Labas visoms nerėjoms ir mezgėjoms
Jetau kokių gražių suknelių na ir iškur jūs tokių sugebėjimų turit merginos.
Pasakykit kur reik pradėti mokytis nerti ir megzti
QUOTE(saldinike @ 2008 07 29, 15:41)
Pasakykit kur reik pradėti mokytis nerti ir megzti
Neturi, kad kas parodytų, pamokintų? Lengviausias variantas būtų.
Aš tai kai kairiarankė, tai pati iš knygų mokaus, nes parodyt nieks nemoka. Skaitau aprašymus ir viską verčiu kitai rankai.
Nevisai i tema bet turiu kompakta su irasu mokantis mezgimo pagrindu, jei kam reikia, prasom, (nors ir angliskai, bet viskas labai vazdziai)
Sveikutės,
štai ir manoji Karen Milen suknutė pagal niumą
Nėriau vien iš motyvų. Naudojau dvigubus Maxius. Jau ir pasipuošt ja spėjau
Ir šiek tiek iš arčiau
Ir šiek tiek iš arčiau
QUOTE(niuma @ 2008 07 29, 19:03)
Sveikutės,
Nu man viskas, kas iš gabaliukų, tas labai
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 25, 09:39)
Man šitos labai gražiai rankovės numegztos
agnieszka.v, puiki, suknytė. Gal gali pasidalinti, kaip reglaną numezgei? Žiūrint į nuotrauką atrodo, kad rankovei iš pažastų iš vis nenuleista. Ar ten rašto motyvas mažėja?
Manau, kad suknelės grožis išryškėtų dar labaiu, ją apsirengus
agnieszka.v, puiki, suknytė. Gal gali pasidalinti, kaip reglaną numezgei? Žiūrint į nuotrauką atrodo, kad rankovei iš pažastų iš vis nenuleista. Ar ten rašto motyvas mažėja?
Manau, kad suknelės grožis išryškėtų dar labaiu, ją apsirengus
Suknelė nerta nuo viršaus. Pečių linijoje palikau vietos abiem rankovėm ir nėriau pačią suknelę žemyn. Pabaigoje ratu apnėriau rankoves. Gavosi gražiai ir užsidėjus gražiai atrodo. Kai bus nuotraukos, įdėsiu
niuma labai graži suknelė ir ta juoda apačioj čiki žiūrisi ir dar kaspinėlis-virvelė. Labai gražiai suderinta
QUOTE(niuma @ 2008 07 29, 19:03)
Sveikutės,
Tikrai labai daili sukne ir taip liuks viskas suderinta
Niuma,saunuole esi.Nerealiai miela ir daili suknute Taisaisi,pati matau. Tik nesuprantu kada laiko randi.Su mano kruopa-jokiu sansu
Niuma,
visoms
Pradžioj galvojau panašią arba tamsesnę pasuknelę siūt. Bet neišsirinkau patinkančios medžiagos. O visai netyčia radau nebrangiai nailoninę pasuknelę, kuri labai gražiai tiko Tai ir juodą juostelę dėl to prisiderinau
kacumota, kad maniškis ramiakas, tik paskutiniu metu tąsyt siūlus pradėjo O šiaip, tai per nepilną mėnesį aš ją pasigaminau.
Pradžioj galvojau panašią arba tamsesnę pasuknelę siūt. Bet neišsirinkau patinkančios medžiagos. O visai netyčia radau nebrangiai nailoninę pasuknelę, kuri labai gražiai tiko Tai ir juodą juostelę dėl to prisiderinau
kacumota, kad maniškis ramiakas, tik paskutiniu metu tąsyt siūlus pradėjo O šiaip, tai per nepilną mėnesį aš ją pasigaminau.
QUOTE(nuosirdi @ 2008 07 29, 14:07)
Gal turit shemute apatiniu gelyciu, ar cia nerta 2 rusiu gelytes ir po to jungta
nertos atskirai, poto sujungtos... 141 gelyte