Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

FasolkosMama, Akire, dailios sukneles 4u.gif

Nu man jau ta virbaline tai is viso be zodziu!!! doh.gif per 1.5 savaites???? ar tai imanoma? ax.gif imanoma pasirodo...... na gal ziemai apsiimsim, panos, ka? mirksiukas.gif

Ingriduska thumbup.gif kaip visada, o tu ziuriu nedarei kiaurarascio ties krutine wink.gif nu blyn, tik va, as tai taip ir nenumeciau nei vieno kg lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 liepos 2008 - 11:22
QUOTE(fiona35 @ 2008 07 24, 11:56)
Seniai buvau jau čia užsukus su komentarais.Vis kankinuosi su savąja "auksine"suknia.Ardymo buvo-na kokie 5 dideli kartai,smulkesnių nei neskaičiavau.Dabar jau beliko kaklo apdaila ir rankovės.Dar turiu prašymą:patarkit kaip padaryt gražią kaklo apdailą ir apačią..Tą paskutinę eilutę
O apie matytas paskutines suknias-fasolkos mamos- nereali  wub.gif  ,o dar kai paskaičiau per kiek laiko pagaminta,tai visai  mega_shok.gif
Dėl akirės -irgi tik kaušeliai užkliuvo,o su tokiom kojom,nei nereikia jos ilgesnės mirksiukas.gif
Na o ingriduskos-laukiam,laukiam galutinio varianto,kol kas viskas-super

o kokia suknele turi omenyje? g.gif
Atsakyti
Nagi apie šitą vis dar vargstu
user posted image
Atsakyti
Ingriduska - superine suknele, nuodeme butu slepti tokia figura, taigi suknele prigludus super.
Lauriuke - modeliukas pasakiskas, labai faina sukniuke mazajai.

O dabar apie save smile.gif labai noreciau patarimo kokios spalvos ir ilgio pamusalas mano suknei tiktu ir del dirzo minciu truksta... ACIU VISOM UZ IVERTINIMA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 24, 13:19)
Ingriduska - superine suknele, nuodeme butu slepti tokia figura, taigi suknele prigludus super.

O dabar apie save smile.gif labai noreciau patarimo kokios spalvos ir ilgio pamusalas mano suknei tiktu ir del dirzo minciu truksta... ACIU VISOM UZ IVERTINIMA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū.
Aš kai tik pamačiau tavo suknią, pagalvojau, kaip jai tiktų toks kiek blizgus, bet nesmarkiai, chaki ,žaliai geltonas pasijonis:) O ilgis iki suknės apačios koks 20cm.jei platus, o jei prie kūni tai iki kelių plaštaka:)
Atsakyti
va ideju biskeli kam patinka nerti is gabaliuku
user posted image

user posted image
Atsakyti

O dabar apie save smile.gif labai noreciau patarimo kokios spalvos ir ilgio pamusalas mano suknei tiktu ir del dirzo minciu truksta... ACIU VISOM UZ IVERTINIMA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš dar norėjau paklaust, pagal kokią schemą tu apačią mezgei? g.gif ar joje ir buvo nurodyta, kaip platint, ar iš galvos darei? 4u.gif
Atsakyti

Manau, kad reiktu sus visa grozybe eit i audiniu parduotuve ir rinkti ten g.gif
Isskirtine suknutes spalvyte wub.gif ... man regis, tiks ir sviesesne, ir tamsesne pasuknele...
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 07 24, 13:44)
Aš dar norėjau paklaust, pagal kokią schemą tu apačią mezgei?  g.gif  ar joje ir buvo nurodyta, kaip platint, ar iš galvos darei?  4u.gif

visas platejimas pagal schema, mezgasi panasiai kaip serveteles, turiu schemas, tik dabar negaliu idet nuotraukos, internetas labai trukineja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FasolkosMama: 24 liepos 2008 - 14:46
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 24, 15:45)
visas platejimas pagal schema, mezgasi panasiai kaip serveteles, turiu schemas, tik dabar negaliu idet nuotraukos, internetas labai trukineja

Aišku 4u.gif na kai pagaliau prisiruošiu nueit siūlų pažiūrėt, tada apsispresiu, kokią suknę megzt 4u.gif gal šiandien užlėksiu į parduotuvę rolleyes.gif tada žiūrėsiu jau kur tas schemas gaut, jei ką, prašysiu tavęs ir schemos, ir patarimų 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos mezgėjos - nėrėjos 4u.gif
nuostabius darbelius jūs čia kuriat...šaunuolės...
aš noriu paklaus FasolkosMamos. Gal tu turi tos suknelės megztos mocherinės raštą??? Labai jau šauniai atrodo. Siūlų turiu...reikia tik raštuko, o šis fantastiškai atrodo...
oi...ups...matau kad jau ne aš viena to raštuko laukiu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigrida: 24 liepos 2008 - 15:00
Nerealiai grazios visos suknutes wub.gif wub.gif wub.gif
Saunuoles,darbstuoles, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti