Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(Akire3 @ 2008 07 23, 21:22)
sveikos,

o čia maniškė

nusprendžiau kad neri ir mokaisi, kablys istrigo, nagus niešti nerimui. norejau tos auksines - dabar abejoju ar ji mano jegom. o siaip isvada kad reik nert kad tilptum su patogiu liemenuku po ja.
laukiu visko tiesiai sviesiai.

Labai graži suknia thumbup.gif Tik man irgi biškutį kliūna, kad po pažastim tuštoka,trikampėlis nepamaišytų mirksiukas.gif O šiaip viskas labai gražiai, dailiai wub.gif

Ir aš pastebėjau, kad į pavyzdį žiūrint viskas labai aišku ir paprasta atrodo, o kai neri tai ojojoj kiek visokių nesamonių išlenda doh.gif Dabar neriu ir nežinau, koks galutinis rezultatas gausis doh.gif , gal iš vis bijosiu rodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 20:34)
grazi labai suknelė, išgarinus ji ir pailgės ir tikrai atsiras kritimas gražus,  o spalva tai pasakiška...
tik gal aš prie tų kaušelių šonuose primegzčiau tokius intarpus kaip trikampėlius, kad labiau sujungti suknelės pagrindą su kaušeliais....

is tikro labai taiklus pastebejimas, tik as nesuvokiau, kaip ten man issisukt su tais kauseliu apipavidalinimais. reiks pabandyt

QUOTE(qqte @ 2008 07 23, 20:37)
o inerei gumele i virsutine nugaros eile?
gal padetu nuo pasmukimo  g.gif
o siuliukai cia italiski maksiai?

gumeles neineriau, net nepagalvojau. aciu uz ideja. siaip mano peciai platus, ji lyg ir laikos, bet tik nepasitaisyk ir kiek nusmunka. siulai is casa lanos pardos, storesni maxi.

QUOTE(Žiogienė @ 2008 07 23, 20:42)
Labai graži suknia thumbup.gif Tik man irgi biškutį kliūna, kad po pažastim tuštoka,trikampėlis nepamaišytų  mirksiukas.gif O šiaip viskas labai gražiai, dailiai wub.gif

Ir aš pastebėjau, kad į pavyzdį žiūrint viskas labai aišku ir paprasta atrodo, o kai neri tai ojojoj kiek visokių nesamonių išlenda doh.gif Dabar neriu ir nežinau, koks galutinis rezultatas gausis doh.gif , gal iš vis bijosiu rodyt lotuliukas.gif

su tuo pvz, dvi nerejos patare platint pridedant sonuose stulpeliu ir toliau pagal rasta, veliau tk man paciai dasuto, kad reikejo, ne stulp didint, o tarpukuose grandineliu akiu skaiciu didint, butu isdidejusios skyles, butu graziau.
o siaip aciu uz kiekviena patarima, viskas i ideju banka eina.
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 19:46)
Ačiū už pagyras, mezgu aš jau senai, bet čia mano pirma suknelė,  ax.gif  o, kad antros nebus greitu laiku tai faktas, labai jau nuobodus darbas tampa paskutines sijono eiles megzti....  biggrin.gif

Puikus darbas, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o dėl paskutinių eilių pritariu visu 100 proc.,ne kartą tą nuobodybę patyriau,pradžioj rodosi taip greitai bus galas,o nuo pusės rodos vietoj stovi.
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 19:09)
labukas visoms, norejau pasirodyti, ka per atostogas kaime nunarpliojau, neteiskite grieztai, tai pirmas mano toks darbelis.....

nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 07 23, 23:40)
nuostabus darbas  wub.gif

bigsmile.gif 4u.gif puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 23, 21:22)
sveikos,
fasolkos mama jau kitoj temoj pagyriau, bet tikrai nuostabu. po tokiu pirmu darbu man net nesmagu savo nesąmone įdėt. bet pasirodysiu, dzin jei papeiksit, kritika sveikas dalykas. vienu žodžiu čia originalas
user posted image
o čia maniškė
user posted image
pati matau kad toli į lankas nuklydau, bet reikėjo siūlo plonesnio, kad kritimas gautųsi. šiaip aš jos dar negarinau ir foto ji kažkaip trumpoka atrodo. reiks pralygint, nes vakar lyg vos ne iki kelių datempiau. pamušalas šonuose neprikabintas, tai irgi kaip nori taip stovi. nežinau ką su juo daryt. prisiūtas jis nuo krūtinės. kaušeliai įsiūti. dar šleikutės man kažko kliūna, dariau siauras su ta mintim kad rišiu jas už kaklo, bet kai taip surišu, kažkiek nugara pasmunka, tai dabar sukryžiuotos ir prisiūtos prie nugarines dalies. vienu žodžiu draugės giria, bet tik foto pamačiau nesklandumu.kai žiūri i veidrodi visai nieko. gal kada užsidėsiu...
nusprendžiau kad neri ir mokaisi, kablys istrigo, nagus niešti nerimui. norejau tos auksines - dabar abejoju ar ji mano jegom. o siaip isvada kad reik nert kad tilptum su patogiu liemenuku po ja.
laukiu visko tiesiai sviesiai.

Pirmiausia tai kojos yra reto gražumo ir man patinka kad jos nepaslėptos.Todėl ilgis thumbup.gif
MAn ,jei jau kabinėtis, kažkas ne taip su krūtinės kaušeliais, lyg ankštoki pasirodėsmile.gif
O visa kita liuks, supper ir labai labai gražu:)
Papildyta:
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 19:09)
labukas visoms, norejau pasirodyti, ka per atostogas kaime nunarpliojau, neteiskite grieztai, tai pirmas mano toks darbelis..... user posted image

Netekau žado. Spalva nerealiai graži, suknia nerealiai graži, o laikas per kūrį tu numezgei yra irgi iš Fantastikos pasaulio:)
Atsakyti
Akire3, gražu! Spalva thumbup.gif Tik kaušeliai iš ties per maži.. blush2.gif , reiktų jų didesnių arba kitokios formos.. O šiaip visuma man patinka 4u.gif
Atsakyti
turiu savo suknios foto, žinoma nebaigtos, bet nemoku aš įkelti, nu niekaip, o taip norisi komentarųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 24, 07:58)
turiu savo suknios foto, žinoma nebaigtos, bet nemoku aš įkelti, nu niekaip, o taip norisi komentarųsmile.gif

www.talpink.com , įmeti nuotrauką ir kopijuoji pirmąjį adresa mums.. bigsmile.gif
Laukiam su nekantrumu..
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 07 24, 09:00)
www.talpink.com , įmeti nuotrauką ir kopijuoji pirmąjį adresa mums..  bigsmile.gif
Laukiam su nekantrumu..

ROdayti bandau user posted image
GAUNASI
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 24 liepos 2008 - 08:07
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 24, 09:05)
ROdayti bandau user posted image
GAUNASI
user posted image

user posted image

pakomentuosiu kad labai grazi spalva ir suknele graziai guli
ir dar sienu spalva nereali
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 24, 09:08)
pakomentuosiu kad labai grazi spalva ir suknele graziai guli
ir dar sienu spalva nereali

Ačiū už omentarus, ir dar nepelnytus:)

O man nepatinka kai ji guli, ji išryškina klubų RANKENAS, net bambos skylė matosi.Vis tie siūlai kiek beplatinu, apsivilkus ji patysta į apačią ir vistiek apgula,kaip sasika į celofaną įkišta:)
Atsakyti