Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(Akire3 @ 2008 07 27, 23:45)
dabar vis kirba mintele arba kazkokia sage tarp papu isegt arba isnert gelyte bet nezinau kur prisegt, ar prie petneseles ar irgi tarp papu. gal ta gelyte su karoliukais pablizgint. as ta kur kaip sarka, man reik kad blizgetu. lotuliukas.gif  ax.gif

gelyte gal dek kaip originale-ten tokia nemaza berods g.gif bet labai graziai atrodo ir be papuosimu thumbup.gif
Atsakyti
O jei juostelė po krūtinę per vidurukią surišta į kaspinuką ax.gif ar jau nusibodo šis akcentas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 27, 22:45)
sveikos,
paklausius jusu patarimu dabar mano krutines dalis atrodo taip
user posted image
o visa sukne mazdaug taip
user posted image

super vaizdelis, atrodai fantastiskai....
beje jei darysi kazkokia gele, tai pradek pagaminus paprasta, o tada deliok ir ziurek ko truksta, ir gal butu gerai ja ant uzsegimo pritvirtinti, tada galesi ir ant petneseles ir po krutine...
bet siaip suknele puiki, isbaigta... Man labai patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,kiek nuostabiu sukneliu prineret,saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ruosiaus krikstynoms,tai nedaug laiko turejau ir prie kompo nebuvo kada prisest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 28, 00:45)
sveikos,
user posted image
o visa sukne mazdaug taip
user posted image
vienu zdoziu daba as jau bent biski labiau patenkinta rezultatu. tikrai tie sonai daug kitaip bendra vaizda sudaro ( nors papu pas mane tikrai ner) bet kazkoks isbaigtumas gavos. paskui vel kilo klausimas del apnerimo virsutines dalies, bet apneriau paprastai - man graziausia. dar buvo kilus ideja ar tai krastus krutines dalies ar per ja visa issiuvinet ale zvyneliais ar karoliais. bet trubut per daug blizges ir darbo nemazai. dabar vis kirba mintele arba kazkokia sage tarp papu isegt arba isnert gelyte bet nezinau kur prisegt, ar prie petneseles ar irgi tarp papu. gal ta gelyte su karoliukais pablizgint. as ta kur kaip sarka, man reik kad blizgetu. lotuliukas.gif  ax.gif
buvau apsivilkus kaime, per anytos gimke, tai tos kurios neneria isgyre, bet zinot kaip gimine - gal nerdista tiesos sakyt. bet siaip patogi ir pavalgius telpi kiek reikia.
Kablys istriges, audziu minti tai auksinei, dar jau nerusiom klausimukas ar jus ja ratu neret ir jei taip ar neskersavo, bet gal keiciant du siulus neskersuotu ir taip.

Na va šitas variantas atrodo puikiai.Dėl gėlės-tai jei jau laaabai norisi gal geriau žiūrėtusi ant petnešėlės,nes jei daryt tarp papų blush2.gif visai užgoš mažą krūtinę(pas mane ta pati problema,ale kai užsidedu lifčiką su dideliais silikonais,visai padoriai gaunas).
Dėl auksinės neabejok imkis darbo kol vasara nesibaigė.Aš nėriau ratu,iš dviejų siūlų,niekas nesiskersavo.Šią savaitę jau pasižadėjau baigt,nes kai taip karšta nutariau daryt be rankovių(bent jau kolkas)
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 28, 07:12)
gelyte gal dek kaip originale-ten tokia nemaza berods  g.gif bet labai graziai atrodo ir be papuosimu  thumbup.gif

QUOTE(Vyna @ 2008 07 28, 07:13)
O jei juostelė po krūtinę per vidurukią surišta į kaspinuką ax.gif ar jau nusibodo šis akcentas  unsure.gif

QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 28, 09:02)
super vaizdelis, atrodai fantastiskai....
beje jei darysi kazkokia gele, tai pradek pagaminus paprasta, o tada deliok ir ziurek ko truksta, ir gal butu gerai ja ant uzsegimo pritvirtinti, tada galesi ir ant petneseles ir po krutine...
bet siaip suknele puiki, isbaigta... Man labai patinka 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(fiona35 @ 2008 07 28, 09:57)
Na va šitas variantas atrodo puikiai.Dėl gėlės-tai jei jau laaabai norisi gal geriau žiūrėtusi ant petnešėlės,nes jei daryt tarp papų  blush2.gif visai užgoš mažą krūtinę(pas mane ta pati problema,ale kai užsidedu lifčiką su dideliais silikonais,visai padoriai gaunas).
Dėl auksinės neabejok imkis darbo kol vasara nesibaigė.Aš nėriau ratu,iš dviejų siūlų,niekas nesiskersavo.Šią savaitę jau pasižadėjau baigt,nes kai taip karšta nutariau daryt be rankovių(bent jau kolkas)

sveikos merginos,
aciu uz nuosirduma ir pastebejimus visus. del to akcento dar mastau, pabandysiu gelyte, jei lips tai lips jei ne - tai nieko nekeisiu.
siandien nuejau vaikui paso keist, Kaune 'berzely', kojos pacios nunese i salia esancia siulu parde 'ABC', kuri atostogaujau iki rugpjucio 4d. maniau varysiu namo, mazius be vezimo ir t.t. bet vel nezinau kaip nuejom i baze, viena drauge isklausinejau kur tiksliai siulu yra. nu ir nusipirkau,tipo tai auksinei, spalva gal ir ne ta kuria isivaizdavau, bet kad labai jau abi derejo (maxi ir yanart). pasiemiau po viena, turiu siandien panert, pasiziuret kaip spalva man limpa ir susitariau kad iki trec man palaiko kitus kamuoliukus. tai tokia lyg ir patenkinta.
user posted image
spalva mxi tokia cia apsviesta, labiau kaip kakavos, tokia naturali. man tokios ryskesnes labiau patinka, bet noris kartais ir naturaliu spalvu.
Atsakyti
dar as lendu i akis. atsiverciau tos karen milen auksines suknes rasteli, bandziau skaiciuot akis, tai tose pirmose trijose eilutes mazdaug 34 akys, o paskui kur tas rastelis su veduoklytem - jau iseina apie 40 akiu. ar cia nieko tokio kad taip padideja???kaip man apsiskaiciuot kiek man ju reik? nors dabar dar tolesnes eilutes paskaiciavau - tai lyg ir issilygina vel 34 akys. tai ar ten pimesnej veduokliu eilutej dapiesta per daug ar ten taip ir turi buti. ir dar pasitikslinimui - ka pliusiukas reiskia. schema turiu tokia
user posted image
aciu uz visa info
kaip man ja geriau nert ratu ar is dvieju daliu. ratu patiko ns prisimatuot gali, bet vel nebus vietos uztrauktukui, kaip su ilindimu
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 27, 23:45)
sveikos,

Nieko nesuprantu... mastau.gif Žmogus šitaip gražiai neria ir dar TP "kažkokį" tįsną megztuką nusižiūri biggrin.gif Ar pirkai?
Labai graži suknutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 28, 13:08)
dar as lendu i akis. atsiverciau tos karen milen auksines suknes rasteli, bandziau skaiciuot akis, tai tose pirmose trijose eilutes mazdaug 34 akys, o paskui kur tas rastelis su veduoklytem - jau iseina apie 40 akiu. ar cia nieko tokio kad taip padideja???kaip man apsiskaiciuot kiek man ju reik? nors dabar dar tolesnes eilutes paskaiciavau - tai lyg ir issilygina vel 34 akys. tai ar ten pimesnej veduokliu eilutej dapiesta per daug ar ten taip ir turi buti. ir dar pasitikslinimui - ka pliusiukas reiskia. schema turiu tokia
user posted image
aciu uz visa info
kaip man ja geriau nert ratu ar is dvieju daliu. ratu patiko ns prisimatuot gali, bet vel nebus vietos uztrauktukui, kaip su ilindimu

Sveika, pabandysiu padėti, kai aš tą suknelę nėriau neskaičiavau jokių akių ir viskas gavosi gerai, gal pasibandyk, mažą pavyzdėlį panerti ir matysi , kad viskas yra gerai, išplatėjimas gaunasi vienu momentu, bet po sekanšios eilės viskas susitvarko... doh.gif Sunku aiškinti... O pliusiukai yra paprasčiausias žemas stulpelis be užmetimo, jei neaiškiai paaiškinau, klausk dar kartą. mirksiukas.gif
Aš nėriau iš dviejų dalių, o užtrauktuko man nereikėjo, nes kaklo iškirptė didelė ir todėl įlendu į tą suknelę be vargo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 28 liepos 2008 - 12:46
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 28, 13:08)
user posted image
aciu uz visa info

O aš nėriau apvaliai,iki pažastų išėmimo mirksiukas.gif Užtrauktuko tikrai nereikia, nebent sumanytum ne tokią iškirptę daryt mirksiukas.gif O pliusiukas ,kaip rašė Laumar - žemas stulpelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 28, 14:08)
user posted image
aciu uz visa info

Aš irgi nėriau ratu iki pažastų išėmimo.Man gražiau šoniukai apgula,kai be siūlių.
O dėl akių skaičiaus menkas aš patarėjas,pati ardžiau vos ne nuo juosmens du kart.
Bet tu jau turi nusinėrus vieną suknią,gali pagal ją skaičiuot.Sunkumas toj suknioj(bent man buvo),kad neriama nuo apačios,ir kol iki juosmens nenuneri,sunku ir matuot.Maniškiai siūlai buvo Maxi(medvilnė 100%),pirkti CasaLanoj,man labai smagiai nėrėsi
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 07 28, 12:20)
Nieko nesuprantu... mastau.gif Žmogus šitaip gražiai neria ir dar TP "kažkokį" tįsną megztuką nusižiūri biggrin.gif Ar pirkai?
Labai graži suknutė 4u.gif

ups prigavai, nepirkau nepirkau to megztinio.blaivus protas nugalejo. as is tikro virbaluose didesne meistre, bet dabar kabli pagavau...

QUOTE(laumar @ 2008 07 28, 12:44)

QUOTE(angulyte @ 2008 07 28, 13:42)

QUOTE(fiona35 @ 2008 07 28, 15:12)

aciu merginos uz patarimus, nei vienas pro sona nepraeis. neriu bandymuka, bet kai neneri ratu uzknisa siulus kaitaliot, nes kilpos kabo, o ta viskoze vis bando isslyst ir issiardyt. paskui turbut nersiu ratu.dar vis mastau ar ne per blanki spalva, bet tokia naturali, gal nieko. reik idegi pagaut per sias dieneles lotuliukas.gif
Atsakyti