Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

rain labai gražuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 08 11, 09:41)
Labas rytas,mergaitės  4u.gif

Man reikėtų jūsų patarimo  mirksiukas.gif  Kaip nert sijonuką, kad jis taip išplatėtų user posted image

suprantu, kad vašeliu nori nerti, bet gal persigalvosi... mirksiukas.gif
va ir aprašymas. http://knitsi.ru/knitting/ladys_sp/231

o, rain, labai gražu. net ir aš užsimaniau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 rugpjūčio 2008 - 18:59
QUOTE(angulyte @ 2008 08 11, 09:41)
Labas rytas,mergaitės  4u.gif

Man reikėtų jūsų patarimo  mirksiukas.gif  Kaip nert sijonuką, kad jis taip išplatėtų user posted image

mano supratimu platinti keturiuose kampuose mastau.gif
Atsakyti
user posted image
QUOTE(rain @ 2008 08 11, 15:24)
sveikos mezgejeles noriu ir as pasirodyti gal kai kam jau ir atsibodusia sukneleuser posted image
Labai grazu ir dailu 4u.gif Kiek siuliuku sunaudojai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 11 rugpjūčio 2008 - 20:54
QUOTE(pupainga @ 2008 08 11, 18:03)
Laaabai gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tikrai kantrybės kiek reikia thumbup.gif 

Laukiam ir tavo demonstracijos 4u.gif O ką dabar kurpi?

sveika, simtas metu, kurpiu ta pacia kaip ir rain, tik kad labai laiko nerandu, vis savaitgaliai su visokiais jubiliejais maisos, tik spek svest. ir is dvieju siulu neriu - viena rata medvilniniu, kita rata viskoze. tai gal kitai vasarai bus. demonstravau biski anksciau zydra sukne- pirma kart gyvenime nerus. o dabar ar kad tingiu ar kad vesta - norisi virbalu ir megztinio arba golfo trumpom rankovem. stovi eilej ir sukne megzta viirbalais, tokiais rombais. per daug groziu matau, nes norisi visko.
Atsakyti
rain, dailiai nunerta suknutė! thumbup.gif Ir spalvytė man labai graži.., tik gaila, kad man tokios netinka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rain @ 2008 08 11, 15:24)
sveikos mezgejeles noriu ir as pasirodyti gal kai kam jau ir atsibodusia sukneleuser posted image

Šaunuolė, labai graži suknutė 4u.gif
Atsakyti
RAIN, sukneles groziai jau pakomentuoti, tai pagirsiu spalva - tokia puiki!!!!!

Vel buvau Ditekse (cia pries kelione pasilepinti gi reikia), pirkau minsktos minkstutes pusvilnes plonos (35 lt kg, irgi akcija). Manau, ji tiktu tam keturiu kampu sijoneliui, jei kas galvoja apie rudeni smile.gif Yra dvieju rudumo atspalviu, juodos, baltos ir pelenu violetines.

Tuoj pafotografuosiu, kaip ant antro numerio virbaliuku atrodo toji pusvilne.
Atsakyti
Stai taip

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 rugpjūčio 2008 - 08:40
Viliutees mezginiai tarptautinėje arenoje bigsmile.gif
http://club.osinka.r...917?&start=3900
Atsakyti
rain, labai grazi suknele, spalvyte labai miela wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyras

Papildyta:
Labai grazu ir dailu 4u.gif Kiek siuliuku sunaudojai ax.gif
[/quote]
sunaudojau 4 su trupuciu maxi kamuoliuku
Atsakyti