Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

Na ką gi - tęsiu savo pažadą - kraunu ką turiu mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Na štai - galimos variacijos, ir raštelio pasiūlymai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif Gadget3 uz paaiskinima,bandysiu zemai nusimegzt,labai svajojau turet ilga megztuka tokiu kaklu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar karteli apie norilonytes suknele smile.gif

Pagalvojau - niui nerealus projektas, nes KABLYS ir negaliu matuotisssss smile.gif As dabar ant savo tobulo kuno (rutulinio) tik visokius po krutine (loloferarine visiskai) rauktus daiktelius galiu rengtis, bet traukia tai kuriniai su liemeniu!!!!

Angulyte, dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz schemutes, BET ko man tikrai tikrai dabar reikia, tai vaizdo is nugaros smile.gif Nuotraukoj gana aiskiai matosi, koks rastelis naudotas, o jei dar gerai akis itempsiu, tai veikiausiai iziuresiu, ir KIEK ten stulpeliu cool.gif Nors ta sijono siaurejimo schema - super!!! Nereikes paciai skaiciuot.

g.gif o kazi ar grazu butu siek tiek imarginti ja? Noriu kazko kio grozio ties pridurkais smile.gif ir liemeniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 06 rugpjūčio 2008 - 07:25
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 06, 08:17)
Dar karteli apie norilonytes suknele smile.gif

Pagalvojau - niui nerealus projektas, nes KABLYS ir negaliu matuotisssss smile.gif As dabar ant savo tobulo kuno (rutulinio) tik visokius po krutine (loloferarine visiskai) rauktus daiktelius galiu rengtis, bet traukia tai kuriniai su liemeniu!!!!
Angulyte, dekui  4u.gif  4u.gif  4u.gif uz schemutes, BET ko man tikrai tikrai dabar reikia, tai vaizdo is nugaros smile.gif Nuotraukoj gana aiskiai matosi, koks rastelis naudotas, o jei dar gerai akis itempsiu, tai veikiausiai iziuresiu, ir KIEK ten stulpeliu  cool.gif  Nors ta sijono siaurejimo schema - super!!!  Nereikes paciai skaiciuot.

g.gif o kazi ar grazu butu siek tiek imarginti ja? Noriu kazko kio grozio ties  pridurkais smile.gif ir liemeniu smile.gif

Oi,gadget, dar klausi apie marginimą.... Žinoma gražu, aš apie tokią margiukę galvoju blush2.gif
Štai įkelsiu vieną suknelę bangelės - man be galo gražu wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 08 05, 23:08)
Na ką gi - tęsiu savo pažadą - kraunu ką turiu  mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Na štai - galimos variacijos, ir raštelio pasiūlymai  mirksiukas.gif

http://club.osinka.r...pic.php?t=38993
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(bielra @ 2008 08 05, 19:00)
Dar noriu sugryžti prie tų pasuknelių.., na man žinokit jos  schmoll.gif

g.gif o gal priklauso nuo mezginio siūlų? Aš nešioju po storokais siūlais nerta suknute, man super. Po savo mėlyna moherine tik matavausi, bet pagal jausmą, lyg viskas tvarkoj.

QUOTE(fiona35 @ 2008 08 05, 19:29)
tai pasakysiu,kad ir man laaabai didelė ta pasuknelė buvo,kirpau ir šonus,ir viršų,nes siuvau tik po krūtine iki apačios,bet labai knietėjo siuknę apsivilkt,tai neieškojau kitur.

taip taip, jos padidintos, anksčiau rašiau, kad aš nešiodama L dydį pirkausi S smile.gif

QUOTE(gadget3 @ 2008 08 06, 08:17)
g.gif o kazi ar grazu butu siek tiek imarginti ja? Noriu kazko kio grozio ties  pridurkais smile.gif ir liemeniu smile.gif

4u.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Kesa @ 2008 08 06, 08:55)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Praknisau visa tema smile.gif Labai man patiko ju sugalvotas pavadinimas - perlu kriauklele smile.gif O fleur de vanille variantas - jauciu, LABAI labai link to, ko as noreciau.

Cik paziurejau - mano turimi siulai gal per ploni... GAL reikia KITU smile.gif
Papildyta:
PS esminius paveiksliukus susidejau i fotki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 06 rugpjūčio 2008 - 10:03
QUOTE(angulyte @ 2008 08 06, 08:55)
Oi,gadget, dar klausi apie marginimą.... Žinoma gražu, aš apie tokią margiukę galvoju  blush2.gif
Štai įkelsiu vieną suknelę bangelės - man be galo gražu  wub.gif  user posted image

ir as sita savo sarasuose turiu ax.gif
Atsakyti
Man irgi šitos banguotos wub.gif Ypač juodai baltos wub.gif
user posted image
user posted image
Jaučiu sekantis mano darbas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 08 06, 11:29)

user posted image
Jaučiu sekantis mano darbas bus ax.gif

O va už šito modeliuko mano akys dar nebuvo užkliuvę - rudenį reiks imtis šito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 08 04, 19:13)
Dėkui mergaitės..  4u.gif
Fanfan, aš irgi neturėjau jokios vizijos, tiesiog pasiėmiau siūlus ir pradėjau nerti.., nes nenerti aš negaliu  biggrin.gif
Akire3, iš visų mano nertų suknelių ši yra pati pačiausia  wub.gif , gal dėlto, kad spalva mano mėgstamiausia.. Taip kad vašęlį į rankas ir pirmyn!
Norali, dėkui.. Dar gundausi vienai suknelei būtent kardelių spalvos..., bet tai jau bus tik kitą vasarą  tongue.gif

Dabar reikia ruoštis šaltąjam sezonui..

as irgi eilej turiu megztinukus rudeniui, bet vistiek pradejau dar ta auksine. na ir iskart pora klausimu: uzsimeciau akiu panasiai kaip praejusiai suknei, neriu ratu nes dviem skirtingais siulais darau ir lengviau sukeist ratu neriant.
1. ar man vistiek laikytis nurodytu krypciu, t.y. tu rodykliu ar galiu varyt i viena puse???gal kas jau isbandet.
2. neriu tokia klubu plocio, o kai reikes siaurint - tai kaip man mazdaug tai padaryt. isivaizduoju kad mazdaug turesiu paskaiciuot kur sonai ir ten kazkaip sumegzt stulpelius.o kaip tai graziai padaryt???
man biski ties tuo kiaurarasciu lyg baguojas ne i ploti bet i prieki o gal vaidenas, dar tik kelios eil nunert, gal veliau issitemps
nu ir reikes kazkaipV formos kalnieriu islauzt....

QUOTE(bielra @ 2008 08 05, 18:00)
Dovyda, nuosirdi, Viliuteee - dėkui!  notworthy.gif

Dar noriu sugryžti prie tų pasuknelių.., na man žinokit jos  schmoll.gif
Ir aš sau nusipirkus ir bendradarbei po nerta suknele nupirkau ir sesei.., na kažkas ten su jom negerai..  g.gif  Vienas dalykas jos platėjančios ir smarkiai.., siaurinau - visviena negerai.. Sukasi aplinkui, lenda į tam tikrą vietą, nors tu ką..  doh.gif O toje pačioje parduotuvėje esu pirkusi ir trikotažinius naktinukus.., berods 32 Lt mokėjau.., tai tie jau padoriau atrodo.., tik kad spalvų nebuvo.. tik juodi ir raudoni.. Tai tiek..  biggrin.gif

Na, pakaks plepėti, o tai Dovyda mane vėl į pirmą vietą užrašys..  hihihi.gif

nepakaks patarimu niekad per daug nebuna. aciu

QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 05, 18:57)
tik labai jau neproporcingai plati ji man nuotraukoj gavosi kažkaip iš viršaus fotpgrafuojant,iš tikro tai 34 dydžio suknutė mano dukrai,ir darbas mūsų abiejų bendras buvo ax.gif

saunuole dukra, maniske dar tik rankines ir pinigines kuria, kur tiesios linijos....
Atsakyti

user posted image

Aš irgi į šitą grožį seilę varvinu-jau senokai,žiūriu žiūriu...Jaučiu kaip noriu.Labai noriu.Dar labiau noriu lotuliukas.gif Tikrai megsiu pioneer.gif Numatyta pavasariui.Tik va-nežinau aš to raštelio blush2.gif Čia virbalais g.gif Kaip virbalais tą zigzagą padaryti g.gif Vąšeliu-viskas aišku, o virbalais unsure.gif
Atsakyti