Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(bielra @ 2008 07 21, 22:15)
Laumarthumbup.gif , viena už kitą gražesnės! Tik dar neapsisprendžiu kas, ar suknelės ar mama su dukra..?  bigsmile.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Viliuteee. Laumar, Sonatuole, wub.gif visų suknės fantastiškos ploja.gif swoon.gif

QUOTE(Latina @ 2008 07 21, 17:22)
Ačiū visoms dar kartelį 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Villiute, labai daili suknytė, ypač patiko nugara, tokia gaunasi išeiginė suknelė 4u.gif
Mexxica, kai numegzi, būtinai pasirodyk, pas tave labai gražiai gaunasi mirksiukas.gif

na žiūrėsim kaip ten gausis, reikia dar pradėt pirma lotuliukas.gif bet ačiū už pasitikėjimą blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Ona2008 @ 2008 07 22, 06:58)
Papildyta:
Pradzioje reikia megzti paprastucius rasteliu, kol atsiras igudziai, smulkius, taip lengiau parastis ir rankoves padaryti, o puosti atskiromis detalesmis, Rezultas bus geras, jei tik bus dailus darbas. Prasmatrus rastai sundetingi o drabuzyje ne visuomet atrodo gerai

Na nelaikau savęs žalia mezgime, ir manęs tie raštai negąsdina blush2.gif gąsdina kad siūlai kanda lotuliukas.gif

Papildyta
beje, vakar ėjau po darbo apžiūrėti siūlų, bet nenuėjau... verysad.gif bitė įgėlė vidury miesto doh.gif labai skaudėjo, tai šoviau namo, nes dar kai pranešė per žinias, kad vienai moteriškei nuo įgėlimo blogai baigės, tai persigandau labai unsure.gif bet man laimingai baigės, tik peršti labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 22 liepos 2008 - 07:21
QUOTE(dovyda @ 2008 07 21, 19:34)
Papildyta:
clap.gif labai saunu, kad jungiesi thumbup.gif tik tu cia pas mus sios suknios veterane jau mirksiukas.gif grazi spalvyte, o siulai "summer"?

Viliutee, Sonatuole, Laumar - saunuoles! visu sukneles tiesiog super!!! wub.gif

Ingriduska, o ta trikampi tu pradejai nerti nuo liemens mazdaug ar auksciau?ir dar noriu paklaust, i dvi dalis pasidalinai irgi nuo tos vietos? ax.gif  g.gif man ji irgi letokai neriasi doh.gif vis laukiu kada prasides smulkesni nerimai- rankoves isemimai, o tai tie ratai ratai.... doh.gif

Viliuteee idėja Liuks, pamušalas dabar atrodo nelabai, bet čia ko gero nuotrauka,o va kaspino idėja be proto graži,tik man asmeniškai jis baigiasi negeroje vietoje, ant pačio šiknikaulio, man norėtusi pabaigos kiek aukščiau:)
Laumar kadangi šią suknią mes "DAROM"irgi tai man tavo variantas labai patiko, kalbu apie kakliuką, na man gal net gražiau ,nei orginale.
Dukrytė irgi princesiukas:)
Sonatuole, liuks ,gražu ir dailu:)
Trikampį maždaug nuo liemens, ir į dvi dalis pasidalinau nuo tos vietos, bet man kol kas dar nejauku, nežinau ar gaunasi, kai bus kiek jau daugiau pasimatuosiu:) Nusifotkinsiu, gal Bielra ir angulyte ir Laumar ir Latina visos kurios dirbo tą darbuką dar ką patars:)
Atsakyti
Viliuteee, Laumar, Sonatuole, fantastiskos sukneles wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 07 22, 08:16)
beje, vakar ėjau po darbo apžiūrėti siūlų, bet nenuėjau...  verysad.gif  bitė įgėlė vidury miesto  doh.gif labai skaudėjo, tai šoviau namo, nes dar kai pranešė per žinias, kad vienai moteriškei nuo įgėlimo blogai baigės, tai persigandau labai  unsure.gif bet man laimingai baigės, tik peršti labai  4u.gif

blink.gif
jei nesi alergiska biciu nuodam tai nieko tokio baisaus
o as alergiska tai dabar ne tik i kaima jau vaziuot baisu bet dar ir i miesta iseit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 22, 08:55)
blink.gif
jei nesi alergiska biciu nuodam tai nieko tokio baisaus
o as alergiska tai dabar ne tik i kaima jau vaziuot baisu bet dar ir i miesta iseit  blink.gif

Tai va, šiaip yra kažkada vaikystėj įgėlus, bet nieko nebuvo, o dabar kai tos bitės/širšės pačios kažkokiu brudu užsikrėtusios, tai baisu doh.gif
Atsiprašom už off topic, bet čia šiek tiek susiję, nes ėjau siūlų blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
man neleidzia cituot, o tiek gorzio pamaciau. sveikinimai visoms sukneliu savininkems.
apie savaja patyliu - isvariau i kaima tipo vienai dienai, gavos trim, o mezginys namie liko, vakar vel reikaliukai reikalai. tai siandien nezinau kaip, bet turiu pribaigt. liko tik kauselius rimciau prisiut ir pamusala isiut, iskalbt ir maivytis...vienu zodziu labai stengsiuos, geda pacia. ir kas idomiausia, nagus niesti naujiems siulams ir naujai suknei. noriu tos auksines, bet manau siai vasarai nespesiu jau panesiot, gal man ja kokia sokolado spalvos nert, gal kada rudeni dar pritaikyciau???ar per plona??neapsisprendziu tarp spalvu....
del biciu - reik visada psilobalzamo nesiotis, jis nuo visu alerginiu ir ne ikandimu. as vien del vaiko nesiojuos, nes irgi savaitgali igele bite, iskart tint delnas pradejo.
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 07 21, 13:15)
va aš jei megzčiau moherinę, tai tokio tipo  wub.gif  wub.gif

o gal yra rastelis sitos suknutes?
is moheros niekada nedaryciau sukneles, tik nutystu ir visas grozis baigtusi
Atsakyti
begalo gražios ir nuostabios visos suknutės ir jų modeliukai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Mexxica @ 2008 07 22, 09:00)
Tai va, šiaip yra kažkada vaikystėj įgėlus, bet nieko nebuvo, o dabar kai tos bitės/širšės pačios kažkokiu brudu užsikrėtusios, tai baisu  doh.gif
Atsiprašom už off topic, bet čia šiek tiek susiję, nes ėjau siūlų  blush2.gif  hihihi.gif

o kuom dabar širšės serga g.gif
kad erkės tai žinau bet kad šitie g.gif pirmakart girdžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 22, 10:47)
o gal yra rastelis sitos suknutes?
is moheros niekada nedaryciau sukneles, tik nutystu ir visas grozis baigtusi

Nežinau kaip su tuo ištysimu, bet jei kokybiška, tai nemanau, kad labai turėtų tyst g.gif
Štai raštelis 4u.gif
user posted image

QUOTE(lauma @ 2008 07 22, 10:48)
begalo gražios ir nuostabios visos suknutės ir jų modeliukai wub.gif  wub.gif  wub.gif
o kuom dabar širšės serga g.gif
kad erkės tai žinau bet kad šitie g.gif  pirmakart girdžiu blush2.gif

Na ne tai kad serga, bet nuogingi jų nuodai kai kuriems alergiškiems žmonėms, juk dabar visur chemikalai, prisisiurbia jos nuo augalų nupurkštų ir pan. na aš tiksliai nežinau, taip per tv girdėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
mohera vaseliu? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 22, 11:03)
mohera vaseliu?  schmoll.gif

VIRBALAIS doh.gif jau anksčiau rašiau, kad man tos suknelės modelis gražus, o ne kad vąšeliu 4u.gif
Atsakyti