QUOTE(Gisana @ 2011 08 29, 08:26)
Matyt per daug klausimų užduodate
Aš galiu atsakyti iš asmeninės patirties. Nuomavomės iš www.doyouspain.com
Mašinos nuoma kainavo 50 eurų (čia 5 dienoms lygtais), benzinas 50 eurų (pilnas bakas, tipas buvo full-empty) ir draudimas apie 50 eurų. Tai žodžiu, viskas kainavo apie 150 eurų iš viso. Vairuotojas buvo vienas (už papildomus reikia irgi mokėti).
Dėl mokamų aikštelių tiksliai nežinau. Bent jau pačiame Palmos mieste, tai man rodos visur beveik mokama. Netoli katedros yra požeminė, tai ten vietos dar galima rasti (gal už pusvalandį mokėjom kelis eurus, tai ilgiau palikus tektų nemažai pakloti). O pvz netoli katedros kažkur surasti, tai be šansų, viskas užimta. O jeigu kokiam kitam miestelyje, bent jau mes visada rasdavom nemokamai kur pastatyti. Dar žiūrint apie kokius objektus kalbate. Jeigu vien "sostinėje", tai man rodos daug kur reiks mokėti. O jeigu kituose miestuose ir miesteliuose, tai mes visur statydavom nemokamai.
Kokius objektus jūs norėtumėte aplankyti?
Dėl viešojo transporto nieko nežinau, nes nevažinėjom.
Galite paskaityti mano blogą apie kelionę, gal pravers: http://ritute.blog.c...a-rojus-zemeje/
Aš galiu atsakyti iš asmeninės patirties. Nuomavomės iš www.doyouspain.com
Mašinos nuoma kainavo 50 eurų (čia 5 dienoms lygtais), benzinas 50 eurų (pilnas bakas, tipas buvo full-empty) ir draudimas apie 50 eurų. Tai žodžiu, viskas kainavo apie 150 eurų iš viso. Vairuotojas buvo vienas (už papildomus reikia irgi mokėti).
Dėl mokamų aikštelių tiksliai nežinau. Bent jau pačiame Palmos mieste, tai man rodos visur beveik mokama. Netoli katedros yra požeminė, tai ten vietos dar galima rasti (gal už pusvalandį mokėjom kelis eurus, tai ilgiau palikus tektų nemažai pakloti). O pvz netoli katedros kažkur surasti, tai be šansų, viskas užimta. O jeigu kokiam kitam miestelyje, bent jau mes visada rasdavom nemokamai kur pastatyti. Dar žiūrint apie kokius objektus kalbate. Jeigu vien "sostinėje", tai man rodos daug kur reiks mokėti. O jeigu kituose miestuose ir miesteliuose, tai mes visur statydavom nemokamai.
Kokius objektus jūs norėtumėte aplankyti?
Dėl viešojo transporto nieko nežinau, nes nevažinėjom.
Galite paskaityti mano blogą apie kelionę, gal pravers: http://ritute.blog.c...a-rojus-zemeje/
zinokite jau jusu straipsni 2 kartus perskaiciau ir tikrai labai labai dekoju jis labai geras. nes tiek sau medziagos radau reikalingos kiek kitur turbut net neimanoma butu rasti. beto ir seip as pagal jusu sudaryta zemelapi norejau vaziuoti aplink mallorca.
o jus apie masinos kaina visa iskarto suzinojot ar tik nuvikus pasimti?
beja internetu nuomavotes masina ar vietoj?
beja o aplankyti tau nemazai noreciau ne is pacios palmos o is jusu sudaryto sarasiuko nes jis man labai labai patiko. ir uz ji as jum esu labai labai dekinga.