QUOTE(Doncia @ 2011 08 24, 18:46)
Matai, doyouspain.com yra tik tarpininkai, tai jie tau daug pasakų gali prirašyti, o atvykus į konkretų nuomos punktą gali atsirasti "papildomų" sąlygų
Jie kažkur net taisyklėse yra įsirašę, kad neatsako už konkrečių nuomotojų sąlygų pakeitimus.
Nors pats nuomojausi per juos ne vieną kartą, kadangi geriausią kainą vis tiek pasiūlydavo
Mašinos visada naujos papuldavo
Ir dabar spalio mėn. per juos nuomosiuosi (Žironoj). Dar kas pas juos gerai, tai nemokamas atšaukimas ir jokių rezervavimo mokesčių. Kadangi kainos kartais nukrenta tam pačiam laikotarpiui, tai verta karts nuo karto patikrinti, aš dažnai iš naujo rezervuoju, o seną rezervaciją atšaukiu, taip nuo pradinės kainos esu iki 20 EUR mažiau mokėjęs.
Standartinis draudimas yra su franšize. Nuvykus į nuomos punktą dažnai pareikalaujam įgyti papildomą draudimą su 0 franšize arba reikalauja užstato kažkas apie 500 EUR.
na taip tikiu visi jie gudriai susuka
tarp eiluciu pasiskaityt
del to ir noriu sikart ta full/full varijanta
nes kanaruose kai prisiskaiciavo ten jie uz benza kedute tai vietoj 80 gavos 180
,mes tik rezervavom internetu o mokejom ten nuvyke vietoj tai ir pakalkuliavo tada.Nepamenu per kokia firma uzsakinejau
vis dar tebelaukiu emailo is doyouspain apie tas salygas,kolkas tyla,nors ju fuel policy rasoma apie ta varijanta
tai kol kas klausimas atviras
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 08 24, 14:31)
Jei rasit kokių gerų variantų pasidalinkit nuoroda
Beje, kada keliaujate į Maljorką?
butinai pranesiu,dar vis laukiu emailo ir ieskausi per google
mes spalio 21d lekiam
o jus kada?
Papildyta:
QUOTE(akušeryte @ 2011 08 24, 18:00)
Sveiki keliautojai
planuoju savo povestuvine kelione kuri bus birzelio pradzioje, paziurejau kad per booking.com jau galima rezervuotis ir kainos neblogos. pries kiek laiko jus rezervavotes viesbucius?
na as tai pirma skrydi visada susiveikiu o po to viesbutuka
mes spalio men lekiam dar neturiu viesbutuko ieskau per kelis saitus ir lyginu
tai man booking brangesnis is visu