Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Gisana @ 2011 08 29, 08:26)
Matyt per daug klausimų užduodate biggrin.gif
Aš galiu atsakyti iš asmeninės patirties. Nuomavomės iš www.doyouspain.com
Mašinos nuoma kainavo 50 eurų (čia 5 dienoms lygtais), benzinas 50 eurų (pilnas bakas, tipas buvo full-empty) ir draudimas apie 50 eurų. Tai žodžiu, viskas kainavo apie 150 eurų iš viso. Vairuotojas buvo vienas (už papildomus reikia irgi mokėti).
Dėl mokamų aikštelių tiksliai nežinau. Bent jau pačiame Palmos mieste, tai man rodos visur beveik mokama. Netoli katedros yra požeminė, tai ten vietos dar galima rasti (gal už pusvalandį mokėjom kelis eurus, tai ilgiau palikus tektų nemažai pakloti). O pvz netoli katedros kažkur surasti, tai be šansų, viskas užimta. O jeigu kokiam kitam miestelyje, bent jau mes visada rasdavom nemokamai kur pastatyti. Dar žiūrint apie kokius objektus kalbate. Jeigu vien "sostinėje", tai man rodos daug kur reiks mokėti. O jeigu kituose miestuose ir miesteliuose, tai mes visur statydavom nemokamai.
Kokius objektus jūs norėtumėte aplankyti?
Dėl viešojo transporto nieko nežinau, nes nevažinėjom.
Galite paskaityti mano blogą apie kelionę, gal pravers: http://ritute.blog.c...a-rojus-zemeje/  4u.gif

zinokite jau jusu straipsni 2 kartus perskaiciau ir tikrai labai labai dekoju jis labai geras. nes tiek sau medziagos radau reikalingos kiek kitur turbut net neimanoma butu rasti. beto ir seip as pagal jusu sudaryta zemelapi norejau vaziuoti aplink mallorca.

o jus apie masinos kaina visa iskarto suzinojot ar tik nuvikus pasimti?
beja internetu nuomavotes masina ar vietoj?

beja o aplankyti tau nemazai noreciau ne is pacios palmos o is jusu sudaryto sarasiuko nes jis man labai labai patiko. ir uz ji as jum esu labai labai dekinga. blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaller @ 2011 08 29, 06:43)
Sveiki visi as vel turiu klausima. taip niekas ir konkriaciai nepasako kiek kainuotu masina malijorkoj issinuomuoti nesvarbu kuriam laikui. esme tokia kad kiek isviso reikia susimoketi nuomos punkte kokia ta kaina buna visa nes ka raso agenturosia tai kaip supratau ta kaina tik dalele to ka reikia dar damoketi. kiek pvz uz kura jie ima? ir dar seip klausimas kaip ir ten kazkur jau buves. o nemokamu aiksteliu bus daug ar reikes prie kiekvieno objekto vis moketi uz palikima stovejima pasinos?  labai prasau atsakykit bei jeigu galima patarkite kaip elgtis ir ka daryt nes tikrai labai sunku . blush2.gif  blush2.gif

beja o kuo pigiau gaunas masina ar viesuoju transportu? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Aš iš savo patirties parašysiu, jau gal ir pasenusi bus, bet kainos, manau, panašios ir šiemet. Mes Maljorkoj buvom 2010-03 mėn.
Mašiną nuomavom iš čia http://www.economycarrentals.com, mašina buvo Opel Meriva - pritaikyta penkiems suaugusiems ir jų lagaminams, už penkias dienas sumokėjom 130 eurų, nuvažiavom apie 800 km. Kuro (buvo dyzelis) kaina 1.03 Euro, mes viso neišvažinėjom. Beje, nuomojantis mašiną paprašė 68 eurų užstato, už kurą - čia tam, kad jei grąžintumėme auto ne su pilnu baku kuro, tuomet jie pasiimtų tuos 68 eurus. O kadangi, grąžinom su pilnu baku, tada kelionės pabaigoj tuos pinigėlius grąžino. Beje automobilį buvom užsisakę iš anksto, pasiėmėm Palmoj iš oro uosto ir kelionės pabaigoj pristatėm į oro uostą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaller @ 2011 08 29, 17:16)
zinokite jau jusu straipsni 2 kartus perskaiciau ir tikrai labai labai dekoju jis labai geras. nes tiek sau medziagos radau reikalingos kiek kitur turbut net neimanoma butu rasti. beto ir seip as pagal jusu sudaryta zemelapi norejau vaziuoti aplink mallorca.

o jus apie masinos kaina visa iskarto suzinojot ar tik nuvikus pasimti?
beja internetu nuomavotes masina ar vietoj?

beja o aplankyti tau nemazai noreciau ne is pacios palmos o is jusu sudaryto sarasiuko nes jis man labai labai patiko. ir uz ji as jum esu labai labai dekinga. blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

Labai malonu tokius žodžius girdėti 4u.gif
Už auto nuomą pilną kainą sužinojome tik nuvykus į vietą. Niekur nesidėjom ir mokėjom... Nuomavomės internetu, nes buvo galima atšaukti nemokamai. Jeigu Jus domina pilna kaina tam tikro automobilio, galite jiems parašyti elektroninį laišką, gal jie atsakys smile.gif
ir jeigu vykti į Maljorką, tai verta aplankyti ne tik Palmą, bet ir visą salą, nes ji tikrai nedidelė, o visai apžiūrėti pakanka poros dienų drinks_cheers.gif
Atsakyti
NOrejau paklausti o visos jus nuomavotes masinas per interneta ar buvo tokiu kurios tik nuvykusios nuomavosi oro uoste??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
o tai neseniai niekas nebuvot mallorcoj kad nieko nerasote? verysad.gif

butu labai idomu suzinoti geriau nuomotis per interneta ar nuvykus ten kaip geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaller @ 2011 09 02, 09:07)
o tai neseniai niekas nebuvot mallorcoj kad nieko nerasote? verysad.gif 

butu labai idomu suzinoti geriau nuomotis per interneta ar nuvykus ten kaip geriau? g.gif

as dar nebuvau, bet jau suzinojau kad apsimoka labiau internetu uzsakyneti smile.gif

visu pirma tai daug patogiau uzsirezervuoti internetu, atskrendi ir gauni masina oro uoste. o taip turi dar ieskoti nuomos punkto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaller @ 2011 09 03, 13:29)
Ar tikrai nes labai idomu sitas varijantas jeigu taspat tai mes ten nuvyke uzsisakom ir iskas.

Keistus klausimus užduodate, nes niekas nepasakys vieno teisingo atsakymo, nes galima surasti tiek vietoj super duper pigią vietinę nuomos agentūrą, ypač jei ne sezono metas ir turi puikius derybinius įgūdžius, tiek internetu, juk priklauso kokioj nuomos kompanijoj ir už kokią sumą žiūrite automobilį. Jei randama gera akcija, aš už išankstinę nuomą internetu.
Atsakyti
Mes rugpjucio vidury buvom Maljorkoj, Palmoj, bet turejom tik viena diena ten. Ne nemanem, kad bus problema gauti masina, o va, perejom 8 agenturas ir ne vienos masinos laisvos nebuvo tai dienai. Todel kita kart uzsisakysim tik internetu, nes nebesinori daugiau tokiu nuotykiu smile.gif
Atsakyti
Mane siuo metu labai domina viesbuciai maljorkoi, noreciau uzsisakyti gera viesbutuka 3 ar 4 zv. ne Palmoj, kokiam nors rajone kur daugiau anglu, nei vokieciu smile.gif vokiskai visai nieko nesuprantu biggrin.gif gal ka pasiulyt galit?
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2011 09 05, 17:26)
Mane siuo metu labai domina viesbuciai maljorkoi, noreciau uzsisakyti gera viesbutuka 3 ar 4 zv. ne Palmoj, kokiam nors rajone kur daugiau anglu, nei vokieciu smile.gif vokiskai visai nieko nesuprantu biggrin.gif gal ka pasiulyt galit?

Sveikute 4u.gif
na su viesbutuku as pavargau kol nusprendziau kuri doh.gif biggrin.gif manau pirmiausia isirink kriterijus pagal kuriuos rinktumeis ax.gif Tarkim as norejau vietos kur maziau turistu sarsalyno,taip kad butu salia papludimiuko smile.gif Taigi po to rinkausi info ir galiausiai jau uzsisakiau Cala dor kurorte cia butu rytine pakrante,o viesbutukas Barcelo playa,jis 3 zv,as emiau HB.

Na tiesiog ivertink kas tau svarbu renkantis viesbuty,bus lengviau isirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2011 09 07, 12:41)
Sveikute 4u.gif
na su viesbutuku as pavargau kol nusprendziau kuri doh.gif  biggrin.gif  manau pirmiausia isirink kriterijus pagal kuriuos rinktumeis ax.gif Tarkim as norejau vietos kur maziau turistu sarsalyno,taip kad butu salia papludimiuko smile.gif Taigi po to rinkausi info ir galiausiai jau uzsisakiau Cala dor kurorte cia butu rytine pakrante,o viesbutukas Barcelo playa,jis 3 zv,as emiau HB.

As irgi ties situ sustojau smile.gif geras, matyt ir mano tokie pat kriterijai, kaip jusu smile.gif o kokius dar ziurejot, na kurie patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2011 09 08, 06:49)
As irgi ties situ sustojau smile.gif geras, matyt ir mano tokie pat kriterijai, kaip jusu smile.gif o kokius dar ziurejot, na kurie patiko smile.gif

Na va matai sutampa kriterijai thumbup.gif as kai ziurinejau tai visus viesbutukus tam regione Cala dor,dar patiko Inturotel Cala esmeralda,Inturotel cala azul park ir dar vienas Rocador playa 4u.gif
Taciau isirinkau Barcelo,kadangi mes busim tryse,vaikas 7m ir kaina mums kaip 3 buvo gera uz HB,nes kt viesbuciai buvo tik kambariukas vos ne uz ta pacia kaina arba net daugiau unsure.gif
O jus keliese busit ir kada zadat skristi?mes tai spalio 21d ax.gif
Atsakyti