklo stovi, priekis baigtas, jau ir nugaros puse yra, bet taip nebesineria, o ir vasara jau baigias Galvoju padet biski sonan ir pradet kazka nauja, pvz ta juodai balta zigzaguota
QUOTE(Akire3 @ 2008 08 12, 15:45)
as irgi vis apneriu rata ir padedu, det kai kitos ideda jau pribaigta tada staigiai prisimenu ir vel puolu rata nert. per ziema tikrai pabaigsiu tik nesinori visai numest.
Man irgi ta rutuline skersai kaklo stovi, priekis baigtas, jau ir nugaros puse yra, bet taip nebesineria, o ir vasara jau baigias Galvoju padet biski sonan ir pradet kazka nauja, pvz ta juodai balta zigzaguota
o kaip manot kokie siūlai tiktų šiai?
kad galima būtų nešioti vėsesniu metu, kad nebūtų permatoma , kad netįstų
oi net nežinau, noriu kažko rudeniui, bet neišsirenku tai modelio, tai siūlų....
kad galima būtų nešioti vėsesniu metu, kad nebūtų permatoma , kad netįstų
oi net nežinau, noriu kažko rudeniui, bet neišsirenku tai modelio, tai siūlų....
Šita suknelė ir man ramybės neduoda
daznai cia uzsuku, bet neturejau kuo psigirt. dabar jau kaip ir turiu.
Cia mano pirmoji suknele ir rankinukas prie jos.
Cia mano pirmoji suknele ir rankinukas prie jos.
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 13, 06:43)
Mexxica, sveikinu issirinkus siulus!!!!
PS ateina juodas periodas!!!!!!! Dovydai, man (jip, ta laukianti sunerimo viskoze yra JUODA), tau Kas dar jungsis elegantisku juodybiu kurti?
PS ateina juodas periodas!!!!!!! Dovydai, man (jip, ta laukianti sunerimo viskoze yra JUODA), tau Kas dar jungsis elegantisku juodybiu kurti?
Ačiūūūū juoda yra gėėris žiemą vasarai tai noris šviesių ir linksmų spalvų
QUOTE(netikėtai @ 2008 08 13, 07:49)
Mexxica ačiū už archyvo duomenis Čia man labai reikėjo
Nėr už ką Geriau vėliau nei niekada
QUOTE(bielra @ 2008 08 13, 11:42)
Ačiū mergaitės..
aciu ir tau, gavau az, pasidejau i lobyna savo.
QUOTE(Akire3 @ 2008 08 13, 11:46)
labai grazi - jei galima prasyt, gal schema turi???matau kad neusdetinga, bet....bent gelytes.viskas kitas lyg ir aisku.
Na suknele tikrai gerule.....ir mergele nieko gi....