Priminkit mergaitės,kur Kaune tų pasuknelių reik ieškot?
EYA,daili suknute ir graziai prie figuros prigludusi
Eya - labai simpatiška suknutė
QUOTE(eya @ 2008 07 28, 22:12)
A va ir as baigiau saviske, jau teko ir pranesioti tai J.Atkinson Butterfly dress tikiuosi, per daug netis ir neissitampys
labai labai grazu
ir tas pukelis taip mielai atrodo
kokie siuliukai?
dar jei sali ant virsaus nusimegztum tokiu rasteliu tai ir vesesniam vakarui pasipuost
QUOTE(fiona35 @ 2008 07 28, 20:00)
Priminkit mergaitės,kur Kaune tų pasuknelių reik ieškot?
kur savanoriuose buvusi 'trys sezonai' parda, ji kazkaip kitaip dabar vadinas
QUOTE(eya @ 2008 07 28, 21:12)
A va ir as baigiau saviske, jau teko ir pranesioti tai J.Atkinson Butterfly dress tikiuosi, per daug netis ir neissitampys
labai grazi suknute. ir pasuknele tamsi liuks tinka.
Aciukas visoms uz pagyras - ikvepia tolesniems darbams
siulu etiketes neturiu su savim, bet cia ta "andora - angora", kur kazkas jau mezge. Pirkau Midaroj, sumezgiau truputi daugiau nei 1 matkeli, tad sukneles savikaina nerealiai patiko matkelyje 100 g yra 600 - 700 m, dabar tiksliai nepasakysiu, kaina apie 7-8 lt. Is likuciu dar kazka nusinarpliosiu. Gal tinkamesnis butu moheris su silku, bet man mohera duria Na su silku dar galima pakesti, bet pagalvojau, ant nuogo kuno (beveik), dar jei paprakaituosiu, tai uzbadys negyvai. o sitas siuliukas nerealiai svelnus
ai, dar va pilnoj nuotraukoj nesimato karoliuku:
Pasuknelei panaudojau naktinukus (pasirodo, ziauriai sunku gauti vienspalvius, neprirauktus ir siaip be "priedu" ) Gal jei kada rasiu, nusipirksiu ir sviesia pasuknele, bet kol kas ir kontrastuojancia esu visai patenkinta
siulu etiketes neturiu su savim, bet cia ta "andora - angora", kur kazkas jau mezge. Pirkau Midaroj, sumezgiau truputi daugiau nei 1 matkeli, tad sukneles savikaina nerealiai patiko matkelyje 100 g yra 600 - 700 m, dabar tiksliai nepasakysiu, kaina apie 7-8 lt. Is likuciu dar kazka nusinarpliosiu. Gal tinkamesnis butu moheris su silku, bet man mohera duria Na su silku dar galima pakesti, bet pagalvojau, ant nuogo kuno (beveik), dar jei paprakaituosiu, tai uzbadys negyvai. o sitas siuliukas nerealiai svelnus
Pasuknelei panaudojau naktinukus (pasirodo, ziauriai sunku gauti vienspalvius, neprirauktus ir siaip be "priedu" ) Gal jei kada rasiu, nusipirksiu ir sviesia pasuknele, bet kol kas ir kontrastuojancia esu visai patenkinta
Labai gražios Jusų visų suknelės, labai nuoširdžiai pavydžiu, kad taip gražiai sugebat nerti/megzti
Gal turit shemute apatiniu gelyciu, ar cia nerta 2 rusiu gelytes ir po to jungta
Papildyta:
sita man labai grazi, tik galvoju, ar as sugebeciau tokia nusinert, gal kuri galit papasakoto, nuo ko pradeti tokia suknike nerti ir gal yra kur shemute? Aciu
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 07 26, 10:12)
Gal turit shemute apatiniu gelyciu, ar cia nerta 2 rusiu gelytes ir po to jungta
Papildyta:
sita man labai grazi, tik galvoju, ar as sugebeciau tokia nusinert, gal kuri galit papasakoto, nuo ko pradeti tokia suknike nerti ir gal yra kur shemute? Aciu
QUOTE(eya @ 2008 07 29, 12:30)
Aciukas visoms uz pagyras - ikvepia tolesniems darbams
rastas
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 28, 11:46)
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 28, 12:08)
dar as lendu i akis.
sveikos visos, kazkur dinge? aisku kad atsilo ir ko cia sedet prie to komppo, neriat kur pakrumiuos. as visdelto stabdau - puse nakties kamavaus su mintimis nert nenert ta auksine. bandymuka pasidariau - nelimpa man kol kas. nebent bielros prasyt rastelio kaip ji toj zalsvoj dare pagrinda. man noris kad be pasukneles galeciau nesiot... na ir spalva liks kam nors kitam tik ne man. siandien uzsiprasiau kitu siulu, liepe kita sav uzeit. tai kol kas arba ka vaikams greit nunarpliosiu, arba ciupsiu virbalus ir pasibaigsiu pradeta megztinuka ....noras kaip ir yra kazka dirbt, bet neapsisprendziu nei modeliuke nei spalvose. gal perkaitau. maniau staigiai nusiperku siulu ir ryt isvarius i kaima kad neriu neriu, o dabar nezinau ka daryt.