sveikutes,Fiona,Bielra labai fainos suknytes,as ir noriu nert bet mb atostogauja,tai beveik nebunam namie ir nesugalvoju kokia galeciau nusinert,naiste777 labai miela tunika
Bielra!!!! nu ir tempai, viena po kitos labai labai
Naiste777 tikrai daili tunikute
Naiste777 tikrai daili tunikute
QUOTE(dovyda @ 2008 08 04, 13:26)
VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! nu pagaliau!!
sveika sugrizus, visa apvali ir silta kaip saules kamuolys sakiau Tau, kad taves cia tik ir truksta
sveika sugrizus, visa apvali ir silta kaip saules kamuolys sakiau Tau, kad taves cia tik ir truksta
uj kaip maliooonu, kai va tokius sauletus pasakymus paskaitauuuuuuu
QUOTE(angulyte @ 2008 08 04, 13:33)
Gadget trūko tikrai Smagu, kad vėl sugrįžo į mūsų tarpą
Bet vat ir tau Dovyduk neleisiu ramiai praslįst.... turiu tau kalusimą - tai kaip tavo juodukės reikalai? Gal jau laukt pasirodymo?
Bet vat ir tau Dovyduk neleisiu ramiai praslįst.... turiu tau kalusimą - tai kaip tavo juodukės reikalai? Gal jau laukt pasirodymo?
Taip pakalbinta, kaaaip pradesiu vel reikstissssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(bielra @ 2008 08 04, 17:37)
Sveikos mergaitės.. , na ka... Angulytės padrąsinta rodau savo naująją suknelę...
Spalva, modelis, atlikimas - nepriekaistingai dera. Nuostabu!!
QUOTE(naiste777 @ 2008 08 04, 17:47)
Bielra, labai gražu. Ir aš rodau savo, nu ne visai suknelę, bet gal niekas per galvą neduos. Čia tiksliau tunika Karen Millen motyvais.
Sveikute as irgi ziurejau i sias geleles
Sveikinu su improvizacija!
O nenoretum prideti mikro rankoveliu ir kokio ryskios spalvos krastelio?
QUOTE(norilonyte @ 2008 08 04, 18:53)
labas, darbstuoles daznai cia seiliojuosi i jusu grozius ziuredama ir uzsikreciau sia liga, noriu sukneles Seniau nesiskirdavau nei su vaseliu, nei su virbalais. Paskui buvau su jais susipykusi o dabar nopreciau ju atsiprasyti ir nusinerti suknele. labai man patinka sitos: gal kuri is jusu nerete ar turite schemutes? buciau dekinga labai, jei pasidalintumete
Nugriuvau ir prisikeliau. Tas paprastas sijonas taip pagerintas virsutine dalimi, kad modelis tampa prasmatnus!!!
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 04, 13:23)
Paziurek, akire3, cia is to paties saltinio, kaip ir mano avataro gobtuvelis/kaklelis
Siulo rudeniui.
Katalogas siulo megzti is dzersio (nelygios spalvos) tipo pusvilnes.
Siulo rudeniui.
Katalogas siulo megzti is dzersio (nelygios spalvos) tipo pusvilnes.
sveikute,smagu ir vel tave cia matyt ,ir turiu klausimeli,kaip nerti toki dideli kalnieriu,aciu.
Tokia apykakle galima keliais budais padaryti. Cia aprasysiu ta, kuri pati naudoju, kai apykakle mezgama vien gerosiomis akimis:
1) uzdedu akis mazdaug krutines plociui (tada iseis tokia plati apykakle)
2) mezgu apvaliais virbalais apie 1/3 ilgio
3) pakeiciu apvalius virbalus i 0.5 ar 1 numeriu plonesnius, ir mezgu dar 1/3
4) paskutini trecdali mezgu DAR plonesniai virbalais
5) uzmezgu baigiamaja juostele (siuo atveju butu puses pakeitimas, kad prisiuvinejimui "apsiverstu" geroji puse) apie 1.5 cm
6) apykakle akytemis (kitliavimu) prisiuvu prie "kuno.
Stai taip daryciau. Tikiuosi, padejau
Dar karteli aciu uz balioneli!!!
1) uzdedu akis mazdaug krutines plociui (tada iseis tokia plati apykakle)
2) mezgu apvaliais virbalais apie 1/3 ilgio
3) pakeiciu apvalius virbalus i 0.5 ar 1 numeriu plonesnius, ir mezgu dar 1/3
4) paskutini trecdali mezgu DAR plonesniai virbalais
5) uzmezgu baigiamaja juostele (siuo atveju butu puses pakeitimas, kad prisiuvinejimui "apsiverstu" geroji puse) apie 1.5 cm
6) apykakle akytemis (kitliavimu) prisiuvu prie "kuno.
Stai taip daryciau. Tikiuosi, padejau
Dar karteli aciu uz balioneli!!!
QUOTE(angulyte @ 2008 08 04, 13:33)
Gadget trūko tikrai Smagu, kad vėl sugrįžo į mūsų tarpą
echmmmm........na kaip cia jos reikalai....nedraugauju visaiiiiiiiiiiii, nuteksta ir guli, kazkas ten man joje nebepatinka pasimatavau, kiek ten nunarpliojau, vaizdelis is serijos "ka as zinau"niu bet gal dar patiks bandysiu dar....
Sveikos mielosios
Labai grazus jusu darbai bielra Kaip visuomet nerealiai , o spalvyte kokia Nuostabu
Merginos,man reikia pagalbos,kazkada snekejote kur galima Kaune nusipirkti pasukneliu,tiksliau silkiniu naktinuku be nerinuku,kazkaip uzsifiksave,kad prie akluju kombinato,ar galite tos kurios zinote parasyti,o kur tiksliau? Laaaabai reikia vakar visa Urmo baze praejau ir likau nieko nepesusi Isanksto dekoju
Labai grazus jusu darbai bielra Kaip visuomet nerealiai , o spalvyte kokia Nuostabu
Merginos,man reikia pagalbos,kazkada snekejote kur galima Kaune nusipirkti pasukneliu,tiksliau silkiniu naktinuku be nerinuku,kazkaip uzsifiksave,kad prie akluju kombinato,ar galite tos kurios zinote parasyti,o kur tiksliau? Laaaabai reikia vakar visa Urmo baze praejau ir likau nieko nepesusi Isanksto dekoju
QUOTE(Beatos mama @ 2008 08 05, 10:13)
Sveikos mielosios
, tų pasuknelių yra tarp aklųju kombinato ir Juzės.. Jei eitum nuo Juzės link aklųjų, tai gyvenamam name pamatytum tokia parduotuvėlę.. "Jaunylis"... Ten jų ir yra..
QUOTE(Beatos mama @ 2008 08 05, 12:13)
Sveikos mielosios
Aš pirkau naktinukus parduotuvėj,einant nuo Juzės link aklųjų pirmas pastatas,ten apačioj gyvūnų gydykla,nežinau,gal apie tą pačią kaip bielra kalbu.Tuo metu pasirinkimas buvo labai menkas:tik juodi,balti ir kūno sp.ir dydžiai tik L
Gal dabar papildė ,kai užklausiau apie pasukneles ,iškart suprato apie ką kalbu
Naiste, graži tunikutė
Reik dar siūlus išsirinkt Iš to, ką turiu spintoj, nesumyslinu, ką čia pasidaryt, o tą, ką norėčiau daryt, tai čia nėr tokių silūlų Vienos bėdos
Beje, tavo suknelės variantas irgi super
Aš net nedrįstu apie ją svajot. Man jin tokia sudėtinga atrodo. Žinau, kad pas rusaites daug info, bet kad aš nelabai rišu rusiškai apie nėrimą
QUOTE(bielra @ 2008 08 04, 19:13)
Fanfan, aš irgi neturėjau jokios vizijos, tiesiog pasiėmiau siūlus ir pradėjau nerti.., nes nenerti aš negaliu
Reik dar siūlus išsirinkt Iš to, ką turiu spintoj, nesumyslinu, ką čia pasidaryt, o tą, ką norėčiau daryt, tai čia nėr tokių silūlų Vienos bėdos
Aš net nedrįstu apie ją svajot. Man jin tokia sudėtinga atrodo. Žinau, kad pas rusaites daug info, bet kad aš nelabai rišu rusiškai apie nėrimą
QUOTE(Fanfan @ 2008 08 05, 15:10)
Naiste, graži tunikutė
Fanfan.., ten tikrai nera nieko sudetingo.. Rastelis aiskus, o jei reiks patarimu - kreipkis, mes visada padesim!
QUOTE(bielra @ 2008 08 05, 15:24)
Fanfan.., ten tikrai nera nieko sudetingo.. Rastelis aiskus, o jei reiks patarimu - kreipkis, mes visada padesim!
Ačiū Renkuos renkuos padrąsinimus ir tuoj va pilvą į lovytę paguldysiu ir griebsiu. Nu man abi tos Karen Milen suknios gražios. Tą su žvaigždėm tai numčius raudono vyno spalvos pasidaryt. O va tau auksinę, tai net nežinau. Bet man jin pasakiška