Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal galit parekomenduoti kokį pigų viešbutuką . Norėtųsi nuskristi savarankiškai ir padeginti pilvuką kokia pora savaitėlių tongue.gif Kiek teko ieškoti, nuskristi įmanoma ir už kokius 400 Lt., bet nakvynė kainą iškelia žiauriai blush2.gif
Atsakyti
[quote=linole,2009 04 15, 22:01]
O idomu, kaip ten tokiu atveju. g.gif

Visada galima nueiti prie interneto ir uzsisakyti viesbuti kuri radot tai paciai dienai, jeigu "gyvai" brangiau imtu. Mes karta su masinos nuoma taip darem - prie langelio pasake kosmine kaina, tai nuejom prie interneto, uzsisakem daug pigiau ta pacia masina, ir vel nuejom prie langelio pasiimti.
Atsakyti
mes šiemet birželį galvojom važiuot į Kiprą arba Maljorką, Kipras kaip ir atpuolė, nes kiek supratau mūsiškiai nebeveš, tai atsikraustau čia biggrin.gif
galvojom ir per lenkus važiuot, bet neaišku kaip su atostogom visiems bus, bet bandysim gaudyt Novaturo spec pasiūlymą, o gal net ir per lenkus prieš kelias dienas galima gauti g.gif
Atsakyti
na mes skrendam geguzes 18-25dienom.Paguera miestelis.Sunna park viesbutis mirksiukas.gif negaliu sulaukti!!! clap.gif vacation4.gif vaziuojam savo chodu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2009 04 20, 12:39)
mes šiemet birželį galvojom važiuot į Kiprą arba Maljorką, Kipras kaip ir atpuolė, nes kiek supratau mūsiškiai nebeveš, tai atsikraustau čia  biggrin.gif
galvojom ir per lenkus važiuot, bet neaišku kaip su atostogom visiems bus, bet bandysim gaudyt Novaturo spec pasiūlymą, o gal net ir per lenkus prieš kelias dienas galima gauti  g.gif

Lenkai paskutiniu minuciu turi didele pasiula, todel manau, kad galima gauti kelione ir pries pora dienu, tik zinoma reikes rinktis tik is esamu viesbuciu, o ju zinoma bus maziau g.gif bet stipriai pigiau gaunasi ax.gif nors neesame vaziave, bet patys pabandyti noretume, ir gal siemet taip pat per lenkus vaziiuosim, nes lietuviai kainas uzsikele labai stipriai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2009 04 20, 15:05)
na mes skrendam geguzes 18-25dienom.Paguera miestelis.Sunna park viesbutis mirksiukas.gif negaliu sulaukti!!! clap.gif  vacation4.gif vaziuojam savo chodu tongue.gif

Labai atsiprašau Kristina, aš dabar tik tavo žinutę pamačiau blush2.gif
Ar dar domina "Mary A Pins" ar jau rezervavotes "Sunna Park" ?
Mums, kaip 3*** tai labai patiko thumbup.gif . Vieta labai dėkinga, viešbutis visiškai ant kranto (beje visiškai smėlėto wub.gif ). Maistas labai įvairus ir skanus (nežinau kam jau ten taip nepatiko nežinau g.gif , šiaip aš pati pakankamai išranki maistui, bet čia jis man labai patiko mirksiukas.gif ). Vienintelis kas mane ten nervino, tai persiėdę vokiečiai, jau nuo pat ryto kiekvienas (-a) po 3 porcijas pusryčių, po 3 bokalus alaus ir guli prie baseino savo išvirtusiais papais, ir šūkaliojasi tarpusavy taip, jog atrodo kad jie visi kurti ir negyvenamoj saloj dry.gif
O šiaip visai patiko viešbutis. Kambarius tvarko kiekvieną dieną, jokių ten apipuvusių sienų ar užrūdijusių vamzdžių, ar tarakonų tai jau nea schmoll.gif , labai tvarkingai ten wub.gif

Mūsų balkonas, tai tas 2 aukšte kampinis (į jūrą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RESPECT...: 20 balandžio 2009 - 18:35
QUOTE(RESPECT... @ 2009 04 20, 16:29)
Labai atsiprašau Kristina, aš dabar tik tavo žinutę pamačiau blush2.gif
Ar dar domina "Mary A Pins" ar jau rezervavotes "Sunna Park" ?
Mums, kaip 3*** tai labai patiko thumbup.gif . Vieta labai dėkinga, viešbutis visiškai ant kranto (beje visiškai smėlėto  wub.gif ). Maistas labai įvairus ir skanus (nežinau kam jau ten taip nepatiko nežinau g.gif , šiaip aš pati pakankamai išranki maistui, bet čia jis man labai patiko mirksiukas.gif ). Vienintelis kas mane ten nervino, tai persiėdę vokiečiai, jau nuo pat ryto kiekvienas (-a) po 3 porcijas pusryčių, po 3 bokalus alaus ir guli prie baseino savo išvirtusiais papais, ir šūkaliojasi tarpusavy taip, jog atrodo kad jie visi kurti ir negyvenamoj saloj  dry.gif
O šiaip visai patiko viešbutis. Kambarius tvarko kiekvieną dieną, jokių ten apipuvusių sienų ar užrūdijusių vamzdžių, ar tarakonų tai jau nea schmoll.gif , labai tvarkingai ten wub.gif

Mūsų balkonas, tai tas 2 aukšte kampinis (į jūrą)

nieko tokio smile.gif mane tas viesbutis tikrai suzavejo,labai labai galvojau ar imti ji uz 300e trim zmonem savaitei su half board ar sunna park all incl.uz 600e... g.gif pasilikau ties sunna park,nes kazkaip su vyru suabejojom kodel jis toks pigus blink.gif ir zinai kas nuleme musu apsisprendima,is tikro ax.gif -ogi kad ten nera kambariuose televizoriaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2009 04 20, 12:39)
mes šiemet birželį galvojom važiuot į Kiprą arba Maljorką, Kipras kaip ir atpuolė, nes kiek supratau mūsiškiai nebeveš, tai atsikraustau čia  biggrin.gif
galvojom ir per lenkus važiuot, bet neaišku kaip su atostogom visiems bus, bet bandysim gaudyt Novaturo spec pasiūlymą, o gal net ir per lenkus prieš kelias dienas galima gauti  g.gif

Mes vaziavom su Tezturu. Galiu pasakyti kad tikrai turint bent kiek proto ir patirties, kelione laisvai galima susiorganizuoti paciam. Mes emem is agenturos vien del to kad su tevais keliavom, tai jie bijojo visokiu ten persedimu ir pan., bet permokejom tikrai daug. Viesbuti uzsisakyti ten be problemu kaip bet kur europoj, o lektuvo bilietus irgi rasti imanoma. O jei vis delto vyksit per agentura, patariu bent pasivazineti po sala patiems, issinuomavus masina, nes musu agenturos siulomos ekskursijos irgi kainuoja 5 kartus brangiau nei iseitu savarankiskai.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 21, 11:30)
Mes vaziavom su Tezturu. Galiu pasakyti kad tikrai turint bent kiek proto ir patirties, kelione laisvai galima susiorganizuoti paciam.

aciu uz info 4u.gif keliausim jau n- taji kartą, tik pirmą kartą ruošiamės be vaikų biggrin.gif , dauguma Viduržemio jūros kurortų išvažinėta thumbup.gif net su dviem mažais vaikais apkeliaujam viską kas įmanoma su nuomota mašina ax.gif va Maljorkoj nebuvom ax.gif
kad galima susiorganizuot tai aišku, tik mes tiksliai nežinom kurią dieną išleis mb atostogų, tai todėl nelabai galim pirkti bilietų iš anksto, tai bandysim žiūrėt ką LT ir PL siūlo ax.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie Don Juan viesbuti?
Don Juan
Atsakyti
QUOTE(puzlee @ 2009 04 21, 15:09)
Kokiame viesbutyje buvot apsistoje?  mirksiukas.gif

Mes gyvenom Santa Ponsoj viesbutyje Marina, nu toks is pigesniu. Normalus toks, standartinis skirtas anglams, ten daug labai panasiu tame regione, su anglisku maistu ir vakarinem programom smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jei tektų rinktis viešbutį Maljorkoje. Rekomenduočiau Hotel Cala Vina. Teko ten ilsėtis. Viskas buvo super.

Atsakyti