Fiona -
Laumar, kaip buvau minėjus, praeitoj temoj buvo nuoroda
Nu ką, keliu pakartotinai viską, ką esu išsaugojus šiai suknutei:
Suknelė
Motyvo schema
Motyvų jungimo shcema (tik čia kažkodėl abi \\// rašto eilės parodytos su dviem užmetimais. Šiaip, pirmoji yra su vienu, o tik antroji eilė su dviem užmetimais)
Darbo eiga - paskutinę eilę neriant, ties 7to šito rašto \\// viduriu - neri pynelę iki kito motyvo vidurio. Kai nusinersi tiek gėlių, kiek reikia aplink - paskutinę gėlę neri prie pirmos ir grįžti tuo nenertu krašteliu (3 palikti \\// ):
Nu ir paskutinis, jungiamas motyvas. Jam ir schemutės nereikia.
Suknelė
Motyvo schema
Motyvų jungimo shcema (tik čia kažkodėl abi \\// rašto eilės parodytos su dviem užmetimais. Šiaip, pirmoji yra su vienu, o tik antroji eilė su dviem užmetimais)
Darbo eiga - paskutinę eilę neriant, ties 7to šito rašto \\// viduriu - neri pynelę iki kito motyvo vidurio. Kai nusinersi tiek gėlių, kiek reikia aplink - paskutinę gėlę neri prie pirmos ir grįžti tuo nenertu krašteliu (3 palikti \\// ):
Nu ir paskutinis, jungiamas motyvas. Jam ir schemutės nereikia.
Fiona 35 puiki suknute ir tokia vasariska
[quote=niuma,2008 08 01, 13:40]
Suknelė
Ačiū
Suknelė
Ačiū
Ačiū, mergaitės,visoms ."Aplinka" nebuvo sužavėta,kai matė darbo eigą,bet kai pamatė rezultatą-pasakė-neblogai,visai nieko(o tai jau reiškia-kad visai neblogai)
Labai man pagelbėjo prieš mane nėrusių patarimai.
Labai man pagelbėjo prieš mane nėrusių patarimai.
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 01, 10:15)
Šaunuolė, labai daili suknutė gavosi
viskas pribaigiu vyro megztuka ir griebiuosi sito grozio -nes jei nesigriebsiu tai visai stogas nuvaziuos jau taip graziai visos jas nusineriat, kad ir as noriu puotis
Fiona 35 - labai labai gražu Aš apakus nuo grožio, net ir pagiriamųjų žodžių pritrūkau ŠAUNUOLĖ
Labukas visoms Faini darbeliukai.
Angulyte, gal galėčiau gauti tos baltos su gėlytėm suknelytės schemutę, kur 9 temoj nuotraukytę įkėlei. pyfacka@yahoo.com
AČIŪ LABAI
Angulyte, gal galėčiau gauti tos baltos su gėlytėm suknelytės schemutę, kur 9 temoj nuotraukytę įkėlei. pyfacka@yahoo.com
AČIŪ LABAI
Fiona35,grazi suknute ir spalva
Fiona35 labai graži suknelė gal galit įmesti schemutę šios suknelės, bandysiu ir aš narplioti
sia suknele narpliojo jau daug kas tad atsiversk praejusia temele, ten tikrai viska viska apie ja rasi sekmes