Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

Fiona - thumbup.gif
Atsakyti
Laumar, kaip buvau minėjus, praeitoj temoj buvo nuoroda mirksiukas.gif
Nu ką, keliu pakartotinai viską, ką esu išsaugojus šiai suknutei:

Suknelė
user posted image

Motyvo schema
user posted image

Motyvų jungimo shcema (tik čia kažkodėl abi \\// rašto eilės parodytos su dviem užmetimais. Šiaip, pirmoji yra su vienu, o tik antroji eilė su dviem užmetimais)
user posted image

Darbo eiga - paskutinę eilę neriant, ties 7to šito rašto \\// viduriu - neri pynelę iki kito motyvo vidurio. Kai nusinersi tiek gėlių, kiek reikia aplink - paskutinę gėlę neri prie pirmos ir grįžti tuo nenertu krašteliu (3 palikti \\// ):

user posted image

Nu ir paskutinis, jungiamas motyvas. Jam ir schemutės nereikia.
user posted image
Atsakyti
4u.gif Fiona 35 puiki suknute ir tokia vasariska 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=niuma,2008 08 01, 13:40]
Laumar, kaip buvau minėjus, praeitoj temoj buvo nuoroda mirksiukas.gif
Nu ką, keliu pakartotinai viską, ką esu išsaugojus šiai suknutei:

Suknelė
user posted image

Ačiū notworthy.gif friends.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės,visoms wub.gif wub.gif ."Aplinka" nebuvo sužavėta,kai matė darbo eigą,bet kai pamatė rezultatą-pasakė-neblogai,visai nieko(o tai jau reiškia-kad visai neblogai) biggrin.gif
Labai man pagelbėjo prieš mane nėrusių patarimai.
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 01, 10:15)
Šaunuolė, labai daili suknutė gavosi wub.gif

wub.gif viskas pribaigiu vyro megztuka ir griebiuosi sito grozio -nes jei nesigriebsiu tai visai stogas nuvaziuos doh.gif jau taip graziai visos jas nusineriat, kad ir as noriu puotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 01 rugpjūčio 2008 - 19:47
QUOTE(fiona35 @ 2008 08 01, 09:51)
Na,štai.Pabaigiau  clap.gif Priduodu jūsų teismui.Kol dar neišblėso mano euforija,primenu,kad tai pirma  suknelė (suaugėliam). ax.gif
user posted image

Šaunuolė thumbup.gif Nepasakyčiau, kad tai pirma suknelė, atrodo, kad jau daug esi prinėrusi, labai daili 4u.gif
Atsakyti
Fiona 35 - labai labai gražu thumbup.gif Aš apakus nuo grožio, net ir pagiriamųjų žodžių pritrūkau blush2.gif ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 01 rugpjūčio 2008 - 23:05
Labukas visoms 4u.gif Faini darbeliukai.

Angulyte, gal galėčiau gauti tos baltos su gėlytėm suknelytės schemutę, kur 9 temoj nuotraukytę įkėlei. pyfacka@yahoo.com
AČIŪ LABAI blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Fiona35,grazi suknute ir spalva wub.gif wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
Fiona35 labai graži suknelė wub.gif gal galit įmesti schemutę šios suknelės, ax.gif bandysiu ir aš narplioti cool.gif
Atsakyti
sia suknele narpliojo jau daug kas mirksiukas.gif tad atsiversk praejusia temele, ten tikrai viska viska apie ja rasi 4u.gif sekmes
Atsakyti