Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

Aha, faina šita thumbup.gif
man dar šita 4u.gif
http://lh3.ggpht.com...jpeg?imgmax=400
Tokia elegantiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 07 22, 21:56)
sveikos, kol nusipirksiu siulus VS sijonui, per pora dienu nunarpliojau puse sios tunikos http://public.fotki....eservetele.html Sakau, gal dar kas nors susigundys...  ax.gif  siaip pirma karta neriu ruba is serveteles ir visai nesudetinga  thumbup.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Kaip tai reikia padaryti, nerti milžinišką servetėlę, o po to siusiūti ir petnešėles prinerti??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 23 liepos 2008 - 08:37
Bielra grazi ta suknyte siuloma, tokia maza elegantiska. negalejau nepastebt kad siandien svenciat toki nemenka gyvenimo etapa, su tuo ir sveikinu...taip ir toliau. as jus vysiuos man dar tik 14 isivaziavo...
o sukne dziusta balkone. vakar viska pabaigiau ir beskalbiant iskilo nauju klausimu.ar jus nertus tik rankom skalbiat ar galima i skalbianka.vakar rankom skalbiau. ir kaip dziaunat, suprantu kad ne ant sniuro,paguldziau ant dziovykles tuscios. bet taip norejos ant gyvatuko uzmest, kad per nakti isdziutu blush2.gif , tik suabejojau ar i isdziuvusia buciau dar ilindus. lotuliukas.gif tai kantriai laukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 23 liepos 2008 - 09:38
QUOTE(Virbalai @ 2008 07 23, 00:02)
Na, ačiū už mano puslapėlio reklamą  lotuliukas.gif renku tik tas suknutes, kurios man patinka  ax.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif kai pamačiau taip ir apšalau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 07 23, 10:35)
o sukne dziusta balkone. vakar viska pabaigiau ir beskalbiant iskilo nauju klausimu.ar jus nertus tik rankom skalbiat ar galima i skalbianka.vakar rankom skalbiau. ir kaip dziaunat, suprantu kad ne ant sniuro,paguldziau ant dziovykles tuscios. bet taip norejos ant gyvatuko uzmest, kad per nakti isdziutu blush2.gif , tik suabejojau ar i isdziuvusia buciau dar ilindus.  lotuliukas.gif tai kantriai laukiu.

as jei is maksiuku nerta tai i skalbianka kisu
pastebejau kad nieko blogo neatsitinka
ir dziovinu ant gyvatuko
vakar va pabaigiau linine bliuzele isploviau padzioviau-sian ryte jau sausa ir forma nepakitusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 07 23, 08:40)
Labas rytas!  4u.gif  O man va šita labai faina..., kaip tik turiu nemažai įvairių spalvų siūlų kamuoliukų likusių nuo kitų suknelių..., galima bus panaudoti..  ax.gif

user posted image

KOKIA graži sukaktis:)
Atsakyti
Dėkui, dėkui mergaitės! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na,isties visu sukneles begalo grazios wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 07 22, 21:56)
sveikos, kol nusipirksiu siulus VS sijonui, per pora dienu nunarpliojau puse sios tunikos http://public.fotki....eservetele.html Sakau, gal dar kas nors susigundys...  ax.gif  siaip pirma karta neriu ruba is serveteles ir visai nesudetinga  thumbup.gif

Super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Dar keli gražūs modeliukai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
labukas visoms, norejau pasirodyti, ka per atostogas kaime nunarpliojau, neteiskite grieztai, tai pirmas mano toks darbelis..... user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif nu jo... pirmas darbelis thumbup.gif as vos ir koto neisvirtau nuo grozio mega_shok.gif
Atsakyti