Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos Nr.10

QUOTE(Rife @ 2008 07 21, 16:40)
Man asmeniškai mocherinės suknelės dailesnės megztos virbalais

superine suknyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2008 07 21, 09:52)
Dovyda, ingriduska  prisijungiu ir aš prie Jūsų suknelės darymo.. Sugalvojau, kad man dar vienos reikia..  lotuliukas.gif , tik biski saviveikla užsiimu, tai nežinau kas gausis..
Va, parodau pradžia..  ax.gif

http://www.talpink.c...30368b59ad.html

clap.gif labai saunu, kad jungiesi thumbup.gif tik tu cia pas mus sios suknios veterane jau mirksiukas.gif grazi spalvyte, o siulai "summer"?

Viliutee, Sonatuole, Laumar - saunuoles! visu sukneles tiesiog super!!! wub.gif

Ingriduska, o ta trikampi tu pradejai nerti nuo liemens mazdaug ar auksciau?ir dar noriu paklaust, i dvi dalis pasidalinai irgi nuo tos vietos? ax.gif g.gif man ji irgi letokai neriasi doh.gif vis laukiu kada prasides smulkesni nerimai- rankoves isemimai, o tai tie ratai ratai.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 21 liepos 2008 - 18:44
Latina, Viliuteee, Laumar - kokios dailios suknelės jūsų wub.gif
Bet žinot ką mergaitės, man ta Karen Milen suknelė niekaip neatsibosta - visos jos variacijos viena už kitą gražesnės thumbup.gif Jau ir pati gundausi tuo rašteliu dar kažką susikombinuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 07 21, 19:20)
Taip pat noriu pasirodyt ką nunėriau aš  blush2.gif  Dabar keliauja pas savinikę  ax.gif
user posted image

Labai graži 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš jau nespėju jūsų girti... wub.gif

galiu tik 100 % pritarti...

QUOTE(angulyte @ 2008 07 21, 20:02)
Latina, Viliuteee, Laumar - kokios dailios suknelės jūsų  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 07 21, 20:02)
Latina, Viliuteee, Laumar - kokios dailios suknelės jūsų  wub.gif
Bet žinot ką mergaitės, man ta Karen Milen suknelė niekaip neatsibosta - visos jos variacijos viena už kitą gražesnės  thumbup.gif Jau ir pati gundausi tuo rašteliu dar kažką susikombinuot  lotuliukas.gif

Laumar, Sonatuole na laaaabai gražu wub.gif
Laumar o dėjai pasijonį?
Aš irgi pritariu, kiek žiūriu, visų gaunasi skirtingos suknelės wub.gif
Ačiū visoms dar kartelį blush2.gif
Atsakyti
Fantastiškos suknelės
Atsakyti

Laumar o dėjai pasijonį?

Taip, siuvo visą pasuknelę, be jos nebūčiau drįsusi eiti doh.gif
Atsakyti
Grazu........ blink.gif Sunku visas ir isvardinti. Daug uzderejo per atostogas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Na, visu be komentaru, labai puikios thumbup.gif
Neuzilgo ir as pademonstruosiu nauja suknute blush2.gif
Atsakyti
Dovyda, siūlai Linie 164, Java - esu ištikima jiems... ax.gif
Atsakyti
Laumar - thumbup.gif , viena už kitą gražesnės! Tik dar neapsisprendžiu kas, ar suknelės ar mama su dukra..? bigsmile.gif
Atsakyti
prid4ti tinkas medvilniniai siuvim o siulai, tik beda kad medvilnes mazai, jei storesnis, 10-30 nr. ,, kasti siulai del to nesustos, bet mezginys ilgiau tarnaus, maziau velsis t5s. Sukneliai mano 56 dysis reikia 3 dideliu riciu 10 nr.

QUOTE(Mexxica @ 2008 07 18, 11:39)
Sveikos  4u.gif
Seniai nieko nemezgiau, nenėriau - gal jau pusę metų, tai žiūriu į jūsų grožybės, rankos niežti tiesiog  lotuliukas.gif
Galvoju apie suknelę, bet ne vasarinę, o jau rudeniui. Turiu tokią viziją, kad turėtų būt iš juodos siūlinės moheros  wub.gif  bet kad turiu bėdą - kanda man ta mohera, nepanešiosiu  schmoll.gif  verysad.gif  tai galvoju gal su kokiu kitu siūliuku dėt? kaip jūs manot? Ir susimaisytų, nekąstų taip, ir nebūtų tokia plona, peršviečiama. Apačią tai galėčiau vien iš siūlinės megzt, aš toką įsivaizduoju tą suknelę platėjančią, ilgis apie kelius.
Dar dėl rašto. Galvojau gal vąšeliu tokiu kriauklyčių raštu, čia kažkuri yra nėrus. Bet kažin ar nesunku ten išplatint būtų tą sijono dalį  g.gif  šiaip labiau virbalais mėgstu, tai irgi turiu raštų variantų  rolleyes.gif
Žodžiu laukiu jūsų patarimų, o tai aš jau pati nebežinau ką daryt  doh.gif  mastau.gif  4u.gif

Papildyta:
Pradzioje reikia megzti paprastucius rasteliu, kol atsiras igudziai, smulkius, taip lengiau parastis ir rankoves padaryti, o puosti atskiromis detalesmis, Rezultas bus geras, jei tik bus dailus darbas. Prasmatrus rastai sundetingi o drabuzyje ne visuomet atrodo gerai

quote=dovyda,2008 07 21, 09:40]
wub.gif thumbup.gif

Latina daili suknele, mes su ingriduska dar "darom " ja drinks_cheers.gif
Papildyta:
aukso zodziai thumbup.gif ir man taip...
[/quote]
Atsakyti