Įkraunama...
Įkraunama...

Pagaliau ir mes ten nuvažiavom

QUOTE(micefee @ 2010 03 24, 12:33)
[Beje, kodėl nėra nuotraukų iš Oslo? wink.gif Aš prieš savaitę iš jo grįžau, tai nepaliko man didelio įspūdžio...

Na, yra kelios ir iš Oslo pirmoje žinutėje ax.gif buvom Vigelande, centre, senamiestyje ir užmiestyje. Žinoma, lyginant su Stockholmu tai praktiškai nėra ką lankyti, bet kai tikėjausi daug prastesnio vaizdo, tai man visai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, jei pirkot suvenyrus, tai kur jie buvo pigesni gal užmatėt:ax:
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2010 03 24, 18:14)
Dar norėjau paklausti, jei pirkot suvenyrus, tai kur jie buvo pigesni gal užmatėt:ax:

Stokholme tongue.gif Rimtai, ženkliukus, dar kažką su NO atributika pirkom Stokholme smile.gif dabar tikrai nepasakysiu kur, bet buvom tokią šaunią suvenyrų gatvelę užtaikę thumbup.gif ir ne tik suvenyrų... kažkur netoli paskutinio mūsų taško g.gif tiesiog NO labai ribotai pirkom, o Švedijoj tada dar papildomai paėmėm blush2.gif o NO visur kainos panašios susirodė, o ir nieko tokio ypatingo nepirkom, bet magnetukai tai patys brangiausi buvo, daugiau jokioj šaly tokių brangių nematėm schmoll.gif bet ir gražūs rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui uz grazu pasakojima ir superines nuotraukas, geru kelioniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 03 24, 19:32)
o NO visur kainos panašios susirodė, o ir nieko tokio ypatingo nepirkom, bet magnetukai tai patys brangiausi buvo, daugiau jokioj šaly tokių brangių nematėm schmoll.gif bet ir gražūs rolleyes.gif

Taip, suvenyrų parduotuvėse kainos visur vienodos... Ir nemažos. Aš irgi pirkau magnetuką ant šaldytuvo - trolį. thumbup.gif Man kažkaip iš pradžių Oslo nuotraukų nerodė. g.gif Jei niekas nesupyks, prie to pačio įkelsiu savo, nes naujos temos atidarinėti kaip ir neverta.

Oslo opera (architektūrinis šedevras):
user posted image

Oslo panorama nuo operos stogo:
user posted image

user posted image

Prieplauka:
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 25 kovo 2010 - 14:54
Moicefee, cia jusu fotografuoti vaizdai? Jei taip, tai su kokiu placiakampiu objektyvu? ax.gif
Atsakyti
Mano, čia daryti keli kadrai paeiliui ir paskui photoshopu sujungta. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 25, 17:39)
Mano, čia daryti keli kadrai paeiliui ir paskui photoshopu sujungta. wink.gif

Puikiai padirbeta thumbup.gif
Atsakyti
kiek daug nuostabiu photu , negaliu atsigrozeti thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabus vaizdai.
Daug pamatete! Ir priminete mums savo kelione ax.gif
Atsakyti