Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 10, 19:36)
Po Cala D'Or teko pasivaik62ioti, tikrai labai jaukus miestukas drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif aš jei važiuočiau su šeima tai tik ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 01 10, 18:30)
O tai jums atsauke uzsakyma ar paliko? Ar pakeite kazka?

sekančią dieną pats viešbutis atsiuntė laišką , kad čia įvyko klaida ir liepė atšaukti...., dar neatšaukėm vis neprisiruošiu smile.gif

kainų yra neblogų, aiškų ne po 9 eurus biggrin.gif
įdomūs tie ispanai, nu tai gerai kad ieškau išanksto, o jei taip užsisakai ir išvažiuoji iškart, nuvarai , o ten labadiena klaida doh.gif biggrin.gif
Dabar ieškau El Arenal kurorte, na bet mes ne atostogaut važiuojam, o tik keletui dienų atšvest savo asmeninę šventę, tai ieškau bet ko kur permiegot smile.gif

gal kas esat prkę viešbučius per doyouspain.com, čia kalbėjot apie autonuomą, o gal kas viešbutį pirkę?
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 12 16, 12:17)
o tai tada kur pigesniu variantu ieskotis,as visada ten ziuriu  ax.gif

Man patinka šis puslapiukas, nes apima duomenų bazes ne vieno rezervacinio puslapio:
http://www.hotelscombined.com/
Galiu palygint kainas ir pasirinkt man priimtiniausią variantą smile.gif Kaip rodo patirtis - palyginus tų pačių viešbučių kainas, tikrai booking.com nėra pats pigausiais puslapis...
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2012 01 11, 12:17)
Man patinka šis puslapiukas, nes apima duomenų bazes ne vieno rezervacinio puslapio:
http://www.hotelscombined.com/
Galiu palygint kainas ir pasirinkt man priimtiniausią variantą smile.gif Kaip rodo patirtis - palyginus tų pačių viešbučių kainas, tikrai booking.com nėra pats pigausiais puslapis...

dabar zinosim kur ziuret ax.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 12 12, 11:51)
bent jau mano pigiausias buvo rastas www.doyouspain.com  smile.gif

Kažin ar šis auto nuomos punktas oro uoste dirba visą naktį? Nes skydis vėlyvas, oro uoste būsim tik apie 24val, tai dirbs ten kas nors tokiu metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2012 01 11, 16:10)
Kažin ar šis auto nuomos punktas oro uoste dirba visą naktį? Nes skydis vėlyvas, oro uoste būsim tik apie 24val, tai dirbs ten kas nors tokiu metu? g.gif

Tai nėra autonuomos kompanija, o tik tarpininkai... 4u.gif Atsiliepimai apie juos gana dviprasmiški g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 12, 10:19)
Tai nėra autonuomos kompanija, o tik tarpininkai... 4u.gif Atsiliepimai apie juos gana dviprasmiški g.gif

Nelabai supratau, ką norėjote pasakyti, gal galima plačiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 12, 11:49)
Nelabai supratau, ką norėjote pasakyti, gal galima plačiau?  smile.gif

Siūlo įvairių autonuomos kompanijų automobilius, tiesiog yra nuomos brokeriai... Dėl atsiliepimų, tai yra įvairiausiu, daug iš jų nuomojasi, tai yra labai juos gyriančių, bet yra daug ir neigiamų... 4u.gif Šiaip kainos pas juos gana geros... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 12, 11:01)
Siūlo įvairių autonuomos kompanijų automobilius, tiesiog yra nuomos brokeriai... Dėl atsiliepimų, tai yra įvairiausiu, daug iš jų nuomojasi, tai yra labai juos gyriančių, bet yra daug ir neigiamų... 4u.gif  Šiaip kainos pas juos gana geros... 4u.gif

Nemačiau tokio autonuomos punkto, kad nuomotų brokeriai smile.gif mes oro uoste nuomavomės, tai ten skirtingų firmų tokios kaip registratūros padarytos smile.gif bet eilės buvo tik prie vieno, nes kainos ten superinės biggrin.gif
Atsakyti
Na ir velnias kokių gerų viešbučių išmetė už gerą kainą... Flamboyan Carribe 4* gegužei kainuoja 2500 ltl už kambarį....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 01 12, 11:33)
Na ir velnias kokių gerų viešbučių išmetė už gerą kainą... Flamboyan Carribe 4* gegužei kainuoja 2500 ltl už kambarį....

Udriau, cia ta kaina 2+2 gal? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2012 01 12, 13:36)
Udriau, cia ta kaina 2+2 gal? blush2.gif

2+2 yra kitų viešbučių už gerą kainą smile.gif
Atsakyti