QUOTE(flight @ 2011 05 16, 13:51)
Beje, gal kas žinote, iki kelių metų vaikas Ispanijoje privalo važiuoti mašinoje su paaukštinimu? aštuonmečiui dar reikia?
Pagal jų taisykles kėdutė iki 3 metų privaloma, o priekyje gali sėdėti nuo 12 metų...
Mes vakar grizom is Maljorkos, Alkudijos. Orai tikrai nelepino, beveik visas dienas palinodavo, bet pakeitem aplinka, pailsejom, pakeliavom.
Minusas, kad labai daug vokieciu ir daug programu vokieciam. Alkudija tikrai senyvo amziaus zmonem arba seimom su vaikais. Salis pakankamai brangi.
O seip grazu, yra ka pamatyti, vietiniai labai draugiski, papludimys labai grazus.
Minusas, kad labai daug vokieciu ir daug programu vokieciam. Alkudija tikrai senyvo amziaus zmonem arba seimom su vaikais. Salis pakankamai brangi.
O seip grazu, yra ka pamatyti, vietiniai labai draugiski, papludimys labai grazus.
Jo, orai tai pas mus gerokai šiltesni. Išvažiuoju kitą savaitę, todėl žvilgteliu kaskart į gismeteo ir ką gi....... kai pas mus +30, ten tik +20
Bet bent jau kitą savaitę žada atšilti ir baigtis lietūs.
Niekas nerašė apie Safari Zoo. Ar buvot kas? Kokie įspūdžiai?
Ir kiek kainuoja auto nuoma 3 dienom? Beveik visos tik minėjo apie auto nuomą iš oro uosto. Tada tikrai gaunasi pigiau. Bet aš pabandžiau į temoj duotas nuorodas įsivesti 3 dienas, tai man išmeta kainą nuo ~150 eurų. Kažkokia nesąmonė O gal čia jau su kuru? Sąlygų labai neskaičiau.
QUOTE(rosma @ 2011 06 05, 23:51)
Jo, orai tai pas mus gerokai šiltesni. Išvažiuoju kitą savaitę, todėl žvilgteliu kaskart į gismeteo ir ką gi....... kai pas mus +30, ten tik +20
Ir kiek kainuoja auto nuoma 3 dienom? Beveik visos tik minėjo apie auto nuomą iš oro uosto. Tada tikrai gaunasi pigiau. Bet aš pabandžiau į temoj duotas nuorodas įsivesti 3 dienas, tai man išmeta kainą nuo ~150 eurų. Kažkokia nesąmonė O gal čia jau su kuru? Sąlygų labai neskaičiau.
Mes praeita savaite tik grizom is can picafort. tai imant is kurorto masinos 3 dienoms kaina svyravo 75-90, priklausomai nuo oro
QUOTE(rosma @ 2011 06 05, 22:51)
mes už mašiną 5 dienoms + kuras + draudimas sumokėjom 150 euru.
ieškokite www.doyouspain.com pasirinkite Pick up iš Maljorkos airport ir be problemų rezervuokitės auto. Jeigu dviese, tai pilnai užtenka renault clio ar nissan micros mes paprastai rezervavom, mokėjom vietoje. pasiėmėm mašiną iš oro uosto, taip geriausia
QUOTE(Bente @ 2011 06 06, 10:57)
mes masina nuomavomes vietoj tai paros kaina imant pacia paprasciausia Panda 28 eurai, bet mes nuomavomes kabrioleta peza 307cc tai paros kaina 65 eurai plius kuras, imant ilgesniam laikui pritaiko keliu euru nuolaidele. Cia tokios kainos Alkudijoj.
nesuprantu, kaip žmonės mėgsta permokėt aš rašau, kad kaina trims paroms 50 eurų, o čia siūlote žmogui parai už 65 eurus
QUOTE(Gisana @ 2011 06 06, 11:26)
nesuprantu, kaip žmonės mėgsta permokėt aš rašau, kad kaina trims paroms 50 eurų, o čia siūlote žmogui parai už 65 eurus
Gisana, permoketi niekas niekam nesiulo . Paprasciausisi kiekvienas pasakoja savo patirti siame forume, o jau kiti atsirena ir pritaiko sau
Juk vieni perka zaparozieti, kiti bmw; vieni vaziuoja ekonomine klase kiti verslo; vieni geria vyna kiti degtine.
Tad kiekvienas pasirenkame kas mum priimtiniau, maloniau, prieinamiau
QUOTE(Bente @ 2011 06 06, 21:53)
Gisana, permoketi niekas niekam nesiulo . Paprasciausisi kiekvienas pasakoja savo patirti siame forume, o jau kiti atsirena ir pritaiko sau
Juk vieni perka zaparozieti, kiti bmw; vieni vaziuoja ekonomine klase kiti verslo; vieni geria vyna kiti degtine.
Truputį ne taip lyginate. Aš juk nesiūlau imti zoporožiečio. Aš kalbu, kad ten apskritai yra brangiau, kad ir imant tos pačios klasės automobilį. Žinoma, čia yra firmos pasirinkimo klausimas. Ir galbūt kokį Hertz rinktis yra prestižas, o ne mano siūlomą