Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

Labas visoms nerėjoms ir mezgėjoms 4u.gif
Jetau kokių gražių suknelių na ir iškur jūs tokių sugebėjimų turit merginos. thumbup.gif
Pasakykit kur reik pradėti mokytis nerti ir megzti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saldinike @ 2008 07 29, 15:41)
Pasakykit kur reik pradėti mokytis nerti ir megzti blush2.gif

Neturi, kad kas parodytų, pamokintų? Lengviausias variantas būtų.
Aš tai kai kairiarankė, tai pati iš knygų mokaus, nes parodyt nieks nemoka. Skaitau aprašymus ir viską verčiu kitai rankai.
Atsakyti
Nevisai i tema bet turiu kompakta su irasu mokantis mezgimo pagrindu, jei kam reikia, prasom, (nors ir angliskai, bet viskas labai vazdziai) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
štai ir manoji Karen Milen suknutė pagal niumą hihihi.gif
Nėriau vien iš motyvų. Naudojau dvigubus Maxius. Jau ir pasipuošt ja spėjau ax.gif

user posted image

Ir šiek tiek iš arčiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 29 liepos 2008 - 19:04
QUOTE(niuma @ 2008 07 29, 19:03)
Sveikutės,
Nėriau vien iš motyvų. Naudojau dvigubus Maxius. Jau ir pasipuošt ja spėjau  ax.gif

Nu man viskas, kas iš gabaliukų, tas labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 25, 09:39)
Man šitos labai gražiai rankovės numegztos  thumbup.gif
agnieszka.v, puiki, suknytė.  wub.gif Gal gali pasidalinti, kaip reglaną numezgei? Žiūrint į nuotrauką atrodo, kad rankovei iš pažastų iš vis nenuleista. Ar ten rašto motyvas mažėja?
Manau, kad suknelės grožis išryškėtų dar labaiu, ją apsirengus mirksiukas.gif

Suknelė nerta nuo viršaus. Pečių linijoje palikau vietos abiem rankovėm ir nėriau pačią suknelę žemyn. Pabaigoje ratu apnėriau rankoves. Gavosi gražiai ir užsidėjus gražiai atrodo. Kai bus nuotraukos, įdėsiu smile.gif
Atsakyti
niuma labai graži suknelė ir ta juoda apačioj čiki žiūrisi ir dar kaspinėlis-virvelė. Labai gražiai suderinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "molla": 29 liepos 2008 - 20:37
QUOTE(niuma @ 2008 07 29, 19:03)
Sveikutės,
Nėriau vien iš motyvų. Naudojau dvigubus Maxius. Jau ir pasipuošt ja spėjau  ax.gif

Tikrai labai daili sukne ir taip liuks viskas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
Niuma,saunuole esi.Nerealiai miela ir daili suknute wub.gif Taisaisi,pati matau. biggrin.gif Tik nesuprantu kada laiko randi.Su mano kruopa-jokiu sansu doh.gif
Atsakyti
Niuma, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 29 liepos 2008 - 21:15
aciuks.gif visoms wub.gif
Pradžioj galvojau panašią arba tamsesnę pasuknelę siūt. Bet neišsirinkau patinkančios medžiagos. O visai netyčia radau nebrangiai nailoninę pasuknelę, kuri labai gražiai tiko thumbup.gif Tai ir juodą juostelę dėl to prisiderinau smile.gif
kacumota, kad maniškis ramiakas, tik paskutiniu metu tąsyt siūlus pradėjo rolleyes.gif O šiaip, tai per nepilną mėnesį aš ją pasigaminau.
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2008 07 29, 14:07)
Gal turit shemute apatiniu gelyciu, ar cia nerta 2 rusiu gelytes ir po to jungta g.gif

nertos atskirai, poto sujungtos... 141 gelyte mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti