Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

Rain daili suknele 4u.gif o maniske dar vis guli....jauciu ilgai gules, jei nesugalvosiu isardyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 12, 11:51)
Rain daili suknele 4u.gif o maniske dar vis guli....jauciu ilgai gules, jei nesugalvosiu isardyt doh.gif

Dovyda nono.gif , nagi griebk tu ją ir padaryk lotuliukas.gif greičiau!
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 12, 11:51)

as irgi vis apneriu rata ir padedu, det kai kitos ideda jau pribaigta tada staigiai prisimenu ir vel puolu rata nert. per ziema tikrai pabaigsiu tik nesinori visai numest.
Atsakyti
Labas visom 4u.gif

nesilankiau pas jus kurį laiką, buvau kaime, nėra neto ten vacation1.gif bet už tai saulė, grynas oras wub.gif ir daug širšių/bičių schmoll.gif
Pagaliau išsisprendė mano dilema dėl to, kokius pirkti siūlus ir kokią megzti suknę - nusipirkau va tokius:
user posted image

75 proc. super kid moheris, 25 proc. šilkas. Labai švelnučiai, nekanda tikrai tikrai 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif bet brangūs doh.gif na ką padarysi mirksiukas.gif spalva atrodo kartais juoda, kartais tamsiai tamsiai mėlyna, o gal tokia juoda, kad net mėlyna g.gif lotuliukas.gif tai jau pradėjau suknelės nugarą, bus tokia platėjanti į apačią, na žodžiu tikiuosi, kad gražiai išeis ir galėsiu pasirodyti blush2.gif wub.gif 4u.gif

Beje, kažkada sakiau apie tokį būdą uždėjimo akių, kad nesusitrauktų apačia, tai radau savo "archyvuose", įkeliu dabar mirksiukas.gif 4u.gif
http://img141.images...italakysri7.jpg

Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 08 12, 13:13)
Dovyda  nono.gif , nagi griebk tu ją ir padaryk  lotuliukas.gif  greičiau!

oiiii Bielra, na tai nesineria, kad niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigaliuuuuuuuuuuuuuuuuuuu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 12, 22:24)
oiiii Bielra, na tai nesineria, kad niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigaliuuuuuuuuuuuuuuuuuuu blush2.gif

O aš va pabaigiau, tik pamušalo nesutvarkau, reik patrumpint...ir jau vėl rankos niežti ax.gif Sėdžiu prie teliko ir keista, kad nieko rankose nėr rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, sauniosios!!!!

Tuoj isbegsiu pradet ilgojo savaitgalio (niu ir pabaigt pleduko, kuris trukdo pradet suknyte), tik stai PUSTELSIU ikvepimo dovydai, nes josios neriniai mane ikvepia, va.

Mexxica, sveikinu issirinkus siulus!!!!

PS ateina juodas periodas!!!!!!! Dovydai, man (jip, ta laukianti sunerimo viskoze yra JUODA), tau smile.gif Kas dar jungsis elegantisku juodybiu kurti?

PPS tai iki!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 rugpjūčio 2008 - 05:46
Mexxica ačiū už archyvo duomenis 4u.gif Čia man labai reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas! Na įmetu parodyti savo senąją-pirmąją suknelę.. biggrin.gif
Suknelė sena, bet mergelė nauja.. lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 08 13, 08:34)
Labas rytas! Na įmetu parodyti savo senąją-pirmąją suknelę..  biggrin.gif
Suknelė sena, bet mergelė nauja..  lotuliukas.gif

Kokia fainulka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 08 13, 07:34)
Labas rytas! Na įmetu parodyti savo senąją-pirmąją suknelę..  biggrin.gif
Suknelė sena, bet mergelė nauja..  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

labai grazi - jei galima prasyt, gal schema turi???matau kad neusdetinga, bet....bent gelytes.viskas kitas lyg ir aisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 13 rugpjūčio 2008 - 10:48

user posted image

bielra, tikrai puiki suknele (ir panele biggrin.gif )
Atsakyti