Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nicolle_ @ 2011 12 15, 20:18)
2 žmogiukai, 2 savaitėm (gegužės 15-24d.) galbūt apartamento tipo viešbutukas, HB maitinimo tipas, idealu, kad nebūtu labai nuošalioje vietoje ir jūra ne per toliausia. Maždaug į kokią kainą oriantuotis?

AŠ radau 3* apatramentus už 200 eurų gegužės 15-24 d. dviems žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2011 12 15, 17:39)
Geguzes 15-29 dienomis smile.gif Liko sekantis galvos skausmas - susirast nebrangia nakvyne doh.gif  Gal kas galit ka rekomenduot?

paieskokite booking.com puslapyje,yra neblogu kainu jusu pasirinktu laikotarpiu,galesit pasirinkt,kas tinka ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
Booking vienas iš brangiausių puslapių smile.gif

Ką aš matau tai toks viešbutis Silomar su HB kainuoja už kambari 1400 ltl, HSM REINA DEL MAR 3* 1800 ltl , ROC LEO 3* 1950 ltl ir etc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 12 16, 10:45)

Ką aš matau tai toks viešbutis Silomar su HB kainuoja už kambari 1400 ltl, HSM REINA DEL MAR  3* 1800 ltl ,  ROC LEO  3* 1950 ltl ir etc smile.gif

o tai tada kur pigesniu variantu ieskotis,as visada ten ziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 12 16, 12:17)
o tai tada kur pigesniu variantu ieskotis,as visada ten ziuriu  ax.gif

Man rekomendavo viešbučių Ispanijoje paieškai clever-hotels.com Radau studiją Katalonijoje už tikai nedidelę kainą. Pinigus nuskaitė iškart, jokių bėdų neturėjau. Bet čia kaip suprantu, agentūra, ne rezervavimo sistema. g.gif Tai tada gal ir Udrius kažką panašaus siūlo.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 12 16, 11:45)

Ką aš matau tai toks viešbutis Silomar su HB kainuoja už kambari 1400 ltl, HSM REINA DEL MAR  3* 1800 ltl ,  ROC LEO  3* 1950 ltl ir etc smile.gif

Booking.com už 700lt radau.

O pernai per booking.com ėmėm 2* viešbutį už 100 eurų 3 žmonėms 5 naktims thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai kartais nesuprantu to perdėto burnojimo ant Booking.com - na taip, kai kurių viešbučių kainos gerokai iškeltos, per kitas sistemas ar agentus galima rasti gerokai pigiau, BET dažnai pasitaiko ir tikrai gerų akcijų, plius yra galimybė atšaukti rezervaciją vos ne paskutinę minutę. smile.gif Prieš keletą metų dar teko užsisakyti viešbutį per ispanišką rezervacijos sistemą destinia.com, tuo metu jie kainas siūlė itin geras, dabar lyg ir pakėlę jie kainas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 17 gruodžio 2011 - 14:54
visada iki dabar užsisakinėju per bookingą, ieškau ir kitur bet deja pigiausia radau bookinge. Šiandien užsisakėm rugsėjo mėn 3 naktis, akcija vyksta rugsėjo mėn kaip suprantu, dviviečio kaina be maitinimo 9 eurai, tai nežinau kur čia brangumas.
Hotel Apartamentos Vistasol , jei kam aktualu tai pažiūrėkit nes labai šluoja šiandien jį visi smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau už suklaidinimą, tiką gavau laišką , kad čia buvo ne akcija , o sistema nulūžus doh.gif , ot tai daug laimingų žmonių padarė, per kelias valandas viskas buvo išpirkta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 10 sausio 2012 - 09:17
Gal kas galėtų patarti, kurį kurortą rinktis su mažais pypliukais (2 ir 3 metai). Daug skaičiau apie Alkudiją ir kurortus Alkudijos įlankoj, bet baisu, kad ten bus daug triukšmo, nes pagrindinys vaikų papludimys...o norisi ramiau pabūti, bet kad ir vaikams tiktų. Gal kokį viešbutuką Cala D'or kas žino? Šis miestelis labiausiai patinka, bet nežinau ar tiks su mažais vaikais g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 01 10, 10:16)
Atsiprašau už suklaidinimą, tiką gavau laišką , kad čia buvo ne akcija , o sistema nulūžus doh.gif , ot tai daug laimingų žmonių padarė, per kelias valandas viskas buvo išpirkta biggrin.gif

O tai jums atsauke uzsakyma ar paliko? Ar pakeite kazka?
Man taip pernai renkantis tarpinei nakvynei Barcelonoje buvo: kambario kaina 4 zv viesbutyje pacioje pl. Catalunya, paprastai kainuojancia 150 eur kazkur, paleido po 35. Uzsirezervinom patenkintos. Bet ka tu: skambina po savaites: zmogaus klaida, viesbutis atsaukia, bet galim aperkelti jus kur kitur uz tokia kaina i tokio pat lygio viesbuti arba primokekit. Na, ne, galvoju, kai nukels kur i laukus. O dar anglu k. zinios nespindi, nepasidereciau, tai geranoriskai sutikome nukancelinti. Tiesa, ten per Hotels.com buvo. Bet visose rezervacinese sistemose ta kaina matesi.

Nes tikrai nustebau, kad uz tokia kaina gavote. Mes sppalio men antroje puseje, kai jau sezonas pasibaiges buvo, uz tiek turejome Maljorkoje, Magalufe.
Atsakyti
QUOTE(linele** @ 2012 01 10, 20:14)
Gal kas galėtų patarti, kurį kurortą rinktis su mažais pypliukais (2 ir 3 metai). Daug skaičiau apie Alkudiją ir kurortus Alkudijos įlankoj, bet baisu, kad ten bus daug triukšmo, nes pagrindinys vaikų papludimys...o norisi ramiau pabūti, bet kad ir vaikams tiktų. Gal kokį viešbutuką Cala D'or kas žino? Šis miestelis labiausiai patinka, bet nežinau ar tiks su mažais vaikais g.gif:

Po Cala D'Or teko pasivaik62ioti, tikrai labai jaukus miestukas drinks_cheers.gif
Atsakyti