Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

FasolkosMama, na ir ką gi galima pasakyiti... nu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 20:09)
labukas visoms, norejau pasirodyti, ka per atostogas kaime nunarpliojau, neteiskite grieztai, tai pirmas mano toks darbelis..... user posted image

blink.gif nieko sau pirmas darbelis blink.gif koks bus dešimtas?
Atsakyti
Ačiū už pagyras, mezgu aš jau senai, bet čia mano pirma suknelė, ax.gif o, kad antros nebus greitu laiku tai faktas, labai jau nuobodus darbas tampa paskutines sijono eiles megzti.... biggrin.gif

Atsakyti
Vauuuu wub.gif wub.gif
Kiek laiko reikėjo tai suknelei numegsti???

Aš norėčiau sijono panašaus, bet neina pasirįžti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 19:09)
labukas visoms, norejau pasirodyti, ka per atostogas kaime nunarpliojau, neteiskite grieztai, tai pirmas mano toks darbelis..... [img]http://

Eik tu sauuuu... koks grožis wub.gif
Atsakyti
Prisijunksiu ir aš dar kartą prie pagyrimų thumbup.gif 4u.gif ryžto ir kantrybės turėjimas,kad man taip eitų susikaupti tokiam darbui doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 07 23, 19:34)
Vauuuu wub.gif  wub.gif
Kiek laiko reikėjo tai suknelei numegsti???

Aš norėčiau sijono panašaus, bet neina pasirįžti doh.gif

mezgasi labai greitai, aš ėmiau storesnius virbalus sijonui, o viršui plonus, tai visa suknelę įveikiau per 2 sav. žinoma pasitaikė dienų kai visai neprisėsdavau prie mezginio, taigi manau, kad galima numegzti per 1,5 sav.
darbas malonus, tik sijono apačia mezgėsi sunkiau nes labai išplatėjo iki 1500 akių per eilę. umn.gif

INGRIDZIUK - sunkiausias darbas visame tame turbut ir yra ryžtis tam.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FasolkosMama: 23 liepos 2008 - 20:18

INGRIDZIUK - sunkiausias darbas visame tame turbut ir yra ryžtis tam.... lotuliukas.gif
[/quote]
Tai va kad jo nėra ax.gif doh.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
fasolkos mama jau kitoj temoj pagyriau, bet tikrai nuostabu. po tokiu pirmu darbu man net nesmagu savo nesąmone įdėt. bet pasirodysiu, dzin jei papeiksit, kritika sveikas dalykas. vienu žodžiu čia originalas
user posted image
o čia maniškė
user posted image
pati matau kad toli į lankas nuklydau, bet reikėjo siūlo plonesnio, kad kritimas gautųsi. šiaip aš jos dar negarinau ir foto ji kažkaip trumpoka atrodo. reiks pralygint, nes vakar lyg vos ne iki kelių datempiau. pamušalas šonuose neprikabintas, tai irgi kaip nori taip stovi. nežinau ką su juo daryt. prisiūtas jis nuo krūtinės. kaušeliai įsiūti. dar šleikutės man kažko kliūna, dariau siauras su ta mintim kad rišiu jas už kaklo, bet kai taip surišu, kažkiek nugara pasmunka, tai dabar sukryžiuotos ir prisiūtos prie nugarines dalies. vienu žodžiu draugės giria, bet tik foto pamačiau nesklandumu.kai žiūri i veidrodi visai nieko. gal kada užsidėsiu...
nusprendžiau kad neri ir mokaisi, kablys istrigo, nagus niešti nerimui. norejau tos auksines - dabar abejoju ar ji mano jegom. o siaip isvada kad reik nert kad tilptum su patogiu liemenuku po ja.
laukiu visko tiesiai sviesiai.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 23, 20:22)
o čia maniškė

pati matau kad toli į lankas nuklydau, bet reikėjo siūlo plonesnio, kad kritimas gautųsi. šiaip aš jos dar negarinau ir foto ji kažkaip trumpoka atrodo. reiks pralygint, nes vakar lyg vos ne iki kelių datempiau. pamušalas šonuose neprikabintas, tai irgi kaip nori taip stovi. nežinau ką su juo daryt. prisiūtas jis nuo krūtinės. kaušeliai įsiūti. dar šleikutės man kažko kliūna, dariau siauras su ta mintim kad rišiu jas už kaklo, bet kai taip surišu, kažkiek nugara pasmunka, tai dabar sukryžiuotos ir prisiūtos prie nugarines dalies. vienu žodžiu draugės giria, bet tik foto pamačiau nesklandumu.kai žiūri i veidrodi visai nieko. gal kada užsidėsiu...
nusprendžiau kad neri ir mokaisi, kablys istrigo, nagus niešti nerimui. norejau tos auksines - dabar abejoju ar ji mano jegom. o siaip isvada kad reik nert kad tilptum su patogiu liemenuku po ja.
laukiu visko tiesiai sviesiai.

grazi labai suknelė, išgarinus ji ir pailgės ir tikrai atsiras kritimas gražus, o spalva tai pasakiška...
tik gal aš prie tų kaušelių šonuose primegzčiau tokius intarpus kaip trikampėlius, kad labiau sujungti suknelės pagrindą su kaušeliais....
Atsakyti
FasolkosMama - N E R E A L I A I gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 23, 21:22)
kaušeliai įsiūti. dar šleikutės man kažko kliūna, dariau siauras su ta mintim kad rišiu jas už kaklo, bet kai taip surišu, kažkiek nugara pasmunka, tai dabar sukryžiuotos ir prisiūtos prie nugarines dalies.

o inerei gumele i virsutine nugaros eile?
gal padetu nuo pasmukimo g.gif
o siuliukai cia italiski maksiai?
Atsakyti