Lusasita, grozis neispasakytas
QUOTE(Pievos19 @ 2008 07 31, 07:02)
Nebuvo laiko prisesti prie kompo . Tikrai grazios idejos ,bet ir daug pigaus kico.Megstu tikra tautodaile.o girtis tikrai nelabai kuo galite mamytes. Sekmes
tai "megztoji beretė" esi?
QUOTE(zinulė @ 2008 07 31, 08:52)
Nieko sau, tautodailė irgi ne visiems patiinka.
Bet kaip ta nuomonė greitai keičiasi, lyg seniau viskas šaunu buvo
Bet kaip ta nuomonė greitai keičiasi, lyg seniau viskas šaunu buvo
pieva19, ne i ta tema pataikei tada Mamytes, aukstyn vaselius, virbalus ir pirmyn ir daugiau neeikvokim savo brangaus puslapelio niekinems pastaboms
Niuma- suknyte prabangiai nereali
Lusasita- tavo suknyte isvis super, tikra vasariska, p spalvyte...o pacios figuryte! prie graziai idegusio kuno labai labai tinka...Puikus derinys
Lusasita- tavo suknyte isvis super, tikra vasariska, p spalvyte...o pacios figuryte! prie graziai idegusio kuno labai labai tinka...Puikus derinys
Niuma, puiki suknelė. Aš pagal tą Karen Millen tuniką dabar neriu. Dar nenusprendžiau dėl ilgio. Jei dengs sėdynę, rodysiu suknelių temoj
Lusasita, puiki suknelė taip pat. Spalva labai, man dar vis rožinis periodas tęsiasi
O čia kažkas pievų prirašė ..............
Lusasita, puiki suknelė taip pat. Spalva labai, man dar vis rožinis periodas tęsiasi
O čia kažkas pievų prirašė ..............
Nu kaip slykstu,kai atsiranda tokiu,kaip pieva19,visos esame skirtingos,jei jai patinka tautodaile,tai nereiskia,kad visos turime ja pamegti
Visos nerejos saunuoles,nerkite,megzkite ir toliau kurkite nuostabius darbus Kiekvienos darbelis grazus savaip
Visos nerejos saunuoles,nerkite,megzkite ir toliau kurkite nuostabius darbus Kiekvienos darbelis grazus savaip
Niuma,Lusasita šaunuoles ,tikros auksarankės
Merginos, visoms
Lusasita, kad nieko ten sudėtingo jug nėra. Aš irgi pirmą kartą nėriau tokį ne vientisą darbuką. Schema yra ir pirmyn Siaurinimą ties liemeniu dariau irgi iš tų pačių motyvų, tik paskutinių eilių nenėriau, automatiškai mažesnės gėlytės gaunasi.
Žinokit, pradėjau megzti iš KidMoherio sijoną... Tik ar nesigaus kaip su paskutine suknute- ją irgi kaip sijoną pradėjus buvau Bet galvoju gal kostiumėlį daryt..
Lusasita, kad nieko ten sudėtingo jug nėra. Aš irgi pirmą kartą nėriau tokį ne vientisą darbuką. Schema yra ir pirmyn Siaurinimą ties liemeniu dariau irgi iš tų pačių motyvų, tik paskutinių eilių nenėriau, automatiškai mažesnės gėlytės gaunasi.
Žinokit, pradėjau megzti iš KidMoherio sijoną... Tik ar nesigaus kaip su paskutine suknute- ją irgi kaip sijoną pradėjus buvau Bet galvoju gal kostiumėlį daryt..
oj niuma graziai , itikinamai tu isgyrei ta nerima is motyvu... bet kiekviena juk reik pradet nuo nulio, nuo kilputes, o kai vientisa neri - mezgi, tai gabalas vis auga auga ir nuo pradziu nebereik pradet na zodziu kolkas baiminuosi, bet niekada nesakau niekada
QUOTE(Lusasita @ 2008 08 01, 00:29)
oj niuma graziai , itikinamai tu isgyrei ta nerima is motyvu... bet kiekviena juk reik pradet nuo nulio, nuo kilputes, o kai vientisa neri - mezgi, tai gabalas vis auga auga ir nuo pradziu nebereik pradet na zodziu kolkas baiminuosi, bet niekada nesakau niekada
as irgi paadvokatausiu nerimui is gabaliuku-bent as panasiai kaip Tu galvojau
paskui pradejau is daliu lipdyt tai ka tu-nepalyginsi
daug smagiau, nes paimi maziuka gabaliuka viens du ir yra
ir is karto tau rezultatas
o taip po maziuka gabaliuka sau ir narplioji
be to privalumas kad nereikia su savim tampytis visur didelio mezginio (as visur su savim tampausi siulus ir vaselius-vdrug ikvepimas pagaus)
tai kol kas neriu dar svarkeli kvadratukini, o veliau jau tikiuosi ir suknike isidrasinsiu
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 31, 12:36)
na tikrai kad "nevozmozno ustijat", labai graziai dera parinktos spalvytes.