prid4ti tinkas medvilniniai siuvim o siulai, tik beda kad medvilnes mazai, jei storesnis, 10-30 nr. ,, kasti siulai del to nesustos, bet mezginys ilgiau tarnaus, maziau velsis t5s. Sukneliai mano 56 dysis reikia 3 dideliu riciu 10 nr.
QUOTE(Mexxica @ 2008 07 18, 11:39)
Sveikos
Seniai nieko nemezgiau, nenėriau - gal jau pusę metų, tai žiūriu į jūsų grožybės, rankos niežti tiesiog
Galvoju apie suknelę, bet ne vasarinę, o jau rudeniui. Turiu tokią viziją, kad turėtų būt iš juodos siūlinės moheros
bet kad turiu bėdą - kanda man ta mohera, nepanešiosiu
tai galvoju gal su kokiu kitu siūliuku dėt? kaip jūs manot? Ir susimaisytų, nekąstų taip, ir nebūtų tokia plona, peršviečiama. Apačią tai galėčiau vien iš siūlinės megzt, aš toką įsivaizduoju tą suknelę platėjančią, ilgis apie kelius.
Dar dėl rašto. Galvojau gal vąšeliu tokiu kriauklyčių raštu, čia kažkuri yra nėrus. Bet kažin ar nesunku ten išplatint būtų tą sijono dalį
šiaip labiau virbalais mėgstu, tai irgi turiu raštų variantų
Žodžiu laukiu jūsų patarimų, o tai aš jau pati nebežinau ką daryt
Papildyta:
Pradzioje reikia megzti paprastucius rasteliu, kol atsiras igudziai, smulkius, taip lengiau parastis ir rankoves padaryti, o puosti atskiromis detalesmis, Rezultas bus geras, jei tik bus dailus darbas. Prasmatrus rastai sundetingi o drabuzyje ne visuomet atrodo gerai
quote=dovyda,2008 07 21, 09:40]
Latina daili suknele, mes su ingriduska dar "darom " ja
Papildyta:
aukso zodziai
ir man taip...
[/quote]