Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

sveikos smile.gif noriu nusimegzti suknele, taciau girgejau, kad jos lb greitai issisedi, ar tai tiesa? o gal neriant netaip issisedi? kokiais siulais patartumete tai daryti, kad negriauztu odos?..noreciau sukneles rudos, arba pilkos ir nepersvieciamos, vienspalves, aptemptos, rudenines labiau, iki keliu..gal kokiu pvz turit, cia maciau labai daug graziu pvz, bet kal kuri turi kad atitiktu butent siuos kriterijus? rolleyes.gif
Atsakyti
indruliuke, o vat iš tų visų mergaičių surinktų ir sukeltų pavydzžių jau pati turi išsirinkti, kas arčiausiai šidries. jug nekartosim visų nuorodų vėl mirksiukas.gif Man kartais net ilgiau užtrunka modelį išsirinkti, nei visą darbą padaryt. Bet tame visame procese ir yra kūrybos malonumas.
O vienas iš pavyzdžių- netgi anam puslapėly, Gadget įkeltą trečioji pilkutė margutė suknutė labai atitinka tavo aprašymą.
Dėl išsisėdėjimo- tiek nertos, tiek megztos išsisėdi. Mažiau išsisėdi neaptempti modeliai, pasuknelės/pasijoniai gelbsti- tik reikia nepamiršt kilstelt suknutę prieš sėdant.
Dėl kandimo- dėliok siūliukus prie skruosto ar kaklo ir pajausi, kuri neerzina odos (kur daugiau vilnos, moherio- tos labiau kanda, bet irgi nuo odos jautrumo priklauso). Nors dabar mezgu sijonuką 30 proc vilna., 70 proc akrilas - draugaujam lyg smile.gif Medvilnė nekanda, bet kai kuri būna linkus 'burbuliuot' - veltis.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 08 08, 22:22)
vajėj, kokių čia grožių užmačiau  thumbup.gif

tai kablį į rankas ir neriam, neriam...

tik kada paskui visa tai nešioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 09, 08:28)

PS Ditekse nuolaidos vilnai ir angorai, jeigu ka smile.gif

nemaciau ditekso internetiniam psl jokius siulu, tik viena rite rodo. kazi kaune yra toks geris ar tik vilniuj. gal zinot kuri

QUOTE(niuma @ 2008 08 09, 10:32)
Jau mintyse yra 3 pilnai išgimdyti (ir dar du begimstantys) kūrinėliai (didelė laimė, nes sutaupau laiko mąstymui, ką toliau gamint..)
Ir dar mintyse toooookkkss mažyyytis mažyyyytis lens.gif pasižadėjimas neįsigyt naujų siūlų, kol neapmažinsiu turimo turto topsecret.gif  ax.gif

pas mane irgi eile stovi kuriniu mintyse, tik ciupk ir dirbk, kai kuriu persinoriu ir jau nebereikia - irgi gerai.
o del siulu - pazadas tas pats, bet pamirstu as ji kai ka nors grazaus pamatau
Atsakyti
Zaliava suknytems smile.gif tskant smile.gif

Ditekso internetini adresa ikeliau tik tam, kad paaisketu, jog sis geris - Vilniuje, jaukiam Zveryno kamputy.

Kai kuris siulas atskleidzia savo grozi tik is meginuko, kai isskalbi, bet, pvz, argi nezinai zmogus mintinai, kad 70 proc. angora - nuostabiai svelnu?
Papildyta:
QUOTE(indruliuke @ 2008 08 09, 12:38)
sveikos  smile.gif noriu nusimegzti suknele, taciau girgejau, kad jos lb greitai issisedi, ar tai tiesa? o gal neriant netaip issisedi? kokiais siulais patartumete tai daryti, kad negriauztu odos?..noreciau sukneles rudos, arba pilkos ir nepersvieciamos, vienspalves, aptemptos, rudenines labiau, iki keliu..gal kokiu pvz turit, cia maciau labai daug graziu pvz, bet kal kuri turi kad atitiktu butent siuos kriterijus?  rolleyes.gif

Sveika pasiryzus!

QUOTE(niuma @ 2008 08 09, 13:00)
indruliuke, o vat iš tų visų mergaičių surinktų ir sukeltų pavydzžių jau pati turi išsirinkti, kas arčiausiai šidries. jug nekartosim visų nuorodų vėl  mirksiukas.gif  Man kartais net ilgiau užtrunka modelį išsirinkti, nei visą darbą padaryt. Bet tame visame procese ir yra kūrybos malonumas.
O vienas iš pavyzdžių- netgi anam puslapėly, Gadget įkeltą trečioji pilkutė margutė suknutė labai atitinka tavo aprašymą.
Dėl išsisėdėjimo- tiek nertos, tiek megztos išsisėdi. Mažiau išsisėdi neaptempti modeliai, pasuknelės/pasijoniai gelbsti- tik reikia nepamiršt kilstelt suknutę prieš sėdant.
Dėl kandimo- dėliok siūliukus prie skruosto ar kaklo ir pajausi, kuri neerzina odos (kur daugiau vilnos, moherio- tos labiau kanda, bet irgi nuo odos jautrumo priklauso). Nors dabar mezgu sijonuką 30 proc vilna., 70 proc akrilas - draugaujam lyg smile.gif  Medvilnė nekanda, bet kai kuri būna linkus 'burbuliuot' - veltis.

Niuma tau jau labai graziai patare smile.gif

O del siulu - nezinau, kokios brangumo gali siulus pirkti. VERPALU parduotuvese yra tokie (50 g po 14 LT) merino vilna su silku, tai ir labai malonus, ir nesiojasi gerai (neissisedetu, kiek tai sukniai imanoma), bet suknia tau sukainuotu jau taip nekukliai. Pirmam darbui gal ir .. hmm... Kita vertus, tuos siulus labai malonu megzti, tai gal KABLYS neislistu smile.gif

Grynos vilnos nepatariu, nes jei jau klausi del kandimo, tai esi jautresne.

Siaip is linksmesniu siulu gali imtis medvilnes ir akrilo misini. Tikrai nekas smile.gif Patys siulai buna storesni, mezgasi greitai. Jei ne itin minkstai mezgi ir tau tinka "grubesnis" mezginys, tai - gali bandyti.

Sekmes!

Pasipasakok, kaip seksis rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruliuke @ 2008 08 09, 12:38)
sveikos  smile.gif noriu nusimegzti suknele, taciau girgejau, kad jos lb greitai issisedi, ar tai tiesa? o gal neriant netaip issisedi? kokiais siulais patartumete tai daryti, kad negriauztu odos?..noreciau sukneles rudos, arba pilkos ir nepersvieciamos, vienspalves, aptemptos, rudenines labiau, iki keliu..gal kokiu pvz turit, cia maciau labai daug graziu pvz, bet kal kuri turi kad atitiktu butent siuos kriterijus?  rolleyes.gif

Kad neišsisėdėtų megztas arba nertas rūbas reikia nugaroje daryti siūlę. Nešioti tik su pasijoniu, sėdantis truputį pasikelti. Dar galima ties sėdima vieta įdėti mezgant ploną sintetinį siūlą.
Atsakyti
Na jau beveik baigta mano suknutė, reikia naujai siūlus rinktis biggrin.gif Gal galit patart kokie tiktų šiai user posted image
Norisi, kad nebūtų labai stora, gražiai kristų ax.gif Gal kiek šiltesnė nei foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 10, 14:17)
Na jau beveik baigta mano suknutė, reikia naujai siūlus rinktis biggrin.gif Gal galit patart kokie tiktų šiai user posted image
Norisi, kad nebūtų labai stora, gražiai kristų ax.gif Gal kiek šiltesnė nei foto ax.gif

Žadu tokią suknelę ir aš megzti. Jau parsisiunčiau iš www.auksaranke.net siūlus Smyrna 100 gr. 750 m kaina 8,80 LT. Dėsiu kelis siūlus.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 08 10, 14:33)
Žadu tokią suknelę ir aš megzti. Jau parsisiunčiau iš www.auksaranke.net siūlus Smyrna 100 gr. 750 m kaina 8,80 LT. Dėsiu kelis siūlus.

Pažiūrėjau, nemažai vilnos, sakai nekas? g.gif Mezgei jau iš jų ką nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2008 08 04, 18:53)
labas, darbstuoles 4u.gif daznai cia seiliojuosi i jusu grozius ziuredama  wub.gif ir uzsikreciau sia liga, noriu sukneles ax.gif Seniau nesiskirdavau nei su vaseliu, nei su virbalais. Paskui buvau su jais susipykusi  blush2.gif o dabar nopreciau ju atsiprasyti ir nusinerti suknele. labai man patinka sitos: gal kuri is jusu nerete ar turite schemutes? buciau dekinga labai, jei pasidalintumete  4u.gif

user posted image

user posted image

ir ma, ta balta labai parupo blush2.gif O schemutes neatsirado?
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2008 08 11, 00:04)
ir ma, ta balta labai parupo blush2.gif O schemutes neatsirado?

4u.gif Sveika prisijungussss prie susirupinusiu smile.gif kriauklele smile.gif

Merginos idejo nuoroda i osinka (rusaiciu forumas), as is ten susirinkau nuotraukas (priekis, nugara, detales, pavyzdziai) ir sudejau i atskira albumiuka www.fotki.com/gadget3 . Paziurek, rastas imanomas is "ziurejimo" suvaldyt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,mergaitės 4u.gif

Man reikėtų jūsų patarimo mirksiukas.gif Kaip nert sijonuką, kad jis taip išplatėtų user posted image
Atsakyti