Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(bielra @ 2008 07 24, 09:03)
Akire, pabandyk "krūtinėlę" tokiu principu nusinerti..

user posted image

bielra aciu tau uz foto, bandysiu ka nors ta linkme. beda ta kad pradzioj neriau tuos trikampius, paskui sujungiau ir ratu sukne neriau. tai man dabar arba ja ardyt arba kazkaip nukirpt reiktu. itariu kol kas su sonais kazka darysiu. paskui dar imesiu kaip gaunas, kad dar patartumet.
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 24, 09:12)
O man nepatinka kai ji guli, ji išryškina klubų RANKENAS, net bambos skylė matosi.Vis tie siūlai kiek beplatinu, apsivilkus ji patysta į apačią ir vistiek apgula,kaip sasika į celofaną įkišta:)

tokia figura blink.gif griekas jau net minet kazkokias rankenas. Pavydas jama ziurint.. 4u.gif labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 07 24, 10:32)
tokia figura  blink.gif griekas jau net minet kazkokias rankenas. Pavydas jama ziurint..  4u.gif labai graziai atrodo  thumbup.gif

Merginos nesakykite taip, nes aš visą gyvenimą buvau stora, labai labai stora. Tai man iki šiol tikrai atrodo kad aš su tom rankenom,kad tik jos ir matosi,o dar ta bamba taip negraziai, kaip sasyska. Ir kai sakot ,kad gera figūra, tai nuoširdžiai sakau, patikrinu ar ko nesupainiojot, ar tikrai apie mano kalbat:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 24 liepos 2008 - 09:44
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 24, 10:39)
Merginos nesakykite taip, nes aš visą gyvenimą buvau stora, labai labai stora. Tai man iki šiol tikrai atrodo kad aš su tom rankenom, kaip sayska. Ir kai sakot ,kad gera figūra, tai nuoširdžiai sakau, patikrinu ar ko nesupainiojot, ar tikrai apie mano kalbat:)

nors man ir su tais kg grazu visai, bet dabar tai negrazu, o puiku, nuosirdziai ir su baltu pavydu smile.gif Nes ax.gif esu irgi is 'backuciu kastos' blush2.gif tai taip gera ziuret i tokius rezultatus, nulekiau net ziuret kokiais budais tai pasiekei. Verta uz tokia valia daaaug balionu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 24 liepos 2008 - 09:50
QUOTE(Muske @ 2008 07 24, 10:49)
nors man ir su tais kg grazu visai, bet dabar tai negrazu, o puiku, nuosirdziai ir su baltu pavydu smile.gif Nes  ax.gif  esu irgi is 'backuciu kastos'  blush2.gif  tai taip gera ziuret i tokius rezultatus, nulekiau net ziuret kokiais budais tai pasiekei. Verta uz tokia valia daaaug balionu  4u.gif

AČIŪsmile.gif
Atsakyti
Ojei kiek suknelių užderėjo thumbup.gif
Akire - modeliukas ir spalvytė tau labai tinka, tik mergaitės teisingai pastebėjo - tie trikampukai šiek tiek per mažai - norėtųsi, kad jie plačiau nueitų mirksiukas.gif
Lauriuke - graži maža suknytė dar gražesniai mergytei mirksiukas.gif
Ingriduska - ir kas tau čia nepatinka... g.gif Kad priglunda? bigsmile.gif Taigi LIUKS - paryškina gražią figurytę mirksiukas.gif Nieko blogo nematau, tad tik nosį aukštyn ir per savaitgalį "padaryk" tą suknelę - tikrai būsi pasipuošus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ingriduska
tikrai graži suknelė bus, thumbup.gif
nors neužbaigta ir be apdailos jau matosi,koks bus rezultatas.
O dėl figūros,tai ir man tas pats,esu buvusi stora,tai ir dabar dar vis neapsiprantu,kad nebesu tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 07 24, 11:02)
ingriduska
tikrai graži suknelė bus, thumbup.gif
nors neužbaigta ir be apdailos jau matosi,koks bus rezultatas.
O dėl figūros,tai ir man tas pats,esu buvusi stora,tai ir dabar dar vis neapsiprantu,kad nebesu tokia ax.gif

Manau kad puikiai supramntu kaip jautiesi, nes aš nuo 125 kg ir iki 64 kg.niekaip nesutapatinu su savimi:)
Atsakyti
[quote=Mexxica,2008 07 23, 15:08]
Dar keli gražūs modeliukai 4u.gif
user posted image
senų seniausiai ieškau šitos suknios aprašymo ar menkiausios schemutės bet nerandu, man ji be galo graži
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 24, 11:07)
Manau kad puikiai supramntu kaip jautiesi, nes aš nuo 125 kg  ir iki 64 kg.niekaip nesutapatinu su savimi:)

tai jau pratinkis dar megztas suknias nesiot thumbup.gif
as gyvenime nepagalvociau kad tu ne visada tokia buvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 24, 11:34)
tai jau pratinkis dar megztas suknias nesiot  thumbup.gif
as gyvenime nepagalvociau kad tu ne visada tokia buvai  bigsmile.gif

Balzamas mano širdžiai ir mintim. Aš buvau reto storumo:) Ačiū Dievui buvai, tfu tfu gal jau niekada daugiau taip nenutiks:)
Atsakyti
Seniai buvau jau čia užsukus su komentarais.Vis kankinuosi su savąja "auksine"suknia.Ardymo buvo-na kokie 5 dideli kartai,smulkesnių nei neskaičiavau.Dabar jau beliko kaklo apdaila ir rankovės.Dar turiu prašymą:patarkit kaip padaryt gražią kaklo apdailą ir apačią..Tą paskutinę eilutę
O apie matytas paskutines suknias-fasolkos mamos- nereali wub.gif ,o dar kai paskaičiau per kiek laiko pagaminta,tai visai mega_shok.gif
Dėl akirės -irgi tik kaušeliai užkliuvo,o su tokiom kojom,nei nereikia jos ilgesnės mirksiukas.gif
Na o ingriduskos-laukiam,laukiam galutinio varianto,kol kas viskas-super
Atsakyti