Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(katuks @ 2008 08 08, 12:55)

o čia idėjoms pasisemti. gal ir buvo įdėta, bet gal primiršot  blush2.gif atradau savo kaupyklėj
http://piko-spb.ru/production/1/

vajėj, kokių čia grožių užmačiau thumbup.gif
Atsakyti
Viliutee - nerealiai gražūs jūsų darbai 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ojeiiiiiiiiiii neberodykit nieko mirksiukas.gif nes mano mintys mezga-neria tukstanciais km i prieki negu rankos lotuliukas.gif

Ristina, gal gali idet foto is naujo? nematau... ax.gif
Atsakyti
na, dar karteli 4u.gif
user posted image
Atsakyti
matau thumbup.gif uzregistruota mirksiukas.gif
Atsakyti
sveukutes,labai grazu ristina thumbup.gif katuks oi kiek grozybiu tu cia ikeliai,tai ziurejau ir saukiau sitos noriu oi dar sitos wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 08 09, 01:06)
na, dar karteli 4u.gif
user posted image

gražus ir kaip visada kruopštus darbas thumbup.gif
,gaila,kad mtom tik ant pakabos,pusę grožio nesimato ax.gif
Atsakyti
Ak, ta sukneliu manija...

Mano atveju ji dar paastrinta laikinu negalejimu nesioti labai labai patinkanciu varpelio formos sukniu (kur varpelis ne nuo krutines, o nuo liemens prasideda)..

QUOTE(dovyda @ 2008 08 08, 23:59)
ojeiiiiiiiiiii neberodykit nieko mirksiukas.gif nes mano mintys mezga-neria tukstanciais km i prieki negu rankos lotuliukas.gif

O, KAIP TEISINGAI CIA TU PASAKEI.....

Zinokit, visai dairausi mezgimo masinos. Kokio nors broliuko elektroninio (smegenu uztrumpejimas ivyko, kai pamaciau, kad KROOOOTA masina galima net kojinytes numegzt). Tai pagalvojau, kad ir sau kokiu plonu geriu siek tiek daugiau pagaminciau, ir dar keliomis draugemis pasirupinciau. Yra tokis noras aprengti jas minkstais stebuklais, tik Kaledos per greitai arteja.

Dovyda, tavo naujasis avataras - grazutisssssss!! Cia norejai strikinejima is nekantrumo parodyt?

Va, gal papasakosiu viena savo ideja sukneline, kad ir dar kam nors jinai uzkristu. Galvoju apie megzta suknele, kur juostomis butu derinti viskoziniai ir ploniukai minsktukai vilnoniai juodi siulai (liemuo - butinai tik vilna plona stulpiuku su keleltu pynuciu), ir i viskozinius dar kiaurarasti ideti. Sijonas - aisku, varpelis. Ilguma daryti iki keliu. Ir 3/4 rankoves prie kakliuko laiveliu ir iskirptes (taip, iki pat liemenuko linijos) nugaroje. Leistini keli karoliuku blysktelejimai, bet butinai JUODI IR TIK APLINK KAKLA.

Uf.

Pasidalinau.

Geros dienos!!!!!

PS Ditekse nuolaidos vilnai ir angorai, jeigu ka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 09, 09:05)
gražus ir kaip visada kruopštus darbas thumbup.gif
,gaila,kad mtom tik ant pakabos,pusę grožio nesimato ax.gif

Taip taip taip drinks_cheers.gif , laukiam pasirodymo antkuninio!!!!
Papildyta:
Pridejot nertu groziu, tai atsvarai keleta megztu ideju:

1) megzta paprastai, tik tos geles dailiai meilaii issiuvinetos user posted image
Papildyta:
2) nepaparastai numegzta, nes tiek kaitaliojimu!!!! user posted image
Papildyta:
3) priminimas apie margumo elegancija smile.gif beigi patraukluma user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 rugpjūčio 2008 - 08:16
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 09, 09:28)
Ak, ta sukneliu manija...

Mano atveju ji dar paastrinta laikinu negalejimu nesioti labai labai patinkanciu varpelio formos sukniu (kur varpelis ne nuo krutines, o nuo liemens prasideda)..
O, KAIP TEISINGAI CIA TU PASAKEI.....

Zinokit, visai dairausi mezgimo masinos. Kokio nors broliuko elektroninio (smegenu uztrumpejimas ivyko, kai pamaciau, kad KROOOOTA masina galima net kojinytes numegzt). Tai pagalvojau, kad ir sau kokiu plonu geriu  siek tiek daugiau pagaminciau,  ir dar keliomis draugemis pasirupinciau. Yra tokis noras aprengti jas minkstais stebuklais, tik Kaledos per greitai arteja.

Dovyda, tavo naujasis avataras - grazutisssssss!! Cia norejai strikinejima is nekantrumo parodyt?

Va, gal papasakosiu viena savo ideja sukneline, kad ir dar kam nors jinai uzkristu. Galvoju apie megzta suknele, kur juostomis butu derinti viskoziniai ir ploniukai minsktukai vilnoniai juodi siulai (liemuo - butinai tik vilna plona stulpiuku su keleltu pynuciu), ir i viskozinius dar kiaurarasti ideti. Sijonas - aisku, varpelis. Ilguma daryti iki keliu. Ir 3/4 rankoves prie kakliuko laiveliu ir iskirptes (taip, iki pat liemenuko linijos) nugaroje. Leistini keli karoliuku blysktelejimai, bet butinai JUODI IR TIK  APLINK KAKLA.

Uf.

Pasidalinau.

Geros dienos!!!!!

aiiii, cia vienas is mano pakvaisusiu siulu kamuoliuku lotuliukas.gif jie pas mane va taip spintose, dezese, krepsiuose ir krepseliuose ziuri didelem priekaistaujanciom akim ir sokineja, NES! savininkes rankos laaaaaaaaaaaaaaaaaabai letos mirksiukas.gif
labai thumbup.gif tavo sukneline ideja, ypac tie karoliuku blykstelejimai wub.gif mat....nauja liga sirgtelejau neseniai frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 09 rugpjūčio 2008 - 10:25
QUOTE(dovyda @ 2008 08 09, 11:23)
aiiii, cia vienas is mano pakvaisusiu siulu kamuoliuku lotuliukas.gif jie pas mane va taip spintose, dezese, krepsiuose ir krepseliuose ziuri didelem priekaistaujanciom akim ir sokineja, NES! savininkes rankos laaaaaaaaaaaaaaaaaabai letos mirksiukas.gif

hihihi.gif čia turbūt daugeliui taip....
Jau mintyse yra 3 pilnai išgimdyti (ir dar du begimstantys) kūrinėliai (didelė laimė, nes sutaupau laiko mąstymui, ką toliau gamint..)
Ir dar mintyse toooookkkss mažyyytis mažyyyytis lens.gif pasižadėjimas neįsigyt naujų siūlų, kol neapmažinsiu turimo turto topsecret.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 08, 23:59)

gerai pasakei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 08 09, 11:23)
labai  thumbup.gif tavo sukneline ideja, ypac tie karoliuku blykstelejimai wub.gif mat....nauja liga sirgtelejau neseniai frusty.gif

Taigi gerrrai, kad ideja patiko smile.gif as dar kokias kitas spalvotas kada nors siais metais nupaisysiu...

cool.gif
I mane sokineja DITEKSO susuktukai (arba babinos), nes italiska serija tesis tikrai smile.gif Patinka man ju kokybe ir neiprastumas.

Nori, papasakosiu, kas laukia po kriauklytes? Uztiesalas maksi lovytejjj smile.gif Nes toooki alyvu grozi pamaciau galvoje ir siuluose, ir turetu jis su zalia deret, dar kruopyte balta.... derinsiu nerima su mezgimu, kad bent kokiais 2013 baigciau smile.gif

A KOKIA LIGA?

QUOTE(niuma @ 2008 08 09, 11:32)
hihihi.gif čia turbūt daugeliui taip....
Jau mintyse yra 3 pilnai išgimdyti (ir dar du begimstantys) kūrinėliai (didelė laimė, nes sutaupau laiko mąstymui, ką toliau gamint..)
Ir dar mintyse toooookkkss mažyyytis mažyyyytis lens.gif pasižadėjimas neįsigyt naujų siūlų, kol neapmažinsiu turimo turto topsecret.gif  ax.gif

aniaaa?

Cia kai buna taip va?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 rugpjūčio 2008 - 10:57