Paziurek, akire3, cia is to paties saltinio, kaip ir mano avataro gobtuvelis/kaklelis
Siulo rudeniui.
Katalogas siulo megzti is dzersio (nelygios spalvos) tipo pusvilnes.
QUOTE(gadget3 @ 2008 08 04, 10:35)
Sveikos!!!
Tylejau, tylejau, nes nemezgamenesiai buvo uzeje. Aciu Dovydai uz saunias zinutes
Tylos metu taip jau supuole kad 1) lauktis pradejau, 2} pradeta nerti zydramarge suknia sijonu paverciau, nes suvokiau, kad vasara as ja nebent kaip kaklaraisti nesiot galesiu, 3) darbuku daug supuole, ir as jais visai nesiskundziau, nesgi dabar ne tik man brangiajai visko reikes, bet ir atzalelei, 4) PIRKAU DAUG SIULU.
Dabartes sedziu apsimezgusi patogiais nestukiniais megztukais (mezgu jau pusantro menesio, taigi, nemezgalaikis pasitrauke), tokia tobula (nes rutulys - tobula forma), ir galvoju apie sukneles.
Dovyda, tu saunuoliu saunuole!!! Ir kompanija, matau, susirinkusi tokia energinga, sukneles tik byra, tik byra!!!!
Tai - tiesiu siulu, geru ideju!!!
Tylejau, tylejau, nes nemezgamenesiai buvo uzeje. Aciu Dovydai uz saunias zinutes
Tylos metu taip jau supuole kad 1) lauktis pradejau, 2} pradeta nerti zydramarge suknia sijonu paverciau, nes suvokiau, kad vasara as ja nebent kaip kaklaraisti nesiot galesiu, 3) darbuku daug supuole, ir as jais visai nesiskundziau, nesgi dabar ne tik man brangiajai visko reikes, bet ir atzalelei, 4) PIRKAU DAUG SIULU.
Dabartes sedziu apsimezgusi patogiais nestukiniais megztukais (mezgu jau pusantro menesio, taigi, nemezgalaikis pasitrauke), tokia tobula (nes rutulys - tobula forma), ir galvoju apie sukneles.
Dovyda, tu saunuoliu saunuole!!! Ir kompanija, matau, susirinkusi tokia energinga, sukneles tik byra, tik byra!!!!
Tai - tiesiu siulu, geru ideju!!!
VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! nu pagaliau!!
sveika sugrizus, visa apvali ir silta kaip saules kamuolys sakiau Tau, kad taves cia tik ir truksta
QUOTE(dovyda @ 2008 08 04, 13:26)
VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! nu pagaliau!!
sveika sugrizus, visa apvali ir silta kaip saules kamuolys sakiau Tau, kad taves cia tik ir truksta
Gadget trūko tikrai Smagu, kad vėl sugrįžo į mūsų tarpą
Bet vat ir tau Dovyduk neleisiu ramiai praslįst.... turiu tau kalusimą - tai kaip tavo juodukės reikalai? Gal jau laukt pasirodymo?
QUOTE(bielra @ 2008 08 04, 16:37)
Sveikos mergaitės.. , na ka... Angulytės padrąsinta rodau savo naująją suknelę...
Nu super
Man ir noris kažką griebt ir nert, bet nesugalvoju, tiksliau nežinau, ko noriu. Tai vis trainiuojuos be darbo
QUOTE(bielra @ 2008 08 04, 17:37)
bielra, laaaabai nuostabi suknele, ir spalvyte super ir modeliukas ir kardeliai salia pamerkti taip tinka zodziu viskas labai labai
naiste777, tavo tunika taip pat labai labai grazi
QUOTE(bielra @ 2008 08 04, 17:37)
nu jau spalvyte suknia tai kaip ir visu puiki, o cia dar swavu ideju ideta
labas, darbstuoles daznai cia seiliojuosi i jusu grozius ziuredama ir uzsikreciau sia liga, noriu sukneles Seniau nesiskirdavau nei su vaseliu, nei su virbalais. Paskui buvau su jais susipykusi o dabar nopreciau ju atsiprasyti ir nusinerti suknele. labai man patinka sitos: gal kuri is jusu nerete ar turite schemutes? buciau dekinga labai, jei pasidalintumete
QUOTE(bielra @ 2008 08 04, 16:37)
tikrai labai grazu. ir kaklas ir pats rastelio isdestymas ir spalva... as po savo zydros suknes kitos spalvos siulu i rankas nenoriu imt, bet ir tos pacios vel nert nesinori, taip ir tupiu prie bandymu. bet beziurint i tavo variantus tai ziauriai nagus niesti tai auksinei....
QUOTE(naiste777 @ 2008 08 04, 16:47)
Bielra, labai gražu. Ir aš rodau savo, nu ne visai suknelę, bet gal niekas per galvą neduos. Čia tiksliau tunika Karen Millen motyvais.
oi, į aplinką nežiūrėti, vis dar vyksta remontas.........
oi, į aplinką nežiūrėti, vis dar vyksta remontas.........
ir si tunika pats tas siems orams. man tai ji atrodo tokia sudetinga vien per tuos gelyciu jungimus, bet ant kitu paziuret labai grazu.
Dėkui mergaitės..
Fanfan, aš irgi neturėjau jokios vizijos, tiesiog pasiėmiau siūlus ir pradėjau nerti.., nes nenerti aš negaliu
Akire3, iš visų mano nertų suknelių ši yra pati pačiausia , gal dėlto, kad spalva mano mėgstamiausia.. Taip kad vašęlį į rankas ir pirmyn!
Norali, dėkui.. Dar gundausi vienai suknelei būtent kardelių spalvos..., bet tai jau bus tik kitą vasarą
Dabar reikia ruoštis šaltąjam sezonui..
Fanfan, aš irgi neturėjau jokios vizijos, tiesiog pasiėmiau siūlus ir pradėjau nerti.., nes nenerti aš negaliu
Akire3, iš visų mano nertų suknelių ši yra pati pačiausia , gal dėlto, kad spalva mano mėgstamiausia.. Taip kad vašęlį į rankas ir pirmyn!
Norali, dėkui.. Dar gundausi vienai suknelei būtent kardelių spalvos..., bet tai jau bus tik kitą vasarą
Dabar reikia ruoštis šaltąjam sezonui..