Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

Lusasita, grozis neispasakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievos19 @ 2008 07 31, 07:02)
Nebuvo laiko prisesti prie kompo . Tikrai grazios idejos ,bet ir daug pigaus kico.Megstu tikra tautodaile.o girtis tikrai nelabai kuo galite mamytes. Sekmes

hah.gif tai "megztoji beretė" esi?
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 07 31, 08:52)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Nieko sau, tautodailė irgi ne visiems patiinka.

Bet kaip ta nuomonė greitai keičiasi, lyg seniau viskas šaunu buvo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

pieva19, ne i ta tema pataikei tada mirksiukas.gif Mamytes, aukstyn vaselius, virbalus ir pirmyn drinks_cheers.gif ir daugiau neeikvokim savo brangaus puslapelio niekinems pastaboms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 31 liepos 2008 - 13:55
Niuma- suknyte prabangiai nereali thumbup.gif thumbup.gif
Lusasita- tavo suknyte isvis super, tikra vasariska, p spalvyte...o pacios figuryte! thumbup.gif wub.gif prie graziai idegusio kuno labai labai tinka...Puikus derinys thumbup.gif
Atsakyti
Niuma, puiki suknelė. Aš pagal tą Karen Millen tuniką dabar neriu. Dar nenusprendžiau dėl ilgio. Jei dengs sėdynę, rodysiu suknelių temoj smile.gif
Lusasita, puiki suknelė taip pat. Spalva labai, man dar vis rožinis periodas tęsiasi wub.gif

O čia kažkas pievų prirašė ..............
Atsakyti
Nu kaip slykstu,kai atsiranda tokiu,kaip pieva19,visos esame skirtingos,jei jai patinka tautodaile,tai nereiskia,kad visos turime ja pamegti schmoll.gif
Visos nerejos saunuoles,nerkite,megzkite ir toliau kurkite nuostabius darbus thumbup.gif Kiekvienos darbelis grazus savaip thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niuma,Lusasita šaunuoles good.gif ,tikros auksarankės clap.gif
Atsakyti
Merginos, aciuks.gif visoms wub.gif
Lusasita, kad nieko ten sudėtingo jug nėra. Aš irgi pirmą kartą nėriau tokį ne vientisą darbuką. Schema yra ir pirmyn smile.gif Siaurinimą ties liemeniu dariau irgi iš tų pačių motyvų, tik paskutinių eilių nenėriau, automatiškai mažesnės gėlytės gaunasi.
Žinokit, pradėjau megzti iš KidMoherio sijoną... Tik mastau.gif ar nesigaus kaip su paskutine suknute- ją irgi kaip sijoną pradėjus buvau hihihi.gif Bet galvoju gal kostiumėlį daryt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 31 liepos 2008 - 21:35
oj niuma graziai , itikinamai tu isgyrei ta nerima is motyvu... bet kiekviena juk reik pradet nuo nulio, nuo kilputes, o kai vientisa neri - mezgi, tai gabalas vis auga auga ir nuo pradziu nebereik pradet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na zodziu kolkas baiminuosi, bet niekada nesakau niekada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 08 01, 00:29)
oj niuma graziai , itikinamai tu isgyrei ta nerima is motyvu... bet kiekviena juk reik pradet nuo nulio, nuo kilputes, o kai vientisa neri - mezgi, tai gabalas vis auga auga ir nuo pradziu nebereik pradet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na zodziu kolkas baiminuosi, bet niekada nesakau niekada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi paadvokatausiu nerimui is gabaliuku-bent as panasiai kaip Tu galvojau
paskui pradejau is daliu lipdyt tai ka tu-nepalyginsi
daug smagiau, nes paimi maziuka gabaliuka viens du ir yra
ir is karto tau rezultatas
o taip po maziuka gabaliuka sau ir narplioji
be to privalumas kad nereikia su savim tampytis visur didelio mezginio (as visur su savim tampausi siulus ir vaselius-vdrug ikvepimas pagaus)
tai kol kas neriu dar svarkeli kvadratukini, o veliau jau tikiuosi ir suknike isidrasinsiu
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 31, 12:36)
dar imesiu, kad neriau pagal sita  mirksiukas.gif

na tikrai kad "nevozmozno ustijat", labai graziai dera parinktos spalvytes. wub.gif
Atsakyti
Na,štai.Pabaigiau clap.gif Priduodu jūsų teismui.Kol dar neišblėso mano euforija,primenu,kad tai pirma suknelė (suaugėliam). ax.gif
user posted image
Atsakyti