Ai, dar pridėsiu, kad aš nemėgstu siūlo nutraukinėt, tai ir tuos gabaliukus stengiuosi iš karto jungti nerdama pynutę iki kitos gėlės vidurio ir paskui darbo eigoj ją paslepiu. Rusaičių Osinkoj viskas labai aiškiai buvo parodyta Mažiau užtrunku susiuvinėdama ar kitaip jungdama vėliau. Tokiu būdu po dvi gėlių eiles nėriau, nes paskui jau siūlas lieka vidury nėrinio.
Pasirodo tas KidMoheris labai greitai mezgasi Per dvi dienas sumezgiau matkelį, o platėjančiam sijonui (ilgis - ties keliais), matau, kad sueis 2,5 matkiuko. Nu per savaitę naują rūbuką pasigamint galima.. jei įkvėpimas nedings
Fiona, nu tu šaunuolė Kaip man patinka pamatyt variacijas originalo. Aš pati irgi dažniausiai tik idėją nusižiūriu, o paskui pagal ją improvizuoju.
Fiona, labai gražu! Man labai patiko to trikampiuko kampas, na man nelabai gavosi toks status... O čia toks teisingas tas kampukas.., na labai gražiai viskas išsifasonavo..
Saunuole Fiona35 labai grazi suknele. as vis dar su savo vargstu....idomu, kaip ten Ingriduskai sekas?
pavydziu jums mergaites, megzt ir nert mokat, kokiu groziu turit o as nemoku
QUOTE(qqte @ 2008 08 01, 08:47)
as irgi paadvokatausiu nerimui is gabaliuku-bent as panasiai kaip Tu galvojau
paskui pradejau is daliu lipdyt tai ka tu-nepalyginsi
daug smagiau, nes paimi maziuka gabaliuka viens du ir yra
ir is karto tau rezultatas
o taip po maziuka gabaliuka sau ir narplioji
be to privalumas kad nereikia su savim tampytis visur didelio mezginio (as visur su savim tampausi siulus ir vaselius-vdrug ikvepimas pagaus)
tai kol kas neriu dar svarkeli kvadratukini, o veliau jau tikiuosi ir suknike isidrasinsiu
paskui pradejau is daliu lipdyt tai ka tu-nepalyginsi
daug smagiau, nes paimi maziuka gabaliuka viens du ir yra
ir is karto tau rezultatas
o taip po maziuka gabaliuka sau ir narplioji
be to privalumas kad nereikia su savim tampytis visur didelio mezginio (as visur su savim tampausi siulus ir vaselius-vdrug ikvepimas pagaus)
tai kol kas neriu dar svarkeli kvadratukini, o veliau jau tikiuosi ir suknike isidrasinsiu
aaa koki cia svarkeli qqte? gal sita?
as irgi sita pripuolamai panerineju bet as ji neriu ne is atskiru detaliu, o taip kaip niuma sako, jungdama pynele is karto, labai patogu
tokia dar ir suknele yra
Papildyta:
QUOTE(ruteliux @ 2008 08 01, 10:56)
pavydziu jums mergaites, megzt ir nert mokat, kokiu groziu turit o as nemoku
o tu pamegink nera jau taip sudetinga
Ačiū,mergaitės už pagyrimus. Taip malioniai nuteikia,kad vėl norisi čiupt į ranką vašelį. Norėjau nunert kuo dailiau,tai ardžiau dėl kiekvieno man nepatikusio netikslumo.Ir dabar dar nepatinka,kad ryškiai matosi siaurinimas(bet gal taip turi būti?)Tą priekio trikampiuką ardžiau du kart:vieną kart per nuožulnus gavosi,kitą kart-per stačias.O viso ardymai (tokie rimti) buvo-5.
Nėriau iš Maxi siūlų(pirkti CasaLanoj),100%medvilnė,sunaudojau 5,šeštus pradėjau po nedaug.Turėjau mintį nusinert ir rankoves,bet kai taip atšilo- ,ai,gal vėliau,(o tikriausiai-niekada )
Vasaros pradžioj planuose buvo trys patikusio suknės,bet va įgyvendinau vieną.
Nėriau iš Maxi siūlų(pirkti CasaLanoj),100%medvilnė,sunaudojau 5,šeštus pradėjau po nedaug.Turėjau mintį nusinert ir rankoves,bet kai taip atšilo- ,ai,gal vėliau,(o tikriausiai-niekada )
Vasaros pradžioj planuose buvo trys patikusio suknės,bet va įgyvendinau vieną.
QUOTE(dovyda @ 2008 08 01, 11:13)
aaa koki cia svarkeli qqte? gal sita?
as irgi sita pripuolamai panerineju bet as ji neriu ne is atskiru detaliu, o taip kaip niuma sako, jungdama pynele is karto, labai patogu
tokia dar ir suknele yra
tokia dar ir suknele yra
aga sita sita tik man vis baisu kad per maza nusinersiu
as ji is lino naturalios spalvos raizgau va tik man nepatiko nert is kart jungiant, tai as is karr siulus slapstau-kazkaip bent man graziau gaunas
kai ieskojau visko radau sita suknyte, buvau berods imetus cia
galima improvizuot ir spavu skirtingu kvadratukus daryt -as gi tu siulgaliu kai daug turiu tai pats tas
Sveikos mezgejos , nerejos. Nuostabus jusu darbeliai
Gal kas turite schemute sios sukneles. Labai patiko
http://public.fotki....les/baltaj.html
Fiona35, suknelė labai, labai graži
QUOTE(Pievos19 @ 2008 07 31, 06:02)
Nebuvo laiko prisesti prie kompo . Tikrai grazios idejos ,bet ir daug pigaus kico.Megstu tikra tautodaile.o girtis tikrai nelabai kuo galite mamytes. Sekmes
Aš tai manau, kad čia tik iš pavydo
Papildyta:
Fiona35, man labai patiko, kad gavosi, priekis, kaip ir orginalo, aš pabijojau tokį priekį nerti, maniau, kad nesugebėsiu, ŠAUNUOLĖ
Aš tik niekaip nesuprantu, kaip galima nerti atskirus motyvus iškarto jungiant, bandysiu dar įsiskaityti į jūsų parašymus... O gal žinot, kur pas rusaičių forume apie tai rašoma ar rodoma....