Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(Beatos mama @ 2008 07 24, 16:58)
Nerealiai grazios visos suknutes wub.gif  wub.gif  wub.gif
Saunuoles,darbstuoles, thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pritariu Beatos mamai ir tikrai pagyrimų niekada negana tokiems grožiams - visų suknelės tikrai labai nuostabios user posted imageuser posted imageuser posted image
o kad azartas nedingtų, įdedu naujų modeliukų, gal kurios jau ir buvo, bet gal kam ir patiks g.gif thumbup.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 24, 10:05)

sakai 124? aijnu jieškot kur čia jie pasislėpė angel_sadangel.gif:

graži suknia
Atsakyti
Kazkaip visada buvau tos nuomones kad megztos ir nertos suklneles tai bobuciu apredas. Na pamacius tokiu grozybiu kazkaip nuomone pasikeite ax.gif ........O gal ant grazaus kunu viskas graziai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune numegztu suknele is mocheros? Gal zinote kas mezga?
Atsakyti
QUOTE(indreu @ 2008 07 24, 19:05)
Gal kas Kaune numegztu suknele is mocheros? Gal zinote kas mezga?

ieskok skelbimu lentoje-rankdarbiuose
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2008 07 24, 18:55)
Kazkaip visada buvau tos nuomones kad megztos ir nertos suklneles tai bobuciu apredas. Na pamacius tokiu grozybiu kazkaip nuomone pasikeite ax.gif ........O gal ant grazaus kunu viskas graziai atrodo schmoll.gif

nu dar nemacuiau nei vienos bobutes su nerta ar megzta sukne lotuliukas.gif
ju gi tokiu seksy buna ir figura gi isryskina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2008 07 24, 14:54)
sveikos mamos mezgėjos - nėrėjos 4u.gif
nuostabius darbelius jūs čia kuriat...šaunuolės...
aš noriu paklaus FasolkosMamos. Gal tu turi tos suknelės megztos mocherinės raštą??? Labai jau šauniai atrodo. Siūlų turiu...reikia tik raštuko, o šis fantastiškai atrodo...
oi...ups...matau kad jau ne aš viena to raštuko laukiu... 4u.gif

va mergaites visa ka turiu apie ta rasteli sukeliau cia (http://s292.photobucket.com/albums/mm7/nemezide/schemos/suknele/), tik megzdama is rasto ismeciau eiles nuo 87 iki 141, nes butu labai ilgas sijonas, be to sijono schemute turi kelias klaidas, tik gaila nepamenu kur jos yra, taigi mezgant nepatariu aklai sekti schema. jei reikes dar kokios pagalbos rasykit AZ, pagelbesiu 4u.gif 4u.gif
jauciuosi tokia experte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigrida @ 2008 07 24, 14:54)
sveikos mamos mezgėjos - nėrėjos 4u.gif
nuostabius darbelius jūs čia kuriat...šaunuolės...
aš noriu paklaus FasolkosMamos. Gal tu turi tos suknelės megztos mocherinės raštą??? Labai jau šauniai atrodo. Siūlų turiu...reikia tik raštuko, o šis fantastiškai atrodo...
oi...ups...matau kad jau ne aš viena to raštuko laukiu... 4u.gif

va mergaites visa ka turiu apie ta rasteli sukeliau cia (http://s292.photobucket.com/albums/mm7/nemezide/schemos/suknele/), tik megzdama is rasto ismeciau eiles nuo 87 iki 141, nes butu labai ilgas sijonas, be to sijono schemute turi kelias klaidas, tik gaila nepamenu kur jos yra, taigi mezgant nepatariu aklai sekti schema. jei reikes dar kokios pagalbos rasykit AZ, pagelbesiu 4u.gif 4u.gif
jauciuosi tokia experte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://s292.photobuc...schemos/suknele gal taip paprasčiau bus įeiti. 4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 24, 09:05)
ROdayti bandau

nu negaliu nepagirti thumbup.gif wub.gif
jau as kaip svaigsu del sitos suknios... doh.gif wub.gif o dar matau toki grozi tai isvis silpna darosi blink.gif rolleyes.gif
tik beda, kad su savo maziuku tai kaip sraige darbuojuosi - niekaip nepribaigiu teciui megztuko... bet kai tik baigsiu, tai pirmas darbas bus sita suknia. bigsmile.gif tikiuosi kad kitai vasarai galesiu pasipuosti unsure.gif cool.gif
Ingriduska suknia grazi, bet ant grazaus zmogaus dar daugiau pagrazeja drinks_cheers.gif sunkaus darbo ir valios pagalba pasiekei pukius rezultatus thumbup.gif atlygis uz tai - gali drasiai puostis savo nertais ir megztais rubeliais. nail.gif as visuomet zavejausi Tavo darbeliais, o dabar dar ir manekene thumbup.gif Ziurint i Tave tik baltas pavydas ima ir noras ka nors grazaus ir sau sukurti friends.gif
Atsakyti
Štai ir mano paskutinis nėrinys smile.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif labai daili suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 07 25, 00:43)
Štai ir mano paskutinis nėrinys  smile.gif

Labai graži suknelė wub.gif na čia ir grožių užderėjo per kelias dienas thumbup.gif

FasolkosMama, ačiū už schemutę aciuks.gif 4u.gif

Beje, merginos, gal galit kai keliat paveisliukus dėt juos vieną po kitu, nes kai taip šalia, labai išsitempia puslapis ir sunku skaityt blush2.gif

Aš vakar buvau pažiūrėt siūlų, bet nenusipirkau dar rolleyes.gif
pažiūrėjau tokius silkid (šilkas su moheriu siūliniai), tokie atrodo gana malonūs, bet pardavėja sako, jei jautri, tai kanda vistiek doh.gif
tai nežinau ką daryt ... kai taip prisidedu kamuoliuką, tai nesuprantu, ar kanda, ar ne unsure.gif
tai va, tokia dabar turiu dilemą - pirkti, nepirkti ax.gif
gaila būtų darbo, jei paskui negalėčiau nešiot. o kitokių nieko gero nebuvo siūlų, jei tarkim kitai suknei pirkčiau, ne tai iš plonos moheros, o storesnių.
Sako pardavėja, kad dabar nesezonas, tai dėl to nieko gero.
Bet šiandien dar gal į kitą užeisiu pasižvalgyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 25 liepos 2008 - 07:16