Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 08 17, 21:16)
Sveikos, netikėtai nusprendėmė spalio pabaigoj aplankyti Maljorką (tikimės sėkmingai užbaigti vasarą biggrin.gif ) pradėjau skaityti senas temas, bet lyg ir neradau labiausiai rūpimo klausimo dėl mašinos parkavimo g.gif  Galvojame apsistoti Magalufe. Viešbučio informacijoje teigiama, kad parkingui vietos nėra. Bet kadangi jau bus kaip ir pasibaigęs sezonas, mažiau turistų, galbūt, būtų įmanoma rasti kokių nemokamų aikštelių, kad ir toliau nuo viešbučio? g.gif  ar ten tokių kaip ir nemokamų vietų nėra? Kiek tada maždaug kainuoja mokamos aikštelės? g.gif  Šią vasarą išsinuomavome automobilį keliaudami po Rodo salą,tai ten su parkingu, net pačiam sezono įkarštyje nebuvo jokių problemų - net prie lankytinų objektų buvo galima rasti nemokamas aikšteles, tuo tarpu, kai buvome žemyninėje Ispanijoje (Lloret, Barselona, Tossa) džiaugėmės, kad vis dėl to keliavome viešuoju transportu. Taigi,  labai domina, o kaip vis dėlto yra Maljorkoje? 4u.gif

Parkingo (aiskteles) prie viesbucio gal ir nerasit, jei jau raso kad nera. Bet nemokamu aiksteliu paciam mieste tikrai rasit ir ne viena. Ir siaip kur gatveje pasistatyt masina jei trumpam kur, rasit manau.
Atsakyti
sveiki visi:)

norejau paklausti ar maljorkoj kanors imanoma nuveikti pamatyti be isnuomoto automobilio? jeigu kas taip keliavot butu malonu kad pasidalintumete ispudziais. dekui iskarto.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bente @ 2011 08 20, 21:32)
Ji populiari, tik gal truputi per brangi lietuviskai kisenei smile.gif

Nereikia tik pasakų sekti ir kurti mitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaller @ 2011 08 23, 21:27)
sveiki visi:)

norejau paklausti ar maljorkoj kanors imanoma nuveikti pamatyti be isnuomoto automobilio? jeigu kas taip keliavot butu malonu kad pasidalintumete ispudziais. dekui iskarto.
blush2.gif

Aš esu keliavusi tik visuomeniniu transportu. Visai normalus keliavimo būdas, jei nesi įpratęs keliauti vien automobiliu. Tik tiek, kad užtrunkama ilgiau, nei apvažiuojant su mašina. Autobusų grafikus galima rasti internete, stotyse, informacijos centruose ir pačiuose autobusuose. Kainos labai normalios. Reikia atkreipti dėmesį, kad ne sezono metu į kai kurias vietas vykstama rečiau arba visai nevykstama. As esu keliavusi spalio menesi, tai jokiu bedu del grafiku nebuvo, viskas vyko vasaros sezono grafiku.

Jei 2009 m. pasakojimas tinka, maniškis čia.

Papildyta:
QUOTE(Doncia @ 2011 08 23, 21:31)
Nereikia tik pasakų sekti ir kurti mitų smile.gif

As buvau sezono pačioje pabaigoje, keliavom savarankiskai, rinkomes pigesnes nakvynes, maitinomes dažniausiai prekybcentryje pirktais produktais - tai man visai nebrangiai gavosi. Bet keliaujant su agentura, o dar sezono ikarstyje gali buti, kad nepigu. Nors tas :pigu" labai neapibrėžtas dalykas. Lyginant su Turkija, Ispanijoje brangiau.
Atsakyti
sveiki 4u.gif turiu klausimeli apie auto nuomos salygas,gal kas zinot? mes norim nuomoti savaitei ir paemus masina su pilnu baku grazinti ja taip pat su pilnu smile.gif nes ne visos kompanijos taip daro unsure.gif gal kas susidure galetu patarti kokia firmele ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2011 08 24, 01:28)
sveiki 4u.gif  turiu klausimeli apie auto nuomos salygas,gal kas zinot? mes norim nuomoti savaitei ir paemus masina su pilnu baku grazinti ja taip pat su pilnu smile.gif  nes ne visos kompanijos taip daro unsure.gif  gal kas susidure galetu patarti kokia firmele ax.gif  4u.gif

Mes nuomavomės iš Sixt'o, tai paėmėme su pilnu baku, tai taip reikėjo ir grąžinti. Bet čia man buvo pasisekę, jog buvau gavęs kainas thumbup.gif , nes įprastai tai brangi kompanija. Bet aptarnavimo kokybė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man Maljorka su bilietais, 6 dienoms, 3* viešbučiu, maistu, mašina kainavo 700 lt. Tai brangiai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 24 rugpjūčio 2011 - 08:02
QUOTE(Tete2006 @ 2011 08 24, 04:44)
Mes nuomavomės iš Sixt'o, tai paėmėme su pilnu baku, tai taip reikėjo ir grąžinti. Bet čia man buvo pasisekę, jog buvau gavęs kainas thumbup.gif , nes įprastai tai brangi kompanija. Bet aptarnavimo kokybė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O tai pasiseke tikrai drinks_cheers.gif tai va iras ieskau tos sekmes ax.gif nes kanaruose tai kai dave su pilnu baku taio grazint su tusciu,po to jau nori nenori reik vazineti ir taskyti benza biggrin.gif sikart nenoriu sav ant ratu duodis bent kelias dieneles aplekti,o po to parelaxuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 08 23, 20:38)
Aš esu keliavusi tik visuomeniniu transportu. Visai normalus keliavimo būdas, jei nesi įpratęs keliauti vien automobiliu. Tik tiek, kad užtrunkama ilgiau, nei apvažiuojant su mašina. Autobusų grafikus galima rasti internete, stotyse, informacijos centruose ir pačiuose autobusuose. Kainos labai normalios. Reikia atkreipti dėmesį, kad ne sezono metu į kai kurias vietas vykstama rečiau arba visai nevykstama. As esu keliavusi spalio menesi, tai jokiu bedu del grafiku nebuvo, viskas vyko vasaros sezono grafiku.

Jei 2009 m. pasakojimas tinka, maniškis čia.

Papildyta:
As buvau sezono pačioje pabaigoje, keliavom savarankiskai, rinkomes pigesnes nakvynes, maitinomes dažniausiai prekybcentryje pirktais produktais - tai man visai nebrangiai gavosi. Bet keliaujant su agentura, o dar sezono ikarstyje gali buti, kad nepigu. Nors tas :pigu" labai neapibrėžtas dalykas. Lyginant su Turkija, Ispanijoje  brangiau.

dekui tavo pasakojimas tikrai pravers man.

Pvz taip keliauti kad ryte isvarai i koki kaima pabuni jame prasitrankai visa diena o vakare gryzti. gal kas taip keliavott ir ka patart galetumet? smile.gif nes mano kompanija tikrai nenores taip kad isvarai ir nakvoji kitur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaller: 24 rugpjūčio 2011 - 11:54
Aš irgi esu automobilio nuomos paieškose. Peržiūrėjau tą Sixt'ą tai labai brangu doh.gif Šią vasarą keliaudami po Rodą nuomavomės auto iš instantcars.eu, kaina buvo labai gera, be to, ėmėm nors ir ilgam laikui, bet automobilį gražinome pilnu kuro baku. O dabar jau Maljorkoje nors kainos ir geros tame puslapyje, bet visur reikia tuščiu gražint.. o kaip su vietinėmis agentūromis? g.gif gal kaip nors galima susitarti, kai auto imi vos kelioms dienoms?

Atsakyti
QUOTE(smaller @ 2011 08 24, 12:52)
Pvz taip keliauti kad ryte isvarai i koki kaima pabuni jame prasitrankai visa diena o vakare gryzti. gal kas taip keliavott ir ka patart galetumet? smile.gif nes mano kompanija tikrai nenores taip kad isvarai ir nakvoji kitur.

Tai mes praktiskai taip ir keliavome. Tik vieną kartą keitėme viešbutį, kad būtume arčiau objektų, esančių kitoje salos dalyje. Juk su automobiliu kai važinėjama, galima važinėti ir iš vieno taško - tiek ten tos Maljorkos yra. O su autobusais valanda kita kelio, o jei dar reik persėsti kažkur, jau daug reiškia. Bet įmanoma. drinks_cheers.gif

Nežinau, kiek Jūs būsite Maljorkoje. Bet jei važiuočiau kokiai 10 nakvynių ar daugiau su tikslu pažinti salą, vis tik rinkčiausi 2-3 skirtingas vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 24 rugpjūčio 2011 - 12:27
ziurejau ir as ta six't a,nieko sau kainytes doh.gif ale plesia uz sav pigiausiai 135 svarai,is kt saito galima 2 sav uz tokia sumele smile.gif as dar ziuriu doyouspain puslapi.radau kad ten galima full/full ir full/empty,parasiau emaila jiems pasitikslinti,ten kainos padorios smile.gif
Atsakyti